MBA în contabilitate și finanțe

Obiectivele programului:

Programul este conceput pentru a pregăti solicitanții de succes pentru a gestiona strategic organizațiile lor financiare "și alte resurse cheie. Scopul este de a dezvolta cunoștințele absolvenților în domenii financiare cheie, în timp ce își dezvoltă abilitățile de afaceri și de conducere, care pot fi dobândite numai prin obținerea unui grad avansat la UPSA. Conducătorii de contabilitate și de finanțe și liderii din toate sectoarele, precum și studenții aspiranți care doresc să fie mai eficienți în mediul de afaceri provocator de astăzi sunt încurajați să se aplice.

Unicitatea Programului constă în flexibilitatea și accentul său practic, fără a compromite cercetarea academică și rigurozitatea. Teatrele și facilitățile de prezentare moderne de ultimă oră, împreună cu materialele electronice de învățare cu conectivitate la internet wireless, precum și facilitățile electronice de bibliotecă oferă studenților un mediu exclusiv care facilitează predarea și învățarea avansată într-un cadru confortabil.

Solicitanții țintă:

Acestea includ contabili practicieni, manageri de finanțe și contabili de conducere în toate sectoarele, personalul organizațiilor naționale și internaționale, precum și studenții.

Durata programului: 24 luni

Cerințe de intrare:

Solicitanții care solicită admiterea în programul MBA Contabilitate și Finanțe trebuie:

  • Au o diplomă bună de la o universitate / instituție recunoscută și acreditată de preferință clasa a doua mai mică sau mai bună în contabilitate / finanțe sau,
  • Să aibă o calificare profesională completă recunoscută (nivelul Chartered), de exemplu, ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB sau,
  • Solicitanții internaționali cu o diplomă de gradul I și competența în limba engleză pot aplica pentru examinare.
Program predat în:
  • Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la University Of Professional Studies Accra »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2020
Duration
24 luni
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date