MBA în Managementul Afacerilor Internaționale

Generalități

Programul de descriere

Studii de masterat în Finlanda! Principalul obiectiv al acestui program este de a vă permite să dezvoltați abilități profesionale, să inoveze idei noi, să rezolvați probleme complexe de afaceri și să explorați noi oportunități de afaceri. Programul nostru este pentru cei care, după ce se confruntă cu multiplele aspecte ale lumii afacerilor, doresc să-și continue cariera și să-și îmbunătățească competențele.

 • Gradul: Master of Business Administration
 • Tipul de formare: Studii part-time
 • Durata: 90 ECTS
 • Aportul anual: 15
 • Perioada de aplicare: 8 -22 ianuarie 2020


Acest program este destinat studenților cu timp parțial. Studenții sunt așteptați să realizeze programul în șase semestre (în medie 15 ECTS pe semestru). Prelegerile vor avea loc în clasă în timpul săptămânii, la orele de lucru într-un mediu internațional, împreună cu studenții partenerilor internaționali ai JAMK .

Găsiți noi oportunități

În timpul studiilor, veți obține instrumente pentru a vă dezvolta profilul profesional și organizația cu care sunteți afiliat. Obiectivul nostru este ca absolvenții noștri să aibă capacitatea de a recunoaște schimbările în mediul de afaceri, de a găsi noi oportunități de afaceri și de a formula strategiile potrivite pentru a le capta.

Rezolva problemele și inovează

În timpul studiilor de masterat, vă veți familiariza cu problemele legate de internaționalizarea și gestionarea afacerilor pe piețele globale. Studiile în domeniul cercetării și dezvoltării vă vor spori competența în soluționarea creativă și inovatoare a problemelor și luarea deciziilor.

Taxă de școlarizare și bursă

Taxa de școlarizare în Managementul afacerilor internaționale (programul de master) este de 9000 euro / an universitar. În primul an universitar, bursa acoperă 50% din taxa de școlarizare la JAMK . În următorii ani universitari, bursa acoperă 50% din taxa de școlarizare dacă un student câștigă cel puțin 30 de credite pe an universitar.

Structura programului

Programul ECTS 90 cuprinde următoarele module: managementul afacerilor globale, cercetare și dezvoltare, electives și teza de masterat. Gestiunea afacerilor globale 35 ECTS Modulul global de management al afacerii are ca scop dezvoltarea competențelor studenților pentru a recunoaște oportunitățile din schimbările din mediul global și formularea de strategii corecte pentru a le capta. Strategiile de creștere, strategiile de intrare pe piața străină, conducerea, cultura și rolurile grupurilor cu actori din mediul de piață și instituțional în elaborarea strategiilor adecvate sunt cuprinse în acest modul în următoarele cursuri.

 • Analiza financiară și comunicarea economică
 • Strategii globale de creștere
 • Conducerea și cultura globală
 • Marketing global și vânzări
 • Gestionarea de noi aventuri pentru creșterea globală
 • Microeconomia competitivității
 • Management strategic

Cercetare și dezvoltare 15 ECTS Modulul de cercetare și dezvoltare este de 15 ECTS. Obiectivul său este acela de a dezvolta competențele studenților pe parcursul studiilor, în special pentru a efectua cercetări individuale. În pregătirea tezei de masterat, elevii învață să identifice problemele de cercetare și să utilizeze o varietate de metode de cercetare pentru a le rezolva. Acest modul conține următoarele cursuri.

 • Dezvoltare profesională
 • Metode de cercetare în administrarea afacerilor
 • Metode de cercetare calitative sau cantitative

Electives 10 ECTS Elevii trebuie să aleagă două cursuri elective în studiile lor (10 ECTS total). Posibilele alternative includ următoarele cursuri. Elevii pot alege, de asemenea, electives din alte programe de masterat sau participă la programele JAMK Study Abroad, cum ar fi turneul de studiu Grand, Cipru, turneul de studiu Grand, Hong Kong sau programul de conducere JAMK din Silicon Valley, Statele Unite ale Americii.

 • Managementul brandului
 • Finanțarea noilor întreprinderi pe piețele globale
 • Management de proiect
 • Gestionarea strategică a resurselor umane
 • Contabilitate de gestiune strategică

Teza | 30 ECTS Teza este un proiect de cercetare sau dezvoltare conceput pentru a servi viața profesională. Acesta subliniază aplicarea practică și sprijină dezvoltarea carierei studenților. Teza se bazează pe o producție de cunoștințe inovatoare, utilizată pentru a combina informațiile experimentale documentate obținute prin activități de dezvoltare și o abordare științifică. Teza poate constitui un proiect, un studiu sau o sarcină de dezvoltare. Teza de masterat este dovada primară pentru elevii de a afișa competențele pe care le dezvoltă pe parcursul studiilor. Elevii sunt încurajați să vină cu idei de teze la etapele inițiale ale studiilor lor și să se ghideze prin seminarii regulate de teze de master în vederea realizării lor.

Cariere corporative

Obiectivele, structura, conținutul și livrarea programului MIB sunt pe deplin asimilate pentru a spori potențialul de angajare al absolvenților. În plus, cerința de cel puțin trei ani de experiență relevantă de lucru după diploma de licență are scopul de a asigura studenților să înțeleagă cunoștințele lor conceptuale și să fie capabili să o relaționeze cu domeniile profesionale într-o manieră holistică. Succesul obținut de JAMK în domeniul ocupării forței de muncă se datorează cunoașterii conceptuale puternice, abilităților de afaceri, aptitudinilor antreprenoriale, orientării spre client, abilităților de lucru independente, aptitudinilor de învățare continuă, aptitudinilor de dobândire a informațiilor, aptitudinilor de rezolvare a problemelor, abilităților de comunicare și abilităților tehnice IT.

Finlanda: o țară sigură

Unul dintre studenții noștri internaționali a fost foarte surprins să-i aducă înapoi portofelul pierdut. Acest lucru se poate întâmpla în Finlanda! Se spune că finlandezii sunt foarte cinstiți. Jyväskylä: un oraș de studenți Fiecare al patrulea om pe care îl treceți în Jyväskylä este un student. Orașul este foarte dinamic. Uitați-vă la activitățile sportive și culturale, ca să nu mai vorbim de restaurante și cafenele.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

There is demand for JAMK graduates: they have know-how, the right kind of attitude and pride for their professional skills. Being a professional offers you more choices in life and career. The facilit ... Citeste mai mult

There is demand for JAMK graduates: they have know-how, the right kind of attitude and pride for their professional skills. Being a professional offers you more choices in life and career. The facilities at JAMK combine a relaxed atmosphere with high technology. Our international students report that the teaching is excellent and our staff are very supportive. Our graduates have the knowledge and skills to succeed in the global working environment. Citește mai puţin