MBA în Antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

MBA în Antreprenoriat

Rectorul Universității din Vilnius University

Vilnius University Business Vilnius University este mândră că este prima instituție din Europa de Nord care oferă un MBA în spiritul spiritului antreprenorial. Programele MBA atrag cele mai bune și cele mai strălucite din întreaga lume și suntem bucuroși să aducem Lituania această experiență educațională integrală. Școala de afaceri a Vilnius University fost înființată pentru a sta în fruntea educației antreprenoriale, atât la nivel local, cât și în regiune. Noul MBA în Antreprenoriat ne va ajuta să ne îndeplinim în continuare misiunea de a educa profesioniștii din domeniul afacerilor care contribuie la dezvoltarea economică a țării noastre.
Artūras Žukauskas, profesor
Rectorul Universității din Vilnius University

Directorul școlii de afaceri

Trebuie să extindem definiția a ceea ce este un antreprenor și să nu ne concentrăm decât pe tinerii care doresc să creeze afaceri în schimbare. Astăzi, antreprenorul este cineva care poate vedea o oportunitate de a crea valoare pentru a transforma societatea angajatului într-o societate antreprenorială. Schimbând orientarea spre un program de antreprenoriat, spre mai multe modele de inovație și provocări și adoptarea unui curriculum bazat mai mult pe învățarea bazată pe proiecte, contribuim la crearea și dezvoltarea acestei societăți antreprenoriale. Avem nevoie de antreprenori în fiecare parte a organizației, de oameni care se concentrează pe identificarea de noi oportunități, creând tot mai multă valoare pentru ei înșiși și pentru societate. Și nu contează dacă această organizație este o întreprindere de afaceri, o organizație publică sau un ONG. Potrivit lui Klaus Schwab, trebuie să formăm un viitor care să funcționeze pentru noi toți prin punerea oamenilor pe primul loc și prin împuternicirea acestora. Acest MBA în Antreprenoriat este un program care contribuie la împuternicirea oamenilor.
Birutė Miškinienė, PhD
Vilnius University Director Business School

Director de program

MBA Antreprenoriat la Vilnius University Business School este conceput pentru a ține cont de cele mai actuale tendințe globale în educația antreprenorială. Este rezultatul anilor de consultare între Vilnius University Business Vilnius University și instituțiile de conducere din domeniul educației antreprenoriale din Germania, Olanda, Israel și SUA. Programul acoperă toate domeniile esențiale ale creării de riscuri: dezvoltare, finanțe, marketing, comunicare, operațiuni și leadership. Absolvenții MBA în spirit antreprenorial la Vilnius University Business School vor fi bine pregătiți pentru a-și transforma ideile în acțiune și pentru a crea valoare pentru clienții, partenerii și societatea lor.
Aistė Ptakauskė, Partener asociat
Director al programului

Călătoria de un an pentru succesul tău

  • Spiritul antreprenorial pentru atingerea obiectivelor voastre de viață.
  • Acțiunea de învățare, metode de studiu bazate pe proiecte, cu accent pe dezvoltarea personală.
  • Rețea puternică de parteneri sociali.
  • Prelegerile vor avea loc conform unui program flexibil.
  • Un mediu multinațional.
  • Singurul program de MBA în spiritul spiritului antreprenorial din statele baltice.

Cerințe de admitere

  • Motivație puternică și disponibilitate / capacitate de a dobândi competențe antreprenoriale.
  • O diplomă de licență.
  • Cel puțin 3 ani de experiență în afaceri sau în management.
  • Nivelul C1 în limba engleză.

cerere

Atunci când se aplică la programul de MBA în spirit antreprenorial, solicitantul va trebui să prezinte o copie a diplomei de licență cu un transcript academice, CV-ul și o scrisoare de intenție în limba engleză. În cazul în care comisia de admitere decide că solicitantul se califică pentru program, solicitantul va fi invitat la un interviu la Business School Vilnius University .

Studenți / țări din UE: 8.870 EUR

Studenți / țări din afara UE: 9.750 EUR

"Antreprenoriatul este motorul care stimulează inovația, generarea de locuri de muncă și creșterea economică. Numai prin crearea unui mediu în care antreprenoriatul poate prospera și unde antreprenorii pot încerca noi idei și pot împuternici pe alții, putem asigura că multe dintre problemele lumii nu vor fi neaderente".

Klaus Schwab, profesor

Fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial și Fundația Schwab pentru Antreprenoriatul Social

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science ... Citeste mai mult

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science and culture has embodied the concept­ of a classical university and the unity of studies and research. Citește mai puţin