MBA în management de brand de lux

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Programele Ipag de MBA oferă o oportunitate de prim rang pentru studenți și profesioniști de a învăța și îmbogăți cunoștințele lor în domeniul de afaceri si management, în scopul de a îmbunătăți perspectivele lor în lumea de astăzi dinamică și mai competitivă.

Aceste programe de MBA internaționale, toate în limba engleză, se potrivi cu studenții și profesioniștii care fie posedă deja cunoștințe generale în afaceri sau intenționează să înceapă și să continue cariera lor în afaceri și management.

66246_728x290.gif

Obiectivele programului

  • Revizuirea dezvoltarea de bunuri și servicii de marcă de lux
  • Înțelegerea și evaluarea de comunicații diverse, de publicitate și de marketing abordări în industria
  • Concentrându-se pe practicile relevante pentru stabilire a prețurilor, distribuția și vânzarea cu amănuntul a produselor de marcă de lux
  • Examinarea ridicarea și căderea industriei contrafăcut
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Citește mai puţin
Paris , Grozav , Londra , Edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Mai mult Mai Puțin