MBA în afaceri internaționale

Generalități

Programul de descriere

MBA în Afaceri Internaționale

Concentrația International Business permite studenților să construiască pe temelia solidă de cursuri de bază în programul de MBA și oferă studenților cu cunoștințele și capacitatea necesare pentru a funcționa eficient ca manageri în economiile competitive si globale de astăzi. Cursurile din concentrarea va oferi studenților posibilitatea de a afla mai multe despre modul de funcționare a economiei internaționale și modul în care organizațiile de toate mărimile, atât guvernamentale și non-governmental- lucreaza intr-o varietate de medii culturale și politice și juridice multinaționale. Cursurile vor permite elevilor să învețe despre teoriile internaționale comerciale și acorduri, piețele financiare globale și competențele financiare necesare pentru gestionarea eficientă a societăților implicate în afacerile internaționale.

International Business Concentrarea

Programul International Business este conceput pentru a îmbunătăți abilitățile de management necesare pentru operarea în mod eficient în mediul de afaceri international. Elevii din concentrația de Afaceri Internaționale a învăța cum să gândim global despre lumea afacerilor. Elevii vor extinde gradul de conștientizare și înțelegere a provocărilor cu care se confruntă de afaceri într-o economie globală lor. Cursurile sunt concepute pentru a spori cunoștințele și competențele dezvoltate în alte cursuri de afaceri, precum și pentru a asigura competență în domeniile de afaceri internaționale de comerț internațional, investiții, management, marketing și finanțe. Concentrația International Business este conceput pentru acei studenți care doresc să se pregătească pentru râiei în întreprinderile care trec granițele naționale și să funcționeze în mediul de afaceri la nivel global. Competențelor dobândite în cele mai importante pot fi utilizate în furnizarea de management și expertiză profesională pentru afaceri, guvern și nu-pentru organizații non-profit.

Tiffin University 's Acreditari:

Tiffin University este autorizat de Consiliul de Regents din statul Ohio de atribuire a gradul de MBA. Programul este la nivel regional acreditat de Centrale de Nord Asociația de colegii și școli. Programul a primit, de asemenea, o ștampilă național și internațional de aprobare, cu o acreditare de către Consiliul de Acreditare pentru școli de Business și programe.

Departamentul Ohio de dezvoltare personal și certificare a aprobat unsprezece TU cursuri de MBA pentru Administrative / Management / supraveghere certificare MR / DD.

Experienta de viata echivalează cu o experiență dinamică clasă

Angajamentul nostru pentru calitate incepe cu un proces de aplicație proiectată pentru a se asigura că studenții care intră programul nostru au capacitatea și fondul pentru a avea succes. Studentul medie de MBA intră în programul Tiffin University cu aproape 10 de ani de experiență de muncă post-universitare. Organismul student are de grade în domenii care variază de la afaceri la medicina, de la științele sociale la inginerie, de la drept la artele liberale, umaniste, și mai mult. Experiența de viață a acestui corp student divers contribuie la natura dinamică și interactivă a atmosferei educaționale de la Universitatea Tiffin.

Tradiția Tiffin University Academic

Tiffin University este în decada sa douăsprezecea de educare a studenților pentru succes, oferind o fundație solidă pe care să construiască propriul succes personal. Cu toate acestea, în același timp, curriculum și educaționale metodelor de la Universitatea Tiffin sunt supuse unui proces continuu de imbunatatire. Curriculum-ul nostru se distinge prin accentul pe dezvoltarea competențelor în conducere și munca în echipă, abilități de comunicare și manageriale de luare a deciziilor și de rezolvare a problemelor.

Noi oferim Ai cu suport personal

Noi înțelegem că succesul tău depinde de capacitatea noastră de a răspunde la întrebări rapid și corect. Practic, fiecare sondaj sau de studiu menit să identifice factorii critici de succes în domeniul educației on-line confirme că menținerea studenților conectat este o prioritate de top. Studentii nostri rata de sprijin personal le-au primit de la Tiffin University ca motiv principal pentru succesul lor, iar ei ar recomanda programe online Tiffin University la un prieten sau coleg din cauza asta.

Dvs. TU MBA te poate duce la Real World-succes: Cariere!

Absolventi de MBA singur cu TU-au găsit posturi orientate spre cariera imediat după absolvire, în aceste tipuri de ocupații și / sau cu aceste tipuri de companii și organizații (și acestea sunt doar câteva exemple!):

 • Director de fabrica
 • Contabili
 • Institutii Financiare
 • Companii de asigurare
 • Administrarea Health
 • Administrare University / College
 • bancar
 • Nu-pentru-profit Instituții
 • Agentii guvernamentale
 • Corporații publice și private
 • Hoteluri și restaurante
 • Fortele armate
 • Tranzit Sisteme publice
 • Facilități de recreere
 • Firmele de evaluare
 • Brokerii imobiliari
 • Dezvoltatori
 • Ocuparea forței de muncă de sine
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular pr ... Citeste mai mult

Students have access to some of the best undergraduate and graduate programs and can decide whether to pursue their degree on campus, online, or enjoy a little bit of both. Some of our most popular programs, many of which are nationally recognized, include homeland security/terrorism; sports and recreation management; communication; and business management, to name a few. Citește mai puţin