MBA în domeniul energiei

Este nevoie de o nouă rasă de specialiști specializați, care să fie capabili să gestioneze eficient companiile energetice într-un mediu de afaceri din ce în ce mai globalizat. MBA în afaceri de energie este conceput pentru a crea astfel de capital uman. Principalul obiectiv al programului este de a oferi studenților o expunere profundă la abordările moderne de management, instrumentele și abilitățile necesare pentru a face față provocărilor schimbării paradigmelor de afaceri în domeniul energiei și a piețelor energiei.

Obiectivele de învățare intenționate

La finalizarea cu succes a programului, se prevede ca candidații să poată:

  • Demonstrați o înțelegere clară și profundă a setărilor contemporane în care trebuie gestionată afacerea cu energie.
  • Apucați interacțiunile complexe dintre dezvoltarea economică națională, concurența, modelele de schimbare tehnologică și de piață și structura și dezvoltarea capacităților interne ale întreprinderii.
  • Îmbunătățirea capacității lor de a analiza ce tehnologii să investească, cum să structurați aceste investiții și cum să anticipați și să răspundeți comportamentului concurenților, furnizorilor și clienților.
  • Înțelegerea problemelor implicate în procesul de achiziție de tehnologii energetice și a interdependențelor dintre transferul de tehnologie și cercetarea și dezvoltarea.
  • Dovedeste capacitatea lor de a folosi diferite metode, instrumente si tehnici pentru evaluarea diferitelor optiuni legate de afacerile cu energie.
  • Stabilirea legăturii dintre politicile naționale privind energia și mediul și comportamentul competitiv al întreprinderii.

Cerințele de admitere

Candidații care solicită admiterea trebuie să aibă cel puțin o diplomă de licență în inginerie, știință, economie, management, afaceri, administrație publică sau echivalent. Solicitanții trebuie, de asemenea, să aibă cel puțin 3 ani de experiență profesională.

Durata și modalitatea programului

  • Durata - 22 luni
  • Stagiul în timpul programului de studiu va fi încurajat
Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iunie 2020
Duration
22 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Iunie 2020
Termen limită de aplicare

Iunie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date