MBA în Management ospitalității și turismului

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

MBAHTM

Acest program se va desfășura în limba engleză

Succes în industria ospitalității și turismului necesită dezvoltarea abilităților de luare a deciziilor, o cunoaștere aprofundată a sectorului și o viziune strategică globală. Ostelea lui Ospitalitate și Management Turistic MBA este conceput cu scopul de instruire a viitorilor lideri ai sectorului turistic: directori, profesioniști și antreprenori echipate pentru a gestiona proiecte de afaceri în sectorul turismului și hotel la cel mai înalt nivel. În acest scop, programul se concentrează în special pe dezvoltarea abilităților de conducere și aptitudinilor de natură strategică.

MBA Ostelea a fost conceput cu scopul de a obține o înțelegere mai profundă a principalelor procese manageriale și organizatorice în companiile de turism dintr-o perspectivă aplicate și strategică, precum și evaluarea relației dintre aceste procese, prin studii de caz, exerciții practice și proiecte de cercetare.

Motive pentru studierea ospitalității și turismului de Management MBA la Ostelea:

 • Reputație în domeniul managementului și al calității de școlarizare: Ostelea este rezultatul unui parteneriat între una dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume, EAE ( a doua cea mai bună școală de afaceri din Spania , potrivit clasamentului Merco 2015), aducând experiența și reputația în management, cu Universitat de Lleida, universitate publică de top din Spania în ceea ce privește calitatea de școlarizare (Fundación Conocimiento y Desarrollo), obținut distincția Campus Internațional de excelenţă.
 • Abordarea multiculturală: 66% dintre studenții de la Ostelea sunt internaționale.
 • Program academic riguroasă: bazată pe cultivarea gândirii strategice și cunoștințe specifice industriei ospitalității și turismului, un amestec esențial pentru funcții de conducere în acest sector.
 • H otel joc de afaceri: În perioada de școlarizare finală, participanții sunt organizați în echipe și trebuie să gestioneze propria companie de hotel, a concura pe piața mondială , care este dinamică și în schimbare, într - o analiză realistă a lumii reale, formată din altele echipe de elevi.
 • Program extins de vizite la hoteluri, lanturi hoteliere, companiile de turism și autorități publice: Având în vedere că participanții au nevoie de o perspectivă de primă mână în realitatea și tendințele din acest sector, însoțit de directori în industria hotelieră și de turism industriile.
 • Grup de cercetare: Membrii de forma facultate academice de masterat parte a grupului EAE a turismului multidisciplinar de cercetare (Grit-EAE), din care producția științifică se axează pe domeniul managementului turismului internațional.

Obiective

Obiectivele ospitalității și turismului de Management MBA sunt următoarele:

VISION INTERNATIONAL a industriei turismului

Furnizarea de predare executiv, cu o viziune internațională a industriei turismului, împreună cu o perspectivă flexibil și adaptabil într-o schimbare și setare la nivel global competitiv. Integrarea principalelor sfere ale managementului turismului dintr-o perspectivă interdisciplinară și cuprinzătoare.

STRATEGIC

Asigurarea unui management eficient al companiilor de turism pe baza unor planuri strategice și axate pe obținerea de rezultate.

ARE NEVOIE

Furnizarea unui răspuns la nevoile de formare ale directori specializați în sectorul turismului.

INOVAŢIE

Dezvoltarea capacității de inovare și managementul creativ al directori în companii de turism și servicii hoteliere. Care să permită dobândirea de cunoștințe și competențe în ceea ce privește noile tehnologii aplicate turismului și e-turism, în special.

LIDERI DE VIITOR

Formarea viitorilor lideri ai industriei ospitalității și turismului la nivel mondial. Dotarea participanților cu abilitățile și competențele necesare directorilor și a oamenilor de afaceri din sectorul turistic executive, în scopul de a asigura conducerea dinamică, eficientă și de succes.

TRENDS

Analizând tendințele globale în acest sector și achiziționează perspectivele și strategiile necesare pentru a deveni lideri etice ale organizațiilor de turism la nivel mondial.

programul de studiu

Ospitalitate Ostelea și Management Turistic MBA este împărțit în 5 module:

 • Management operațional în ospitalității și turismului
 • Marketing și Management Comercial
 • Management Strategic de companii de turism
 • Cursuri opționale
 • Teză de masterat

Fiecare dintre aceste module este format din mai multe cursuri

Cariere profesionale

Cele cariera profesională Serviciul este un departament acordarea de sprijin pentru studenții actuali si fosti, care are scopul de a ghida și însoțească elevii pe măsură ce se străduiesc să atingă noi obiective profesionale, precum și adaptarea așteptările lor profesionale și interesele pentru a fi mai mult în conformitate cu piața forței de muncă.

Oportunități profesionale

 • Director de hotel sau manager, director sau a altor tipuri de stabilire turism
 • Director Operational sau Departament de Management în companii de turism.
 • Director Corporate in companii ospitalităŃii și turismului, în oricare dintre zonele funcționale.
 • Director de companii care operează în sectorul turismului, în general.
 • Funcții de răspundere în companii și instituții publice în acest sector.
 • Posturi în companii auxiliare in domeniul de marketing și comercializare legate de industria ospitalităŃii și turismului.
 • Antreprenor de afaceri în sectorul turismului, sau sectoarele legate.
 • Turism și ospitalitate consultant / consilier

Serviciul Cariere profesionale

 • Schimb de muncă
 • Ateliere de angajare
 • Întâlniri cu angajații
 • Programul absolvent
 • Newsletter săptămânal
 • Patrulea an de masterat Antreprenorii Series
 • Forum Online Ocuparea forței de muncă

Câteva statistici de la raportul nostru ocuparea forței de muncă 2014:

 1. În fiecare zi, 10,5 oferte de locuri de muncă și stagii sunt postate pe portalul ocuparea forței de muncă EAE lui.
 2. 89% dintre elevii noștri găsesc locuri de muncă în termen de șase luni de la finalizarea de Master, cu 47% a găsi de lucru înainte de a completa Maestru.
 3. 6% dintre studenții noștri începe propria lor proiect de afaceri la încheierea programului lor EAE.
 4. 73% dintre elevii EAE a avut o mai mare responsabilități profesionale după terminarea programului lor.

Calificare

Participanții care finalizează cu succes programul de la campusul Barcelona va primi un CALIFICARI TRIPLU:

 • Calificarea de Ospitalitate și Management Turistic MBA de la Ostelea, School of Tourism & Hospitality.
 • Calificarea de Ospitalitate și Management Turistic MBA de la EAE Business School.
 • Calificarea de la Universitat de Lleida.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Somos un centro universitario internacional especializado en la formación de líderes, directivos y técnicos especializados en la industria del Hospitality

Somos un centro universitario internacional especializado en la formación de líderes, directivos y técnicos especializados en la industria del Hospitality Citește mai puţin
Barcelona , Madrid + 1 Mai mult Mai Puțin