MBA în Antreprenoriat în Barcelona

Generalități

Programul de descriere

Răspuns COVID-19:

Nu amâna planurile de studiu. Începeți călătoria dvs. educațională înscriindu-vă în campusul nostru online și veniți la Barcelona sau Madrid în toamnă sau iarnă. Învățarea combinată este disponibilă pentru aporturile din iulie și octombrie.

De ce MBA în Antreprenoriat în Barcelona

Recunoscuta ca o clasare Global MBA Tier One si # 11 Online MBA in revista CEO

 • Studiați administrarea afacerilor la o școală de afaceri unde „Digital” se află în centrul său. GBSB Global este singura instituție de învățământ superior din Spania acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală. Stabiliți-vă în afară de concurență.
 • Câștigați acreditare în plus față de diploma de master prin intermediul ACCA, renumită Asociație Internațională a Contabililor Autorizați Chartered
 • Obțineți o calificare diferențiată cu Microsoft Imagine Academy - GBSB Global pregătește studenții pentru a răspunde cererii pieței în domeniul tehnologiilor digitale

Descrierea programului

MBA în Antreprenoriat în Barcelona este un program de transformare, care inspiră elevii să crească atât personal, cât și profesional. Este unul dintre cele mai inovatoare MBA din Spania, care își propune să schimbe conceptul de educație în afaceri și pregătește lideri de afaceri responsabili, inovativi și cu adevărat globali. Programul MBA în Antreprenoriat din Barcelona se axează pe practici durabile, etică în afaceri, spirit antreprenorial, abilități puternice de conducere și rezolvarea problemelor inovatoare, pregătindu-se profesioniști în afaceri care vor conduce lumea să schimbe și să transforme viitorul afacerilor. MBA în Antreprenoriat în Barcelona predă abilitățile și oferă cunoștințele necesare pentru a începe propria afacere sau pentru a opera o companie existentă în mod eficient. MBA în studiile antreprenoriale învață cum să creeze soluții inovatoare și să avanseze abilitățile de luare a deciziilor și abilități de conducere antreprenoriale. În timp ce studiază pentru un MBA în Antreprenoriat în Barcelona, elevii creează planuri de afaceri, integrează inovațiile și practicile durabile în simulări de afaceri și învață cum să vândă în mod eficient o propunere de afaceri potențialilor investitori.

Unul dintre cele mai reputate programe de MBA în domeniul eticii de afaceri și afacerilor internaționale

GBSB Global MBA Barcelona au devenit finaliștii în cadrul Competiției pentru cazurile de afaceri internaționale în domeniul eticii de afaceri (IBECC), SUA - cel mai prestigios eveniment din domeniul eticii în afaceri, care a avut loc începând cu anul 1996 în Europa în Ghidul pentru programele Green MBA

Fapte reale

 • Durata programului - 9 luni
 • Limba programului - limba engleză
 • Intrări - octombrie, ianuarie, aprilie / anual
 • Program - zi, zi
 • Locație - Barcelona, ​​Spania

Programul evidențiază

 • Facultatea cu experiență în industrie
 • Vizitele companiei
 • Elevii din 70 de țări diferite
 • Exclusiv evenimente internaționale de afaceri
 • Cunoștințe practice aplicabile pe o scară globală
 • Oportunități de carieră cu companii multinaționale

De ce să câștigați acest grad

Măriți-vă salariul, obțineți o promoție și deschideți noi oportunități de carieră - satisfaceți-vă ambițiile profesionale, dezvoltați o carieră puternică și depășiți-vă țintele.

3 din 4 absolvenți de MBA au declarat că nu și-ar fi obținut locul de muncă actual fără diploma de MBA (GMAC, 2013). 90% dintre respondenți au declarat că programul MBA a fost recompensat profesional.

Perfecționează-ți leadershipul și abilitățile manageriale - Deveniți un manager profesionist, lider entuziast, satisfaceți-vă ambițiile și inspirați-i pe alții.

Există o corelație directă între nivelul de performanță și succesul unei afaceri, cu capacitățile de conducere ale managerilor săi. Aceasta înseamnă că cererea de manageri bine educați, cu abilități de leadership bune, va crește doar.

Construiți o rețea cu adevărat globală, cu legături puternice profesionale între granițe și industrii - Profitați de diversele corpuri de elevi de la Global Business School Barcelona, reprezentând peste 65 de naționalități.

Rețelele joacă un rol foarte important în dezvoltarea carierei, atât în găsirea unui loc de muncă bun, cât și în dezvoltarea de relații benefice cu noi parteneri sau clienți. La GBSB, veți avea șansa de a vă conecta cu studenți, viitori lideri de afaceri din peste 65 de țări și cu profesori, actuali manageri și fondatori ai diferitelor companii din peste 18 țări din întreaga lume.

Pregătiți-vă pentru a face față provocărilor secolului 21 - Alăturați-vă profesioniștilor din domeniul afacerilor în căutarea unei agende bazate pe durabilitate și practici etice de afaceri.

Din ce în ce mai multe companii aleg astăzi cu grijă furnizorii și partenerii lor dintr-o serie de firme care respectă standardele internaționale de mediu și cerințele stabilite care respectă drepturile omului și desfășoară operații etice. O educație axată pe durabilitatea globală va pregăti studenții pentru tendința recentă axată pe practicile etice de afaceri în afaceri globale.

Creșteți potențialul dvs. de inovare - faceți cursuri de gândire în proiectare sau creativitate și psihologie a dezvoltării de noi produse și pregătiți-vă să lucrați în companii inovatoare. Luați cursuri precum Design Thinking, promovând creativitatea și înțelegerea psihologiei dezvoltării produsului.

Departamentul de cercetare de la GBSB Global Business School este implicat constant în cercetarea în domeniul educației în afaceri, care promovează proiectarea celor mai inovatoare și practice programe de afaceri. GBSB Global implementează cele mai avansate metodologii de predare disponibile astăzi curriculum-ului MBA, cum ar fi Lego Series Plays și desenarea sarcinilor de producție.

Profitați de Barcelona - Network și construiți relații într-un oraș plin de companii internaționale de renume și evenimente de mare amploare din industrie.

World Mobile Congress, cel mai mare eveniment din industria tehnologiei și domeniul inovării, este organizat anual la Barcelona. Evenimentul adună cele mai mari și mai influente companii împreună într-o singură etapă de afaceri, în plus față de primirea celor mai mari lideri din vremea noastră, cum ar fi Mark Zuckerberg, la arenă. Datorită acestui eveniment, Barcelona a devenit oficial capitala mobilă a lumii

De ce GBSB Global ?

 • Singura școală de afaceri din Spania, cu o acreditare internațională de la ASIC
 • Prima și singura școală oficială Microsoft din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală, oferind studenților experiența de învățare de cea mai înaltă calitate din prima zi
 • Școala oficială Microsoft Showcase
 • Singura școală de afaceri din Barcelona și Madrid, cu statutul de centru de examinare bazate pe computerul ACCA
 • Membru al Consiliului de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP), SUA
 • Înregistrat ca una dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa de către MYBS (minte-ți propria școală de afaceri)
 • Recunoscuta ca LEADER IN EDUCATIE GLOBALA de revista Newsweek
 • Clasat pe locul 1 în Europa în Ghidul școlilor de sustenabilitate
 • MEMBRU OFICIAL al Consiliului Europei pentru Educație în Afaceri (ECBE)
 • Câștigător câștigător al Competiției pentru cazurile de etică în afaceri internaționale, SUA
 • Diversitatea globală Elevii din 70 de țări și facultate din 20 de țări
 • Concentrați-vă pe inovare De la metodele de predare, curriculum-ul cursului și atelierele de lucru la mediul educațional complet digital, suntem cu toții în legătură cu inovația și cu provocările
 • Oportunități de angajare și dezvoltare a carierei | Cunoștințe și abilități practice, consiliere în carieră și sesiuni de coaching individual
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Citeste mai mult

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid + 1 Mai mult Mai Puțin