MBA în Antreprenoriat

Generalități

Programul de descriere

Antreprenoriatul este unul dintre domeniile de studiu cel mai rapid în școlile de afaceri din SUA Mai mult de 65% dintre milenii au un interes semnificativ în a fi antreprenor.

Pentru a răspunde acestui interes crescând, începând cu vara anului 2018, Meredith va oferi o concentrare în spiritul spiritului antreprenorial și al afacerilor familiale . În plus, programul MBA va oferi un certificat în spirit antreprenorial și de afaceri de familie , care include o "tabără de boot" antreprenorial pentru studenții care urmează certificatul de studii postuniversitare.

"În timp ce majoritatea programelor antreprenoriale tind să se concentreze asupra startup-urilor" unicorn "interesante, care au un potențial de creștere ridicat, Meredith College oferă un mediu minunat pentru antreprenorul" de zi cu zi "pragmatic și practic." Kristie Ogilvie, Dean, School of Business

De ce studiați antreprenoriatul la Meredith?

  • Obțineți instrumentele necesare dezvoltării unui model de afaceri competitiv pentru un nou plan de lansare sau de creștere pentru o afacere existentă.
  • Aflați despre resursele disponibile proprietarilor de afaceri potențiali și existenți și despre modul în care puteți reduce riscul.
  • Elaborați strategii pentru marketing, vânzări și nișă de piață.
  • Extindeți abilitatea dvs. de a veni cu soluții creative
  • Aflați cum să vă comunicați eficient ideile și să vă vindeți

Indiferent dacă intenționați să vă începeți propria afacere sau pur și simplu doriți să dezvoltați abilitățile solicitate în mediul de afaceri aflat în mișcare rapidă, programele Meredith vă vor pregăti pentru a reuși în cariera dvs.

Pentru a câștiga concentrarea, veți termina 33 de ore de credit Meredith MBA - cu trei cursuri de antreprenoriat și afaceri de familie electivă pentru a completa 24 de ore de cursuri MBA de bază. Certificatul este un program de 10 ore format din tabăra de boot și trei electives de antreprenoriat.

Concursul antreprenorial și familia - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 credite)

Concursul de Antreprenoriat și Familie Business Cursuri suplimentare (9 credite)

  • MBA - 626: Planificarea și Designul Afacerilor (3 cr.)
  • MBA - 627: Finanțarea și strategia antreprenorială (3 cr.)
  • MBA - 628: Gestionarea unei întreprinderi în creștere (3 cr.)

Cerințele pentru curriculum și descrierile cursurilor sunt supuse modificărilor cu fiecare catalog.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate progra ... Citeste mai mult

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate programs. All learn to enhance their strengths, broaden their perspectives, and prepare for lives of impact and distinction. All going strong. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited