Read the Official Description

Misiune

Acest program își propune să forțeze studenții în ceea ce privește gestionarea eficientă și eficientă a operațiunilor și planificarea și executarea proiectelor atât în ​​sectorul privat, cât și în cel public.

Obiective

Obiectivele acestui program sunt de a pregăti elevii cu:

  • Capacități și capacități analitice mari.

  • Cunoștințe și abilități necesare pentru propunerea, planificarea, implementarea, gestionarea și evaluarea proiectelor de dezvoltare.

  • Îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor în domenii funcționale specializate, cum ar fi infrastructura și dezvoltarea socio-economică.

  • O apreciere a rolului cercetării în propunerea, gestionarea și evaluarea proiectelor.

  • Abilități specifice de gestionare a persoanelor, inclusiv munca în grup, negociere, gestionarea conflictelor și aptitudini politice

Cerințe de admitere

Fiecare candidat care solicită admiterea în programul de 2 ani de MBA trebuie să aibă cel puțin o diplomă de licență (în orice domeniu) cu un minim de Onoruri de clasa a II-a (marcă de 50%) sau o calificare echivalentă recunoscută de Consiliul Universității.

Candidații cu orice altă calificare care nu este considerată echivalentă pot fi obligați să ia cursuri suplimentare de licență și / sau postuniversitare considerate relevante de către Departament. Admiterea acestor candidați va fi confirmată, cu condiția finalizării cu succes a cursurilor suplimentare necesare.

Viitoare, cariere și oportunități de angajare

După absolvire, absolvenții de MBA vor ocupa poziții de conducere de mijloc și de conducere în orice organizație de afaceri, atât în ​​sectorul public, cât și în cel privat, precum și în cadrul ONG-urilor naționale și internaționale

Taxe

Taxa de școlarizare pe an este de 2.024.500F CFA pentru camerunienii și 4.039.500 F CFA pentru studenții străini.

Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Catholic University Of Cameroon »

Last updated July 25, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
2 anii
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019, Feb. 2020
Application deadline

Sept. 2019, Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date