MBA în Management International Hotel & turism

Generalități

Programul de descriere

O MBA International Hotel & Management Turistic Este adaptat la Spațiul European al Învățământului Superior și este format din 90 de credite ECTS. Programul își propune să dezvolte abilitățile, cunoștințele și abilitățile de a opera cu succes într-un mediu global. De formare este împărțită în șase luni de formare academică și șase luni de practica în întreprinderi și instituții ale sectorului.

Curriculum-ul solid permite să dezvolte abilități de management, abilități și cunoștințe necesare pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare și de carieră în domeniul ospitalității și turismului. Pregătește profesioniști din hotel și turismului pentru a opera într-un mediu internațional. Facultatea este format din profesioniști din industrie specializate în materiile pe care le predau. În plus față de zonele comune de bază s-au concentrat asupra strategiei, marketing, management de afaceri și management hotelier, programul permite de specializare în: Marketing și Comunicare și / sau Management Financiar.

teoretic

420 de ore de cursuri de luni până vineri, a învățat din septembrie până în martie. Orarul de clasa permite combinarea de studiu cu munca.

Stagii

1000 oră de formare în companii și instituții sector (6 luni).

Student Profil

Absolvenți și / sau tineri profesionisti cu 5 ani de experiență în funcții de comandă înseamnă, în ospitalitate și / sau turism.

Planul de studiu

Programul de formare de MBA International Hotel & Management Turistic are 90 de credite ECTS și este compus pro 5 module (4 obligatorii și o specializare în management financiar sau marketing și comunicare).

Procesului de admitere

  1. Completați o pre-inregistrare on-line care furnizează informațiile și documentația necesară.

  2. Evaluarea pre-înregistrare de către Vatel Madrid. Într-o perioadă de maximum o săptămână va fi notificat în cazul în care candidatul poate efectua examenele de admitere.

  3. Conductoare examenele de admitere (test și interviu personal).

  4. Într-o perioadă de maximum 10 de zile de la terminarea examenele de admitere Vatel informează candidatul cu privire la rezultatul testului de admitere și procedura de înregistrare, după caz.

ratele

taxele de înregistrare *: € 2.420 Taxele de scolarizare: € 9.960

* De plată unică nici o restituire

plată

plata în avans: 3% reducere (aplicabil la taxele de școlarizare).
Amânat: până la 12 rate fara dobanda.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses ... Citeste mai mult

Today, our Hospitality schools located throughout the world convey the same internationally targeted courses to 7,000 students, based on the tried and tested mixture of theoretical university courses followed by professional experience. Citește mai puţin