MBA în management financiar

Generalități

Programul de descriere

Programul de absolvent în Management financiar oferă două piste: (A) Administrarea financiară și (B) Legile financiare.

Curriculum-ul nostru se concentrează pe metode de cercetare, abilități practice și profesionale și abilități de analiză a cazurilor. La fel ca și programele noastre de licență, elevii din ambele piese din programul nostru vor fi aranjați să participe la sesiuni de instruire oferite candidaților de lider pentru întreprinderi și să plătească vizite de teren la diferite corporații. În plus față de oferirea de cursuri predate de membrii facultății de clasă mondială în programul nostru, am colaborat, de asemenea, cu școlile de renume internațional pentru a oferi cursuri profesionale. Resursele de cercetare de cea mai bună calitate acumulate de-a lungul anilor și mediul în campus ne-au ajutat să recruteze talentele internaționale și să încurajăm profesioniștii manageri internaționali în domeniul finanțelor pentru Taiwan.

Cursurile avansate de management includ managementul și performanța, inovația financiară a produselor, analiza deciziei de investiții, managementul riscului bancar și seminarul privind planificarea financiară. Cursurile de practică includ analiza cazurilor, piețele financiare internaționale, seminarul privind finanțele digitale, seminarul privind strategia de tranzacționare, practica de creditare în domeniul bancar, fuziunea și achiziționarea afacerilor, legislația și practica privind holdingurile bancare, dreptul internațional și practica bancară, reglementările și practicile pieței financiare , Legea privind fuziunile financiare și conformitatea cu legislația și practica în domeniul finanțelor.

Ultima actualizare May 2017

Despre facultate

CTBC Financial Management College equips students with international financial knowledge in theory and practice, and to develop the characters of becoming future international financial experts.

CTBC Financial Management College equips students with international financial knowledge in theory and practice, and to develop the characters of becoming future international financial experts. Citește mai puţin