MBA în Managementul Internațional în Sănătate (IHM)

Generalități

Programul de descriere

De ce IHM?

Frankfurt School este part-time MBA în Managementul Internațional de asistență medicală este conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății de lucru pentru a oferi o înțelegere aprofundată a afacerii internaționale de asistență medicală.

Programul își propune să dezvolte lideri responsabili de asistență medicală și să-i echipeze cu abilități practice de afaceri, abilități antreprenoriale avansate, expertiză în leadership și integritate, pentru a stăpâni provocările într-un sector global de asistență medicală.

Încurajează o conștientizare sporită a problemelor, tendințelor și practicilor de asistență medicală care pot influența viitorul. Locațiile internaționale de studiu din Europa, America și Asia și un corp divers de studenți asigură o experiență cu adevărat internațională.

Part-time, cu normă întreagă

În 10 module, fiecare modul rezidențial durează 7 zile, participanții obțin o fundație academică și din lumea reală relevantă pentru o carieră în sectorul sănătății în timp ce lucrează cu normă întreagă. Echilibrul dintre învățarea din campus și din afara campusului asigură perturbări minime în viața profesională.

Repere

 • Perspectivă globală: locații internaționale, facultate și participanți
 • 20 de luni din programul de studiu part-time, inclusiv teza
 • Ușor de aplicat - nu necesită GMAT sau GRE pentru admitere
 • Curriculum inovatoare, cu accent pe Managementul general în domeniul sănătății
 • Mediu interactiv de învățare
 • Accesul la practicieni cu profil înalt (furnizor și furnizor)
 • Rețea profesională extinsă
 • Acreditat de mai multe agenții internaționale

Public țintă

Specialiști și manageri din întreaga lume - care urmăresc o carieră de management în spitale, companii de sănătate și instituții din întreaga lume și doresc să obțină calificări suplimentare de management pentru a-și îmbunătăți abilitățile profesionale.

cerinţe

 • Primul grad academic
 • Excelente abilități scrise și vorbite în limba engleză
 • Cel puțin 3 ani de experiență profesională
 • Asistență medicală relevantă sau interes

Procesul de aplicare

Admiterea la programul MBA IHM de la Frankfurt School este foarte competitivă, iar procesul de cerere constă în 4 etape:

 • Aplicație online
 • Interviu de evaluare
 • Rezultate
 • Începerea programului
 • Consultați toate detaliile în continuare.

Taxe

Taxă totală de școlarizare: 35.000 Euro

 • Reducere 1 pentru școlarizarea timpurie a păsărilor (cereri complete primite până la 31 ianuarie): 5.000 Euro
 • Reducere 2 pentru școlarizarea timpurie a păsărilor (cereri complete primite până la 30 aprilie): 2.500 Euro

Curriculum

Studenții studiază în grupuri mici, concentrate, cu colegi de clasă din întreaga lume și primesc asistență expertă de la conducerea programului. În acest fel, participanții se pot îndrepta cu încredere în sfera lor profesională, pregătindu-se în același timp pentru sarcinile provocatoare ale conducerii de top în sectorul sănătății!

 • M1: Introducere în afaceri, economie și diferite sisteme de sănătate (Frankfurt)
 • M2: Gestionarea resurselor financiare și controlul (Frankfurt)
 • M3: Management Strategic și Marketing (Banglore, India)
 • M4: Inovație, strategie și management de proiect (Washington DC, SUA)
 • M5: Antreprenoriat și management pe piețele competitive (bazat pe e)
 • M6: Managementul calității și procesului (Singapore)
 • M7: Managementul furnizării și infrastructurii și IT (zona Londra, Regatul Unit)
 • M8: HR, Organizarea și Managementul Schimbărilor (Dubai)
 • M9: Leadership, Management Intercultural, Etică (Frankfurt)
 • M10: Teza de MBA

Focus pe tot globul

În întreaga lume - în fiecare spital, clinică, laborator și organizație din domeniul sănătății, există echipe de profesioniști de înaltă calificare a asistenței medicale, concentrați pe practicile de afaceri care conduc industria medicală.

Ei sunt medici, administratori, manageri și directori care joacă un rol activ în modelarea lumii asistenței medicale prin conducerea lor.

MBA IHM oferă o experiență internațională unică și imersivă cu:

 • locații internaționale
 • Facultatea internațională
 • studenti internationali.

Experiență de învățare

Întreprinzător, internațional, intercultural

Experimentează un program de MBA cu un accent cu adevărat internațional în ceea ce privește sistemele și piețele de asistență medicală, locații, studenți și parteneri academici, precum și parteneri corporativi.

În epoca globalizării, o înțelegere intimă a culturilor străine poate fi atât un atribut academic valoros, cât și o experiență personală îmbogățită.

Nu există o modalitate mai bună de a învăța despre diferite sisteme, practici și piețe de sănătate din întreaga lume decât să le vizitați!

lucru in echipa

Studiați cu colegii de clasă din întreaga lume și schimbați experiențele dvs., în timp ce vă bazați pe experți de vârf național și internațional de conducere: în spitale sau clinici sau organizații precum sănătate și biotehnologie, produse farmaceutice, dispozitive medicale, furnizarea de servicii, tehnologia informației, companii de consultanță și agentii guvernamentale.

Sau rețeaua cu absolvenții care lucrează în industrie și să se dezvolte mai profund în diferite sectoare de îngrijire a sănătății.

Învățare inovatoare: Planul de afaceri antreprenorial

Eficiența asistenței medicale necesită conducere, competențe solide de luare a deciziilor și expertiză. În plus, aceasta necesită o gândire antreprenorială și disponibilitatea de a inova în felul în care sunt furnizate serviciile de asistență medicală.

Într-un domeniu condus de inovație, este vital să țineți pasul. Un plan de afaceri solid poate fi diferența dintre doar o idee și o afacere de succes. În procesul de creare a unuia, veți dezvolta o înțelegere a planificării strategice, a situațiilor de piață și a avantajelor competitive.

Studiu de caz

MBA nostru IHM se bazează pe un amestec de învățare teoretică susținut și consolidat cu studii de caz și de lucru în grup după modelul de predare Harvard.

Studiile de caz au fost adaptate pentru a îndeplini obiectivele clasei - bazate pe situații din lumea reală și axate pe îngrijirea sănătății. În plus, participanții noștri sunt rugați să-și aducă propriile cazuri de lucru. Lucrul în echipă și prezentările de grup sunt alte elemente cheie.

Conferințe și vizite la fața locului

Liderii din industrie se alătură studenților din diferite medii și culturi pentru a discuta provocările și oportunitățile actuale din viața reală într-un mediu internațional de asistență medicală.

Apar numeroase oportunități, atât în campus, cât și la diverse vizite la fața locului, pentru a interacționa cu experți în domeniul sănătății, jucători cheie din industrie și antreprenori inovatori în domeniul sănătății.

Coaching

MBA Leadership Leadership MBA oferă trăsături personalizate concepute pentru a vă satisface nevoile oriunde vă aflați în călătoria dvs. spre a vă atinge potențialul de lider.

Parteneri și locații internaționale

Obiectivul nostru: oferim acces la rețele globale influente

La Frankfurt School , MBA International Healthcare Management ajută profesioniștii în realizarea acelui echilibru delicat de asistență medicală și management. Este programul de gradul superior de acest gen și este susținut de parteneri internaționali remarcabili:

Universitatea Johns Hopkins Carey Business School

Predarea afacerilor cu omenirea: Universitatea Johns Hopkins Carey Business School dezvoltă lideri de afaceri îndrăzneți și transformă organizațiile, comunitățile și societatea prin diverse perspective, educație multidisciplinară și antreprenoriat conștient global.

Profilul de clasă

Participanții vor fi manageri seniori sau potențial ridicat, cu mari credințe în organizațiile de îngrijire a sănătății, care doresc personal să avanseze și să caute poziții de responsabilitate crescută și leadership în viitor.

Alumni & Cariere

MBA-ul nostru în Managementul Sănătății Internaționale este recunoscut la nivel internațional pentru prestigiul său și experiența de învățare pe tot parcursul vieții. De mai bine de 10 ani, programul educă studenți internaționali care au excelat în studiile și cariera lor. Rețeaua de studenți ai MBA IHM cuprinde deja peste 300 de absolvenți care lucrează în întreaga lume.

Ei sunt următoarea generație de lideri din domeniul sănătății. I-am ajutat să-și dezvolte cunoștințele, experiența și autoritatea afacerilor și să le aplice în mod eficient în domeniul asistenței medicale. Studenții noștri absolvă abilitățile complexe de afaceri și leadership necesare pentru a avansa și mai mult în asistență medicală cu încredere și compasiune și pentru a îmbunătăți rezultatele pacienților la nivel mondial.

Evenimentele regulate ale absolvenților nu numai că oferă o platformă pentru discuții, dar prezintă adesea oportunități de carieră. Iată câteva exemple de întâlniri recente ale absolvenților:

 • Clinica Mayo, Rochester, Statele Unite ale Americii
 • Cerner, Kansas City, Statele Unite ale Americii
 • Budapesta, Ungaria
 • Nairobi, Kenya
 • Singapur

Evenimente de informare

Ți-ar plăcea să ai o impresie de prima dată despre cum sunt școala noastră de afaceri și programul nostru de MBA? Faceți cunoștință cu directorul programului MBA din Frankfurt, discutați cu studenții actuali, participați la o prelegere la clasă sau vizitați campusul nostru. Este totul posibil prin prelegerile programate individual și serile noastre MBA obișnuite!

Exemplu de prelegeri

Vizitați o clasă de MBA în acest semestru pentru a discuta un studiu de caz cu personalul academic și studenții actuali de MBA. Aceasta este șansa ta

 • experiență subiecte tipice de clasă,
 • tehnici de predare și
 • metodele de învățare.

Simțiți-vă libertatea de a contacta echipa noastră de MBA pentru a organiza o vizită în campus, inclusiv un tur cu ghid al campusului

Ședințe de MBA

Aflați mai multe despre programele noastre de MBA și EMBA la una din serile noastre MBA! Beneficiați de conversații personale cu profesorii și directorii de programe și aflați ce program v-ar putea ajuta să vă realizați potențialul maxim.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance.

Frankfurt School of Finance & Management is an AACSB, EQUIS and AMBA accredited, research-led business school, covering every aspect of a business, management, banking, and finance. Citește mai puţin
Frankfurt , Munchen , Stuttgart , Hamburg + 3 Mai mult Mai Puțin