MBA în Management și Administrarea Companiilor Digitale

Generalități

Programul de descriere

Gestionarea unei companii de astăzi are nevoie de profesioniști cu cunoștințe de management și administrare, dar și cu abilități digitale. Dumneavoastră, care aveți deja experiență profesională, deveniți managerul viitorului cu acest Master unic pe piață

Masteratul de la Universitatea Catolică din Murcia -UCAM- și Spain Business School în Management și Administrarea Companiilor Digitale (MDBA) își propune să ofere părții interesate cunoștințe complete în administrarea afacerilor, clasicul MBA, cu varianta care integrează actualizarea la companiile digitale, dezvoltând în același timp atât abilitățile manageriale, cât și valorile direcției corecte de afaceri.

pixelSpain Business School MBAD" src="http://www.spainbs.com/Contents/Programs/Images/ucam_mdba.jpg" alt="Spain Business School MBAD" />Programul conține un bloc central de subiecte privind managementul și administrarea afacerilor, completându-l cu metodologia digitală care aprofundează aspectele tehnice ale mediului.


Profesional, aceste studii au ca scop furnizarea de elevi, cunoștințe, tehnici, practici și abilități de succes pe care companiile le solicită pentru pozițiile lor intermediare și manageriale, oferind o viziune globală și integrată asupra tuturor ariilor funcționale.

Este dezvoltat în metodologie SEMIPRESENCIALĂ SAU ONLINE în timpul unui curs academic și obținerea a 60 de ECTS de la Universitatea Catolică din Murcia, UCAM.

adresată

Absolvenți, absolvenți și absolvenți cu o aspirație de a-și dezvolta cariera profesională din managementul companiilor în mediul digital.

Profesioniști cu diplomă universitară care își dezvoltă activitatea profesională în domeniul managementului departamentului sau dezvoltă sarcini de decizie strategică.

Destinatarii MDBA sunt toți acei profesioniști care doresc să-și proiecteze cariera în direcția senior management de afaceri, indiferent de formarea lor de origine. Gestiunea afacerilor nu este doar o tehnică, ci este dobândită prin practică, dar este necesară o pregătire specifică pentru ao executa. Desigur, acestea nu sunt doar cunoștințe tehnice, ci trebuie să fie completate cu aptitudini profesionale, personale și un set de valori și etică importante pentru a aduce afacerea la succes.

Prin urmare, perspectiva MDBA este practica, valorile, munca bună și instruirea în domeniul excelenței și a cererii de sine pentru a atinge obiectivele.

Când se dezvoltă în metodologie online, veți avea nevoie de cunoștințe de bază despre conexiunea la Internet și de rețea.

Obțineți obiectivele

Obiectivul principal al Master în Administrarea și Managementul companiilor digitale (MDBA), este de a asigura că elevii dobândesc cunoștințe avansate în managementul afacerilor, practica necesară pentru a le aplica cu succes, în timp ce dezvoltă abilități manageriale și personale în cadrul a unui set de valori etice și morale.

cerinţe

Pentru a obține o dublă diplomă universitară, este necesar ca elevul să aibă o diplomă universitară recunoscută pe teritoriu sau, în lipsa acesteia, o vastă experiență profesională în domeniul cunoștințelor de masterat.

metodologie

Metodologia este SEMIPRESENȚIALă în campusul MADRID sau ONLINE. Toate cursurile noastre au o puternică componentă audiovizuală care facilitează învățarea, fiind clase de experți și notele lor. În plus, este completat de o abordare practică importantă.

Accesul la campus este 24x7 (24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână) și pentru totdeauna. Nu vei fi niciodată singur. Întotdeauna va exista un tutore care să vă însoțească; Pe lângă coordonator, șeful studiilor și comunitatea importantă a studenților SBS.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas esc ... Citeste mai mult

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas escuelas de negocios sociales si no la única. Está formada por profesionales con amplia experiencia en docencia y que desean compartir sus conocimientos aportando valor a la sociedad. Deseamos dar servicio y formación a personas con talento, sin importar edad, raza ni requisitos. Citește mai puţin
Madrid , Spania Online + 1 Mai mult Mai Puțin