MBA în administrarea afacerilor

Generalități

Programul de descriere

START NECESAR

Aston MBA este următorul capitol din cariera ta. Indiferent dacă ambiția dvs. este să conduceți în organizații internaționale sau să începeți ceva mai aproape de casă, cursul vă va perfecționa gândirea strategică, pregătindu-vă pentru o carieră în prim-planul afacerilor.

Cei mai buni lideri au stăpânit arta de luare a deciziilor și de acțiune bazată pe gândirea critică. Aston MBA vă va învăța cum să reflectați asupra propriei cariere, să percepeți oportunitățile emergente și să dezvoltați o mentalitate de creștere. Veți deveni întreprinzători în tot ceea ce faceți.

Căi flexibile de studiu
Oferim o varietate de căi care vă permit să vă combinați studiile MBA cu angajamentele dvs. profesionale și personale:

 • 12 luni Full-Time MBA
 • 30 luni Executive MBA cu normă întreagă
 • 30 luni Executive MBA
 • 24 luni Online MBA

Toate modurile de studiu sunt pe deplin acreditate și conduc la premiul Aston MBA.

Alăturați-vă rândurilor

Aston Business School este recunoscută în mod consecvent de clasamentele cele mai proeminente din lume ca fiind în prim-planul educației în afaceri:

 • Aston se situează în topul 1% din școlile de afaceri din întreaga lume, cu acreditare triplă de la AMBA, AACSB și EQUIS, organisme principale de acreditare pentru școlile de afaceri din Marea Britanie, SUA și Europa.
 • Am fost acordați Aur în Cadrul de Excelență în Predare (TEF, 2017).
 • Aston MBA este unul dintre cele mai mari MBA-uri din lume (Tier 1) în CEO Magazine Global MBA Ranking 2017.
 • Full-Time MBA nostru este rnancată pe locul 5 în Marea Britanie și 26 în Europa în Eduniversal Best Masters Ranking (2017).
 • Executive MBA este clasat în top 40 în lume de CEO Magazine Global MBA Clasamente (2017).
 • Suntem o top 10 universitate în Online MBA Global MBA Rankings (CEO Magazine 2016).
 • Online MBA este clasat pe locul 15 în lume (QS Distance Online MBA Rankings 2017).
 • 5 QS Stele pentru excelență în predare, capacitate de angajare, inovare, facilități, incluzivitate și internaționalizare.
 • Suntem una dintre cele trei școli de afaceri din Marea Britanie care primesc nivelul de aur al Small Business Charter Award pentru a demonstra o dedicare excepțională în sprijinul comunității de afaceri mici.

Mai mult decât un MBA

Obțineți mai mult de la MBA la Aston. Vă oferim o varietate de beneficii suplimentare pentru a ne asigura că beneficiați din plin de timpul dvs. cu noi.
Ia-o pe Edge

Oferta noastră este mai mult decât un MBA. Ascultați gândirea dvs. cu un program de dezvoltare personal conceput și eliberat de profesori și practicieni în știința comportamentală. Aston Edge este modul nostru de a vă pregăti pentru partea mai dificilă, socială și personală a afacerii. Psihologia umană este alunecoasă, așa că Edge este conceput pentru a vă ajuta să vă stăpâniți strategiile când gestionați o gamă complexă de părți interesate și proiecte de afaceri.

Dedicat cariere de sprijin

Te vom învăța pe frânghii, ca să poți ajunge la vârf. Programul nostru cuprinzător de management al carierei este conceput pentru a vă crește șansele de angajare și pentru a vă ajuta să faceți următorul pas, fie că vă aflați într-un rol nou, fie că vă schimbați cariera, fie lansați un start-up. Consultantul dedicat carierei de la Aston MBA, Paul Schoonenberg, se bazează pe 15 ani de experiență corporativă și financiară și a lucrat în Marea Britanie, Europa și Asia. Este treaba lui Paul să vă ajute să vă planificați planul de carieră post-MBA.

Orientare de la început

Pentru a vă ajuta să reflectați asupra învățării dvs., aveți ocazia de a vă alătura unui mentor absolvent al MBA-ului Aston. Mentorul dvs. va avea un rol esențial în timpul petrecut la Aston, acționând ca un consiliu sonor și care va alimenta studiile. Acestea vă vor oferi sfaturi de carieră și vor împărtăși experiențele lor pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru o carieră de top.

Unde sa?

Profitați de o gamă largă de oportunități de călătorie și studiu internațional, ca parte a programului dvs. MBA. MBA-urile cu normă întreagă vor petrece o săptămână la una dintre instituțiile partenere din Europa Business School, unde vor participa la cursuri, vor participa la rețele cu colegi de MBA și vor vizita organizații multinaționale. Există, de asemenea, o șansă de a studia în străinătate ca parte a unui program de vară, un termen în străinătate sau chiar de a obține o masterat suplimentar, ca parte a prestigiosului nostru program Double Degree.

MBA dvs. începe aici

Descărcați broșura MBA pentru mai multe informații despre Aston MBA.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally ... Citeste mai mult

At Aston business School it’s our ambition to help you make the most of yours. Our MSc and MBA portfolio has been designed in close partnership with business and industry in the UK and internationally, giving you an ideal platform on which to build you future career. Impressive accreditation, a worldwide reputation and staff who can pass on the benefit of genuine commercial experience will enhance your prospects and progression. Our course structures enable you to gain the skillsets needed to succeed in today’s competitive workplace, such as negotiation, communication, leadership, teamwork and innovative thinking. It is skills such as these that keep our graduates highly sought after by some of the world’s leading organisations. Innovative, grounded and relevant, the breadth of courses and diversity of the student community will give you a rounded, international perspective, making you ready for life at the forefront of business. For full details visit www.aston.ac.uk/abs. Citește mai puţin
Birmingham , Lyon , Munchen + 2 Mai mult Mai Puțin

Acreditări