MBA în Management Internațional

Generalități

6 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Trăiți experiența interculturală

MBA nostru în Management Internațional oferă tinerilor profesioniști cu abilitățile de afaceri și mentalitatea pentru o carieră internațională de succes.

 • Programul de 10 luni : Un program intensiv de MBA cu o abordare interculturală puternică
 • 2 țări la alegere: Studiați fiecare semestru într-un campus diferit din interiorul ESCP
 • 2 Consultanță în companii Proiecte în peste 2 țări: Consultați companiile pe proiecte reale și extindeți-vă experiența de muncă internațională
 • 23 electives oferite peste 7 țări: Alegeți să vă specializați sau să vă diversificați experiența MBA în timp ce vă confruntați cu încă 4 țări
 • 55.000 absolvenți din 150 de țări: Alăturați-vă unei rețele diverse de absolvenți profesioniști pentru a vă îmbunătăți cariera viitoare în domeniul internațional.
 • 150 de profesori activi din cercetare din peste 20 de naționalități: o experiență de învățare practică de la profesorii noștri cu diverse discipline, full-time, afiliate și invitați

Provoaca-te

Veți studia, învățați și provocați-vă cu 140 de facultăți printre cele mai bune din domeniile lor respective. Veți dobândi gândire critică și capacitatea de a reinventa și de a vă imagina noi modalități de a face afaceri. Atât cât corpul elevului este diferit, la fel și Facultatea.

Alegerea unui MBA înseamnă a începe sau a vă îmbunătăți cariera. La ESCP, veți beneficia de o serie de activități de susținere a carierei. Veți putea selecta printre cele 20.000 de oferte anuale de locuri de muncă și stagii. Sau ca 10% din studenții noștri, puteți crea sau participa la o startup.

Obiectivele programului

 • Vă oferă abilitățile de afaceri și mentalitatea pentru o carieră internațională de succes.
 • Acoperă toate ariile funcționale ale managementului și oferă o experiență multiculturală.
 • Vă oferă o multitudine de perspective diferite, metode de predare și școală de gânduri.
 • Dobândiți gândirea critică și capacitatea de a reinventa și de a vă imagina noi modalități de a face afaceri.
 • Modificați sau îmbunătățiți cariera.

Cerințe de admitere

 • O diplomă anterioară de licență sau master, Maîtrise, Licenciatura, Laurea Magistrale sau echivalent în orice disciplină
 • Minim 3 ani de experiență de lucru (Aplicanții cu o experiență mai mică, care demonstrează o maturitate excepțională și o conducere remarcabilă prin experiențele lor profesionale și personale vor fi, de asemenea, luate în considerare.)
 • Competența în limba engleză

Nu ezitați să vă trimiteți CV-ul la unul dintre coordonatorii noștri de admitere pentru a vă verifica eligibilitatea pentru MBA în Managementul Internațional.

Taxe de aplicare

O plată de 180 € pentru taxele de cerere plătite către ESCP.

Taxe și financiare

Taxele pentru anul universitar 2020/2021 sunt stabilite la 37.500 EUR.

Solicitanții cărora li se oferă un loc trebuie să confirme acceptarea lor și să plătească un depozit nerambursabil de 5.000 € pentru taxele de școlarizare.

Finanțare și burse

Avem o serie de opțiuni de finanțare, precum și burse pentru candidații eligibili, care pot contribui la finanțarea programului. Toate bursele ESCP Europe și opțiunile de finanțare nu sunt acumulate.

Cariere

MBA în Management Internațional propune un program de dezvoltare a carierei, Programul de Leadership International de Advancement (I-LEAP), care are scopul de a vă ajuta în găsirea de locuri de muncă ideal după absolvire.

I-LEAP este dezvoltat pe tot parcursul anului universitar, în completarea competențelor profesionale și a competențelor manageriale dobândite în clase. Acest program este organizat în jurul a 3 teme de bază pentru avansarea profesională:

 • Cunoștințe profesionale
 • Cresterea carierei personale
 • Setarea obiectivului carierei

I-LEAP este construit cu sprijinul și resursele Asociației Alumni ESCP, expertiza Serviciului de cariere ESCP situat pe fiecare din cele șase campusuri, alături de antrenori profesioniști autorizați. Obiectivul său este să vă sprijine în identificarea obiectivelor dvs. profesionale, confirmându-vă perspectivele de carieră, oferindu-vă în același timp sfaturile, datele și instrumentele necesare pentru urmărirea lor. Programul include:

 • Seminar de orientare profesională de 3 zile: Descoperiți un set de instrumente de carieră personalizate pentru a vă gestiona planificarea carierei
 • Programul Alumni-Mentor: alegeți un absolvent ca mentor și conectare la lumea profesională
 • Coaching profesional individual

Prin combinația Serviciului de relații corporative ESCP, apartenența dvs. la Asociația Alumni și o varietate de târguri de locuri de muncă specializate și mult sectoriale în toate campusurile, veți avea acces la 50.000 de oportunități de muncă și 20.000 de oferte de stagiu, precum și la o conexiune la mai mult peste 55.000 de absolvenți activi în 150 de țări.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Citeste mai mult

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Citește mai puţin
Paris , Madrid , Londra , Berlin , Torino , Varşovia , Beijing , Veneția + 7 Mai mult Mai Puțin