MBA în comun - Drept (ll.b. )

Generalități

Programul de descriere

Două grade de puternic

Nu există două grade profesionale sunt mai râvnit decât LL.B. şi MBA. Universitatea din comun LL.B. lui Ottawa - Programul MBA creativ combină aceste două discipline puternice într-o patru ani curriculum singur.


LL.B. - Programul MBA oferă studenţilor, cu expunerea la o comunitate unica de afaceri şi lideri juridice, atât în ​​sectorul public şi privat. Prin Externships numeroase disponibile în Facultatea de Drept şi proiecte de consultanta oferite de Şcoala de Management, elevii pot câştiga experienţă de muncă valoroasă pentru fiecare credit academice, în timpul lor de patru ani de studiu. În plus faţă de destinaţii de plasare din sectorul privat, Externships exista cu judecătorii, tribunale federale, departamente şi agenţii guvernamentale şi organizaţii non-guvernamentale. Ca o recunoaştere a competenţelor complementare necesare pentru succesul în afaceri cât şi de drept, studenţii pot câştiga atât de MBA si LL.B. de grade în mai puţin de patru ani.


Acest program inovator este conceput pentru a educa o nouă generaţie de lideri de directori-business care pot gestiona independent provocările juridice ale vieţii corporative contemporane; avocaţi care se pot adresa nevoile de afaceri corporate clienţilor lor, precum şi antreprenorii care se vor muta perfect între afaceri şi de drept.

Curriculum

 • Anul 1 - Complete LL.B. Anul I
 • Anul 2 - Finalizarea complet programul de MBA (format din 48 de credite
  mai degrabă decât 54 de credite), de peste un an academic plus de vară.
  Toate cele 48 de credite constau din cursuri necesare.
 • Anul 3 - Complete LL.B. Al doilea an cu suplimentare
  Cerinţa de finalizarea cu succes un minim de 34 credite
 • Anul 4 - Complete 17 de credite restante în LL.B. program de
  Decembrie

Informaţii de admitere


Admiterea la LLB - programul de MBA este limitat şi extrem de competitivă. Programul comun este destinat pentru persoanele fizice care doresc să dobândească competenţe şi cunoştinţe ale celor două discipline majore, de administrare şi de drept, care devin tot mai valoroase în moderne de afaceri, în guvern, şi în practica modernă de drept. Candidaţii sunt admişi la programul comun în conformitate cu condiţiile de admitere a fiecărei facultăţi.

Elevii pot aplica fie LLB / program de MBA, prin Facultatea de Drept sau la programul de MBA prin Telfer Şcoala de Management pentru primul an. De obicei, LLB / MBA studenţi Programul va începe de diplome comune prin completarea curriculum regulat in primul an la Facultatea de Drept. La îndeplinirea cerinţelor academice a primului an, elevii care se califica vor finaliza 48 din cele 54 de credite de completă de un an programul de MBA. Pe parcursul anilor treilea şi al patrulea LLB / Programul MBA, studenţii trebuie să ia toate cursurile rămase necesare pentru a îndeplini LL.B. Cerinţe de ieri. Absolvenţii vor primi atât LL.B. Gradul de la Facultatea de Drept şi gradul de MBA de la Şcoala de Management Telfer odată cerinţele de ambele programe sunt finalizate.

Ultima actualizare Mart 2020