MBA în Afaceri Energie

Generalități

Programul de descriere

MBA în domeniul energiei

Este nevoie de o nouă rasă de specialiști specializați, care să fie capabili să gestioneze eficient companiile energetice într-un mediu de afaceri din ce în ce mai globalizat. MBA în afaceri de energie este conceput pentru a crea astfel de capital uman. Principalul obiectiv al programului este de a oferi studenților o expunere profundă la abordările moderne de management, instrumentele și abilitățile necesare pentru a face față provocărilor schimbării paradigmelor de afaceri în domeniul energiei și a piețelor energiei.

Obiectivele de învățare intenționate

La finalizarea cu succes a programului, se prevede ca candidații să poată:

  • Demonstrați o înțelegere clară și profundă a setărilor contemporane în care trebuie gestionată afacerea cu energie.
  • Apucați interacțiunile complexe dintre dezvoltarea economică națională, concurența, modelele de schimbare tehnologică și de piață și structura și dezvoltarea capacităților interne ale întreprinderii.
  • Îmbunătățirea capacității lor de a analiza ce tehnologii să investească, cum să structurați aceste investiții și cum să anticipați și să răspundeți comportamentului concurenților, furnizorilor și clienților.
  • Înțelegerea problemelor implicate în procesul de achiziție de tehnologii energetice și a interdependențelor dintre transferul de tehnologie și cercetarea și dezvoltarea.
  • Dovedeste capacitatea lor de a folosi diferite metode, instrumente si tehnici pentru evaluarea diferitelor optiuni legate de afacerile cu energie.
  • Stabilirea legăturii dintre politicile naționale privind energia și mediul și comportamentul competitiv al întreprinderii.

Cerințele de admitere

Candidații care solicită admiterea trebuie să aibă cel puțin o diplomă de licență în inginerie, știință, economie, management, afaceri, administrație publică sau echivalent. Solicitanții trebuie, de asemenea, să aibă cel puțin 3 ani de experiență profesională.

Durata și modalitatea programului

  • Durata - 22 luni
  • Stagiul în timpul programului de studiu va fi încurajat
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Scoala de Mediu, Resurse și Dezvoltare (serd) instituit în 1993 de către fuzionarea diviziilor de Inginerie Agriculturii și Industriei Alimentare, Ingineria Mediului, așezări umane și de tehnologia di ... Citeste mai mult

Scoala de Mediu, Resurse și Dezvoltare (serd) instituit în 1993 de către fuzionarea diviziilor de Inginerie Agriculturii și Industriei Alimentare, Ingineria Mediului, așezări umane și de tehnologia din domeniul energetic, este acum compus din zece domenii de studiu - Sisteme agricole și inginerie, Acvacultură și acvatică Managementul resurselor, Inginerie Alimentară și Bioprocess tehnologie, energie, Ingineria Mediului și, de management, de celuloză și hârtie Tehnologie de gen și Studii de Dezvoltare, Managementul resurselor naturale, planificarea dezvoltării regionale și Dezvoltare Rurală și gestionarea mediului urban. MISIUNEA Misiunea AIT 's este "de a dezvolta profesioniști cu înaltă calificare și dedicat, care va juca un rol de lider în dezvoltarea durabilă a regiunii și integrarea sa în economia globală ".AIT vor servi nevoilor de resurse umane de dezvoltare ale țărilor în curs de dezvoltare din Asia, luând în considerare prioritățile lor specifice de dezvoltare, probleme de gen și valori sociale. Activități serd și funcții vor fi în acest cadru, ca majoritatea absolvenților săi se întoarcă și să participe la obiectivele de dezvoltare ale țărilor lor. Cei care urmăresc grade lor de doctorat a crește abilitățile lor profesionale și calificările. VISION Serd răspunde nevoilor regionale prin mobilizarea și consolidarea capacităților pentru social, economic și al mediului de dezvoltare a sunetului în parteneriate cu sectorul public și cel privat. Abordarea Scoala 's interdisciplinar științelor tehnologice, integrează naturale și sociale. Scoala va continua rolul său de lider în oferirea de programe de excelență academică, relevante pentru nevoile regionale și să răspundă pentru studenții "interesele. Cercetarea se va concentra spre zonele focale și urmează să fie efectuate de către echipele de bază. de mobilizare va fi comunității orientate spre servicii. vor fi consolidate și viabil financiar. Activitățile școlare, inclusiv studenții, personalul, facultate și programe de studii, vor fi supuse unei evaluări de calitate. Citește mai puţin