Citește Descrierea Oficială

MBA în General Management

Programul de Management General MBA oferă elevilor cu o perspectivă echilibrată în provocările de gestionare afaceri. Managerul modernă zi trebuie să aibă o înțelegere mai amplă a diferitelor funcții din cadrul unei organizatii pentru a răspunde în mod eficient scopurile și obiectivele organizaționale.

În afară de aceasta, expansiunea rapidă a comerțului internațional înseamnă furnizorii, clienții și colegii de muncă sunt mult mai susceptibile de a lucra într-un mediu de lucru multicultural. Aceasta, la rândul său, necesită un set diferit de abilități pentru a putea gestiona atât efectiv și eficient.

De ce se înscrie pe acest program?

Programul atrage profesioniști dintr-o varietate largă de sectoare (inclusiv finanțe, de fabricație, comerțul cu amănuntul, imobiliare, ospitalitate și de asistență medicală), care caută să-și lărgească abilitățile lor de management.

Programul oferă elevilor posibilitatea de a:

 • Să aplice cunoștințele și înțelegerea organizațiilor, întreprinderilor și de management pentru a rezolva probleme complexe, atât în ​​mod sistematic și creativ, în același timp îmbunătățind afaceri și management practicesApply cunoaștere și înțelegere a organizațiilor, întreprinderilor și de management pentru a rezolva probleme complexe, atât în ​​mod sistematic și creativ, în același timp îmbunătățind practicile de afaceri și de management.
 • Să contribuie la afaceri și societate în general, folosind abilitățile de învățare pe tot parcursul vieții și dezvoltarea personală.
 • Aplică competențe strategice de luare a deciziilor și de a dezvolta capacitatea de a lucra în vederea elaborării și implementării politicilor.

Acreditare

MBA în General Management este un program de dublu premiu acordat de Emirates Aviation University si Universitatea Coventry, Marea Britanie. De atribuire EAU este acreditat de Ministerul Educației Superior și Cercetare Științifică (MOHESR) în Emiratele Arabe Unite.

Perspectivele de carieră

Finalizarea programului general de Management MBA oferă un mijloc de îmbunătățire a perspectivelor de carieră, care pot fi realizate prin promovarea cu un angajator existent, îmbunătățirea perspectivelor cu angajatorii alternative sau furnizarea de abilități care pot ajuta în a face o schimbare de cariera.

MBA este un grad acreditat, care este recunoscută la nivel mondial prin colaborarea academic între două instituții bine-cunoscute, Emirates University Aviației și Universitatea Coventry. Mulți angajatori cred că o persoană care a efectuat studii de MBA are un nivel bun de înțelegere a "imaginea de ansamblu" și a obținut competențele care să le permită să gestioneze cu mai multă competență și încredere într-un mediu de afaceri în continuă schimbare și complexe.

Schiță curs

Programul este format din opt module și o disertație.

Mod de livrare

Bază modulară (modul bloc) cu clasele a avut loc în mod normal la fiecare două luni (de cinci zile pe modul).

Module

 • Marketing Management
 • Management de proiect
 • Managementul Operatiunilor
 • Mediul economic pentru mediul de afaceri
 • afaceri internaționale
 • Management Strategic
 • Analiza financiară pentru manageri
 • Management Organizațional Comportamentul & Resurse Umane
 • MBA Disertatie

DURATA

Optsprezece luni, jumătate de normă.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Emirates Aviation University »

Acest curs este Bazat în Campus
Duration
18 luni
Part time
Price
120,000 AED
Taxe de școlarizare, 2500 Taxa AED.Registration