MBA în Antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

La Școala Elvețiană de Management, veți învăța printre studenți cu adevărat internaționali, deoarece studenții noștri provin din întreaga lume. Suntem mândri de această diversitate, deoarece se adaugă experienței dvs. de învățare. Angajatorii apreciază în special un student care se adaptează la un loc de muncă divers. Cu programul nostru de MBA, studenții vor studia filozofiile de conducere, afaceri, antreprenoriat și management care pot fi aplicate oricărui rol de conducere în industrii variate. Școala noastră de afaceri oferă, de asemenea, elevilor experiență practică aplicabilă conducând grupuri și discuții la clasă.

Programul conține prelegeri internaționale, vizite corporative, vorbitori care vizitează, exerciții de autoevaluare și consiliere pentru CV / stagiu. Obiectivul nostru este să începem creșterea rețelelor de studenți din momentul în care sosesc.

MBA în Antreprenoriat

Acest curs ajută la dezvoltarea unei mentalități globale pe care liderii de succes o posedă în lumea globalizată de astăzi. Concentrându-se pe probleme culturale și folosind exemple internaționale. Comportamentul internațional de management, ajută managerii să dezvolte abilități și cunoștințe pentru a conduce cu succes într-un mediu de afaceri global.

Studenții sunt, de asemenea, învățați aplicații contemporane precum servicii (publice și private), inovație pentru durabilitate și dezvoltare, antreprenoriat social; și aspecte financiare ale antreprenoriatului. Aceasta include redactarea planului de afaceri și a secțiunilor sale esențiale - financiar, operațional și piețe.

Ce puteți face cu un MBA?

Multe programe de MBA oferă o educație în managementul general, împreună cu un curriculum mai specializat. La SSM evaluăm studenții și îi ajutăm să urmeze o specializare care să le valorifice talentele inerente. În timp ce MBA este scump, necesită o investiție emoțională mare și vă poate distrage de la munca dvs. de zi cu zi, numai MBA poate oferi o varietate de beneficii relevante într-un interval de timp relativ scurt, într-un cadru cuprinzător și cu un acreditare de durată. Este doar un MBA care este relevant pentru toate industriile și sectoarele, va fi valoros indiferent de cariera aleasă după absolvire.

Pentru că vrei să avansezi în carieră.

Deși poate fi posibil să urci în rândurile de-a lungul anilor, un MBA te învață să privești problemele și oportunitățile în mod holistic. De asemenea, oferă cadre analitice, cum ar fi evaluări de risc, analize cost-beneficiu și planuri strategice, pe care le puteți aplica oricărei probleme sau oportunități pe care le întâlniți, permițându-vă să adăugați valoare și să vă avansați cariera. În plus, există unele cariere care necesită un MBA pentru avansare. Exemplele includ domenii financiare și bancare și consultanță.

Pentru că vrei să schimbi cariera.

Dacă sunteți interesat să schimbați cariera, să schimbați industriile sau să vă faceți angajat comercializabil într-o varietate de domenii, o diplomă MBA vă poate ajuta să faceți toate cele trei. MBA evidențiază dorința dvs. de a învăța, dorința de a lucra din greu și dedicarea față de un anumit obiectiv. În plus, experiența MBA va schimba limba pe care o utilizați în conversația cu oamenii de afaceri și vă va confirma că sunteți gata pentru o poziție superioară sau o schimbare completă. În timp ce sunteți înscris într-un program MBA, veți avea ocazia să învățați expertiza generală în afaceri și management care poate fi aplicată în aproape orice industrie.

Pentru că vrei să îți asumi un rol de conducere.

Nu orice lider de afaceri sau executiv are un MBA. Cu toate acestea, poate fi mai ușor să vă asumați sau să fiți luat în considerare pentru roluri de conducere dacă aveți o educație MBA în spate. Vestea bună este că poți dezvolta acele trăsături de conducere chiar dacă nu ar fi ceva cu care te-ai născut. În timp ce sunteți înscris într-un program MBA, veți studia filosofiile de conducere, de afaceri și de management care pot fi aplicate la aproape orice rol de conducere. Școala de afaceri vă poate oferi, de asemenea, experiență practică conducând grupuri de studiu, discuții la clasă și organizații școlare

Pentru că ești cu adevărat interesat să studiezi afaceri.

Unul dintre cele mai bune motive pentru a obține un MBA este că sunteți cu adevărat interesat să studiați componente variate ale afacerii. Dacă vă place subiectul și simțiți că vă puteți spori cunoștințele și expertiza, urmărirea unui MBA pentru simplul scop de a obține o educație este probabil un obiectiv demn.

Promisiunea noastră pentru tine:

Promitem că programul nostru de diplomă universitară MBA vă va schimba cu siguranță viața. Nu vei fi aceeași persoană. Vei privi lumea și împrejurimile tale cu alți ochi. La locul de muncă, oamenii vor observa că ești diferit. Vă veți găsi pe o cale de succes, satisfacție și crearea bogăției.

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professio ... Citeste mai mult

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professionals’ work-life balance to befit them and help grow and learn regardless of their bustling schedules. Citește mai puţin