MBA în Management în Industria Energiei Electrice

Международная школа бизнеса Финансового Университета при Правительстве РФ

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MBA în Management în Industria Energiei Electrice

Международная школа бизнеса Финансового Университета при Правительстве РФ

Centru de formare NP "Consiliul Market" si Scoala Internationala de la Universitatea Financiar Business sub Guvernul Federației Ruse vă invită să participați la programul: "Master of Business Administration" (MBA) "Management în Electric Power Industrie"

Programul oferă:

Intreprinderi electrice: Îmbunătățirea abilităților de management ale managerilor și specialiștilor de top, formarea de punctul lor de vedere holistic și sistematică a managementului industriei.

Elevii: o imagine completă de management al afacerii, atât în ​​cadrul propriilor activități, precum și toate celelalte segmente ale industriei energetice.

Sovet

Avantajele și unicitatea programului:

  • În primul rând, integritatea și programul relevant în Rusia Master of Business Administration (MBA) »pentru directori și senior manageri din industria de putere.
  • Mediu de învățare de afaceri unic, în care dobândi cunoștințe și abilități numai liderii industriei de energie electrică.
  • Profesori de program - experți cu experiență practică în industria energetică, autorități de reglementare, managerii și angajații de participanții de pe piață a energiei electrice, inclusiv Ministerul Energiei, FTS, FAS, NP "Consiliul de piață" de ATS, MEI SUM ...
  • Cunoștințe de afaceri, management, disciplina profesională de conducere profesorii Scolii Internationale de la Universitatea Finance Business - lider în domeniul educației de afaceri din țară.
  • Sistemul de formare are un program modular care permite ascultătorului să-și continue activitatea de lucru și să aplice cunoștințele și abilitățile lor în practică.
  • Instruirea este realizată cu utilizarea tehnologiilor bazate pe caz, care vă permit să aplice cunoștințele și abilitățile în munca. Programul cazuri pregătite pe baza unor exemple reale de companiile rusești și străine.
  • Costul programului de MBA include stagii rusești și străine.
  • Teza de ascultător este dedicat rezolvarea una dintre problemele reale ale companiilor energetice rusești va deveni semnul distinctiv al MBA absolvent.
  • În timpul orelor de formare și de master, participanții la program vor face cunoștință cu liderii industriei de energie electrică și de reglementare.

Durata de programe de MBA 2 ani.

Data de început 16 noiembrie 2015.

Format de învățare Modular.

Costul de participare: 684000 ruble. (scutite de TVA) Taxe pentru o singură plată se face pentru întreaga perioadă de studiu, semestru sau în rate egale.

Limba de predare: Rus.

Această școală oferă programe în:
  • Rusă
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Noem. 2018
Duration
Durata
2 anii
Cu jumătate de normă
Price
Preţ
684,000 RUB
Locations
Rusia - Moscow, Moskva
Data începerii : Noem. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Noem. 2018
Rusia - Moscow, Moskva
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala