M.Sc. Diplomă în managementul afacerilor globale

Generalități

Programul de descriere

Program:

M.Sc. în managementul afacerilor globale

Durată:

Un an

Disponibilitate:

Această ofertă este disponibilă tuturor studenților potențiali care îndeplinesc criteriile de înscriere:

 • Diplomă de licență în orice disciplină sau BHMS
  PG Diploma, sau RGU Certificat De Absolvent în Managementul Ospitalitatii Internaționale de Afaceri
 • Competențele de limba engleză la un nivel minim echivalent cu IELTS 6.0

Prezentare generală

Masteratul M.Sc. în Global Business Management este orientat spre studenții cu diplomă de licență, cu sau fără experiență profesională. Oferă o înțelegere a managementului economic și uman în mediul global și rapid în prezent. Acesta oferă o educație de nivel înalt și inovatoare pentru a permite studenților să dobândească competențe și disciplină pentru posturile de manageri în sectorul de servicii sau într-un spectru larg de alte industrii.

Masteratul M.Sc. în Global Business Management constă dintr-un semestru intensiv, predat de 6 luni la campusul BHMS din Lucerna, Elveția, și un al doilea semestru, timp în care studenții își vor desfășura proiectul de cercetare / disertație. În acest al doilea semestru, studenții pot alege să încheie un stagiu în Elveția sau în străinătate și să adauge o experiență neprețuită profilului lor. Premiul este validat de Universitatea Robert Gordon din Marea Britanie. Elevii vor învăța astfel într-un mediu elvețian, care își păstrează reputația de clasă mondială în industria ospitalității și va primi un premiu final de la una dintre universitățile de top din Marea Britanie cu care BHMS are o relație de lungă durată.

BHMS este membru al Bénédict Education Group al școlilor, fondată în 1928, a cărei misiune este de a oferi educație pentru adulți pentru persoanele care doresc să reușească. Școala Bénédict este una dintre cele mai mari organizații de învățământ privat din Elveția și predă în fiecare an peste 15 000 de studenți full-time și part-time. Elevii învață de la o facultate dedicată, care, pe lângă acreditările academice, aduc know-how și experiență în domeniile ospitalității și afacerilor. Acest lucru asigură că ceea ce este învățat în clasă este contemporan și poate fi aplicat într-un mediu de afaceri zilnic în situații reale.

Obiectivul programului

Masteratul M.Sc. în Global Business Management dezvoltă cunoștințele teoretice și operaționale ale studenților asupra temelor și evoluțiilor actuale în lumea afacerilor internaționale. Acest lucru va permite absolvenților să inițieze sau să consolideze o carieră într-o gamă largă de industrii. Printr-o varietate de module predate și stagieri, studenții sunt instruiți să:

 • utiliza inițiativa și își asumă responsabilitatea
 • rezolvați problemele în moduri creative și inovatoare
 • să ia decizii în situații dificile
 • continuă să învețe independent și să se dezvolte profesional
 • să comunice în mod eficient, cu colegii și cu o audiență mai largă, într-o varietate de medii.

Programul oferă studenților o educație academică robustă și, în cazul în care aleg să efectueze un stagiu de ospitalitate în Elveția, competența de bază profesională și abilitățile transferabile, care sunt neprețuite în orice carieră viitoare. Acest lucru conferă valoare și prestigiu considerabil angajatorilor din întreaga lume.

Elevii învață sisteme de servicii alimentare, o gamă largă de aplicații de management de afaceri, limbi străine și abilități de conducere pentru a numi câteva dintre disciplinele academice. De-a lungul programului, virtuțile elvețiene, cum ar fi disciplina, punctualitatea, etica și igiena, sunt încurajate, deoarece sunt foarte apreciate.

Plasarea plasată a industriei în Elveția

În funcție de experiența anterioară a studenților, de competențele lingvistice și de profesionalism, o varietate de destinații de plasare pe principalele zone funcționale ale industriei ospitalității pot fi întreprinse în etapa a 2-a a programului. Acest lucru va oferi studenților experiență neprețuită în industria serviciilor și abilități transferabile, vitale pentru atât de multe sectoare industriale.

Salariul de formare în industrie din Elveția, negociat între asociația patronală și Uniunea Angajaților, este în prezent stabilit la cel puțin 2'396 CHF pe lună brut. Din acest salariu, studenții trebuie să plătească pentru cameră, bord și taxe. Venitul mediu net pe lună variază de la 1'200 la 1'400 CHF.

Cursuri

Cursuri academice sunt organizate:

De luni până vineri între orele 09:00 și 12:00 și între orele 14:00 și 17:00, cursurile de sâmbătă pot fi oferite în anumite perioade între orele 11:00 și 17:00.

Cursurile de formare profesională pot avea loc la diferite momente, în funcție de subiect:

De luni până vineri între orele 09:00 - 14:00 sau de la 15: 30-20: 30.

Elevii ar trebui să planifice până la 20 de ore de temă și lecturi pregătitoare pe săptămână.

Conținutul cursului

Seminarii specializate

Ca parte a programului lor, M.Sc. elevii au posibilitatea de a participa la un seminar tematic dedicat oferit peste 2-3 zile în timpul unei săptămâni de pauză. Programul de seminar cuprinde vorbitori de industrie și o excursie în industrie. Elevii primesc un certificat după finalizare.

 • Spa și wellness
 • Gestionarea mărcilor și serviciilor de lux
 • Marketing și evenimente sportive și evenimente

Fiecare curs de seminar de specialitate cuprinde 15-20 ore de vorbitori invitați, excursii în industrie și aplicații practice. Certificatele de absolvire se eliberează la sfârșitul semestrului academic.

Proiect de cercetare / Disertație

Elevii sunt obligați să efectueze un proiect de cercetare capstone sau disertație în semestrul al doilea, alături de un stagiu opțional pentru a finaliza creditele Master final. Acest lucru permite elevilor să dezvolte și să prezinte o cercetare aprofundată și critică a unui subiect de ospitalitate la alegerea lor.

Locație

Lucerna, Elveția

CONSUMUL

Februarie, mai, august și noiembrie. Contactați biroul de admitere BHMS pentru următoarea oportunitate de admisie.

concediu

Sunt programate în conformitate cu planul de vacanță al BHMS și pot fi descărcate de pe site-ul BHMS sub "Calendare școlare".

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland.

Welcome to BHMS, Business and Hotel Management school! BHMS is one of the world's leading hospitality schools, located in the heart of Lucerne, a vibrant and beautiful city in Switzerland. Citește mai puţin