MBA în Creative Enterprise

Generalități

Programul de descriere

Înțelepciunea la locul de muncă

MBA în Creative Enterprise este conceput pentru a permite absolvenților care sunt bine educați în funcții de afaceri de bază, cum ar fi management, marketing, finanțe, operațiuni și strategie. Curriculumul MBA Meridian țesă trei dimensiuni prin toate cursurile: 1) inovație transformatoare, 2) afaceri ca mijloc de regenerare a bunurilor comune și 3) antreprenoriat generativ, nu extractiv.

"Afacerile au devenit, în ultima jumătate de secol, cea mai puternică instituție de pe planetă. Instituția dominantă din orice societate trebuie să-și asume responsabilitatea pentru întregul ... Fiecare decizie luată, fiecare acțiune care trebuie luată trebuie privită în lumina acestei responsabilități. Aceasta necesită o ajustare mai mult decât incrementală; necesită o redefinire fundamentală a afacerii ca partener social. "

—Willis Hartman

Concentrații disponibile

 • Managementul complexității
 • Coaching de dezvoltare
 • Antreprenoriat generativ
 • Dezvoltare organizațională
 • Conducere transformatoare

idea, teamwork, thinking

Obiectivele educaționale

 • Cultivarea capacităților de conducere: cultivarea capacităților de conducere, care continuă să se angajeze transformator și etic în contextele de afaceri și culturale.
 • Exersarea solicitării de acțiune creativă: Pentru a dezvolta abilități creative de anchetă care să permită colaborarea care să răspundă la complexitate ridicată și ambiguitate.
 • Funcții de bază ale afacerii: Pentru identificarea și implementarea metodelor și practicilor de afaceri ale resurselor umane, operațiunilor, economiei, finanțelor, contabilității, marketingului, managementului și strategiei, pentru construirea și susținerea unei întreprinderi creative.
 • Antreprenoriat generativ și inovație transformatoare: Pentru a dezvolta practicile și perspectivele care leagă competențele antreprenoriale cu impactul comunelor în moduri generative și emancipatoare și să aprindă creativitatea individuală și colectivă pentru a genera inovații emancipatoare, perturbatoare și transformatoare.
 • Transformarea afacerilor ca profesie și regenerarea comunei: Dezvoltarea competențelor necesare pentru conceperea, construirea și conduce întreprinderile creative și emancipatoare; să aplice competențele asociate antreprenoriatului generativ pentru producerea globalizării generative în serviciul comunităților locale înfloritoare, restaurarea resurselor pământului și regenerarea bunurilor comune.

Cerințe de absolvire

 • Studenții trebuie să completeze 64 de credite (640 ore).
 • Studenții trebuie să participe la 3 reședințe.
 • Studenții trebuie să finalizeze un proiect de acțiune creativă (capstone).
 • Studenții au maximum cinci ani de la data inițială de înscriere pentru a-și finaliza masterul în Business Administration.

Cerințe de admitere

 • O diplomă de licență este necesară pentru admiterea la programele de absolvire ale Meridianului.
 • Studenții prezintă un formular online de cerere împreună cu documente precum transcrieri oficiale, o declarație personală și scrisori de recomandare. Comitetul de admitere examinează toate cererile și invită candidații selectați să treacă la un interviu. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina Procesul cererii.
 • Toți studenții sunt așteptați să cunoască limba engleză, deoarece toate instrucțiunile de la Meridian sunt oferite în engleză.

Structura academică

Structura academică Meridian oferă studenților flexibilitatea de a naviga în arhitectura curriculară a Universității în moduri care se potrivesc cu pasiunile, obiectivele profesionale și alte angajamente de viață.

Structura este proiectată pentru a servi un corp de studenți divers, care trăiesc pe tot globul, au viziuni culturale și clinice variate pentru cariera lor și se află în diferite etape ale călătoriei lor profesionale.

Studenții se înscriu la un program de licență, pot alege o concentrare și se înregistrează la unul sau mai multe cursuri în fiecare trimestru. În plus față de cursurile de bază pentru programul de gradul specific și cursurile de ancorare care reprezintă intenția de învățare transformativă a curriculumului Meridian, elevii selectează cursuri elective care se aliniează concentrării lor Meridianului, fundalului și carierei lor de carieră.

Format de învățare

Formatul de învățare hibrid al Meridianului este conceput pentru a permite studenților să își urmeze educația absolvită într-un ritm flexibil, combinând cursuri asincrone prin intermediul platformei personalizate de învățare socială a Universității, Pivot, apeluri video live cu facultăți, implicare sincronă a comunității studenților și reședințe la o săptămână la fața locului. . Combinând metodologii inovatoare de educație online cu apeluri video bogate și conexiuni de rezidență la fața locului, formatul de învățare al Meridianului permite studenților să contribuie la nivel local și să perceapă la nivel global.

În fiecare trimestru, studenții iau unul sau mai multe cursuri online de șapte săptămâni. Acest program oferă studenților timpul necesar pentru a se odihni, a se implica și a se pregăti. În plus, studenții participă la cel puțin două săptămâni de rezidență pe an universitar, până când își îndeplinesc cerințele de rezidență. Locuințele se desfășoară de luni până vineri pe tot parcursul anului, la Meridian's Bay Area Center și în alte locații distribuite la nivel mondial. Studenții pot selecta datele și locațiile de rezidență în funcție de circumstanțele personale și de aspirațiile lor profesionale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’ ... Citeste mai mult

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’s graduate degree programs in Business, Psychology, Education, and Transformative Leadership enable students to combine passion with a profession in service to larger social, cultural, ecological, and developmental goals. Meridian is accredited by the WASC Senior College and University Commission and approved by the US Department of Education for participation in the Federal Student Aid program. WASC is the Department of Education recognized regional accreditor for such schools as the University of California at Berkeley, UCLA, and Stanford University. Meridian’s licensable degrees have been recognized by the California Board of Behavioral Sciences and Board of Psychology for over 25 years. Citește mai puţin