Citește Descrierea Oficială

finanțe mba

Master of Business Administration (Finanțe) acordat de Universitatea Plymouth din Marea Britanie

Clasat pe 2% în lume

MBA în finanțe oferă educația necesară pentru studenții care caută posturi în industrie, în instituții financiare. Un MBA în finanțe echilibrează rigorile matematice cu clasele de management, și poate fi o modalitate eficientă de a vă direcționa cariera spre locuri de muncă în domeniul finanțelor. Cele mai multe companii solicită un analist financiar puternic calificat împotriva sectorului lor financiar pentru pregătire și control. Deci, acest program MBA este un pas pentru a urca acea scară corporativă.

Acest MBA este un program de certificare dublă, care cuprinde Diploma de Nivelul 7 în Managementul de afaceri acordate de NCC, Marea Britanie și un MBA (top-up) acordat de Plymouth University, Marea Britanie, care este recunoscută în întreaga lume ca premier calificare postuniversitară în domeniul managementului afacerilor.

Principalele caracteristici ale programului:

 • Certificare dublă
 • Obțineți un prestigios MBA de la o universitate din Marea Britanie
 • Livrare flexibilă de către facultate de la Universitatea Plymouth
 • Studiu din orice locație din întreaga lume
 • Sprijinit de resursele de învățare online
 • Acces la biblioteca electronică a Universității din Plymouth
 • Alegerea a trei date de începere: septembrie, ianuarie sau martie / aprilie pentru partea de sus

Partea 1 - Nivelul 7 Diplomă în Managementul Afacerilor (L7DBM)

 • Diplomă de Nivelul 7 în Managementul Afacerilor (RQF) (L7DBM) este conceput pentru studenții care sunt un absolvent sau manager experimentat și dorește să dezvolte în continuare o carieră în management.
 • Elevii vor fi expuși la o gamă largă de probleme contemporane care le vor permite să-și dezvolte abilitățile critice, analitice și tehnice necesare pentru funcțiile de conducere. Calificarea va dezvolta, de asemenea, aptitudini academice, care sunt necesare pentru continuarea studiilor la nivel postuniversitar.
 • NCC Education este acreditată pentru acordarea Diplomei de Nivelul 7 în Managementul Afacerilor (RQF) de către Ofqual (Biroul de Calificări și Regulamente de Examinări) din Anglia. Numărul de referință al calificării numelui este 600/0365/0

Module

Elevii trebuie să studieze următoarele opt unități de bază:

 1. Managementul informațiilor și cunoștințelor - consideră utilizarea eficientă a informațiilor și cunoștințelor de către managerii din organizații și tehnologia folosită pentru a gestiona, captura și a determina acest lucru.
 2. Strategia internațională de marketing - acoperirea unei game largi de probleme contemporane în marketingul strategic, cu un accent primar asupra dimensiunii culturale internaționale.
 3. Gestionarea, controlul și responsabilitatea pentru resursele financiare - consideră responsabilitatea managerilor pentru resursele financiare aflate sub controlul lor și introduce tehnici de control și gestionare.
 4. Gestionarea persoanelor din organizații - examinează unele dintre temele contemporane asociate cu gestionarea oamenilor. O abordare tematică a subiectului dezvoltă o conștientizare a conceptelor și a teoriei care stau la baza comportamentului organizațional și a managementului resurselor umane.
 5. Metode de cercetare - dezvoltă cunoștințele și abilitățile necesare ale conducerii superioare și pentru continuarea cercetărilor academice, inclusiv: gândirea critică și creativă, rezolvarea complexă a problemelor, abilitățile de luare a deciziilor și de cercetare.
 6. Abilități de studiu pentru învățarea postuniversitară - oferă abilitățile și cunoștințele esențiale necesare studierii la nivel postuniversitar. Modulul este conceput pentru a sprijini studiul în celelalte unități ale calificării și pentru a dezvolta abilități transferabile utile la nivel managerial.
 7. Management Strategic - se concentrează pe analiza strategică prin utilizarea unui set de tehnici analitice pentru o mai bună înțelegere / înțelegere, influențând astfel poziția unei companii pe piața actuală și potențială.
 8. Managementul Operațiunilor Strategice - dezvoltă o înțelegere și o capacitate de a evalua critic procesul de luare a deciziilor, referitor la managementul operațiunilor, atât în ​​sectorul producției, cât și în cel al serviciilor.

Elevii care și-au terminat studiile la nivel NCC în domeniul Educației Nivelul 7 în Managementul Afacerilor (L7DBM) pot progresa în cadrul programului MBA (top-up) acordată de Universitatea Plymouth.NCC Education au încheiat un acord cu Universitatea Plymouth, care permite titularilor NCC Edu L7DBM să participe la etapa finală de disertație, permițând o opțiune rapidă de a finaliza un MBA. Obiectivul general al programului este de a construi învățarea pentru a dezvolta în manageri și potențiali manageri o capacitate de a aplica cunoștințele și înțelegerea lor de afaceri și de management într-un mediu complex și în schimbare pentru a dezvolta un studiu bazat pe cercetare pentru a investiga o afacere complexă, Probleme de gestionare sau de a efectua un studiu teoretic critic cu privire la o problemă curentă de afaceri sau de management.

Partea 2 -MBA (Top-up)

Maestru De Administrare A Afacerilor (Finanțe)

 • Acest MBA este un program de "top-up" conceput special pentru titularii de diplome postuniversitare în afaceri sau de management, permițându-vă să "rapid-track" studiile pentru a obține un premiu complet MBA. Evaluarea programului este bazată pe proiecte și este susținută prin supervizarea experților și prin învățarea online - poate fi studiată din orice locație din întreaga lume. Proiectul MBA (STO712) 60 de credite

Programul Destinația rezultatelor învățării

1.Cunoașterea și înțelegerea

La finalizarea cu succes absolvenții ar fi trebuit să dezvolte:

 • O profunzime a cunoștințelor și a înțelegerii modului în care forțele contextuale influențează organizațiile și managementul
 • Cunoașterea și înțelegerea abordării metodologice de cercetare adecvate, a tehnicilor de colectare a datelor și a metodelor de analiză

2. Abilități cognitive și intelectuale

La finalizarea cu succes absolvenții ar fi trebuit să dezvolte:

 • Abilități de gândire critică, revizuire și analiză critică a literaturii relevante susținute prin dovezi
 • Capacitatea de a demonstra un accent strategic în evaluarea dovezilor de cercetare

3. Competențe cheie și transferabile

La absolvirea cu succes absolvenții ar fi trebuit să-și dezvolte abilitatea de a:

 • Efectuați cercetări în conformitate cu cerințele etice ale celor mai bune practici
 • Să comunice în mod clar informațiile complexe și să dezvolte concluzii și recomandări coerente

4. Abilități legate de ocuparea forței de muncă

La finalizarea cu succes absolvenții ar fi trebuit să dezvolte:

 • Capacitatea de a evalua soluții alternative la probleme și de a dezvolta argumente, recomandări și soluții persuasive
 • Capacitatea de a reflecta asupra practicilor de afaceri și de management

5. Aptitudini practice

La finalizarea cu succes absolvenții ar fi trebuit să dezvolte:

 • Capacitatea de a lucra independent pentru a proiecta și gestiona un proiect și pentru a-și îndeplini obiectivele în termenele date;
 • Capacitatea de a aplica procesele și constatările de cercetare într-un context practic și de a dezvolta abilități originale de rezolvare a problemelor

Programul nu are o predare în sala de clasă, motiv pentru care nu este nevoie ca studenții să viziteze Plymouth. Cu toate acestea, supraveghetorul și studentul pot dori să organizeze întâlniri de supraveghere directă în Plymouth, dacă este cazul. Elevii pot accesa, de asemenea, facilități / resurse universitare în timpul vizitelor pentru a-și susține studiile. Cu toate acestea, toate vizitele la Plymouth vor face obiectul statutului de imigrare / viză. Un sistem de jurnal este folosit pentru a monitoriza progresul studenților și pentru a asigura menținerea unor niveluri adecvate de contact între student și supervizor.

Program predat în:
Engleză

Vezi 8 mai multe cursuri de la Westford University College »

Acest curs este Online, Campus based
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date