Misiune

Principala misiune a acestui program este de a instrui și de a echipa managerii de resurse umane cu cunoștințe și abilități care să le permită să joace un rol activ și strategic în procesul general de afaceri prin conceperea de sisteme și proceduri de resurse umane care sunt aliniate la prioritățile și afacerile companiei obiective.

Obiective

Obiectivele acestui program sunt:

  1. Implicați elevii cu experiență și cunoștințe necesare carierei de nivel mediu și superior în domeniul managementului și dezvoltării resurselor umane.
  2. Oferiți elevilor cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra eficient cu resursele umane pentru a spori contribuția tuturor angajaților la eficiența organizațională

Cerințe de admitere

Fiecare candidat care solicită admiterea în programul de doi ani de MBA trebuie să aibă cel puțin o diplomă de licență (în orice domeniu) cu un minim de Onoruri de clasa a doua (50% trecere) sau o calificare echivalentă recunoscută de Consiliul Universității
Candidații cu orice altă calificare care nu este considerată echivalentă pot fi obligați să ia cursuri suplimentare de licență și / sau postuniversitare considerate relevante de către Departament. Admiterea acestor candidați va fi confirmată, cu condiția finalizării cu succes a cursurilor suplimentare necesare.

Viitor, carieră și ocuparea forței de muncă

După absolvire, absolvenții de MBA vor ocupa funcții de conducere de nivel mediu și superior în orice organizație de afaceri, atât în ​​sectorul public, cât și în sectorul privat, precum și în cadrul ONG-urilor naționale și internaționale.

Taxe

Taxa de școlarizare pe an este de 2.024.500F CFA pentru camerunienii și 4.039.500 F CFA pentru studenții străini.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Catholic University Of Cameroon »

Ultima actualizare July 25, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Feb 2020
Duration
2 anii
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019, Feb 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019, Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date