MBA în Managementul Marketingului

Generalități

18 locații disponibile

Programul de descriere

În piața de astăzi, departamentul de marketing joacă un rol major în gestionarea produselor și mărcilor și ajungând la clienți, pe lângă faptul că îi ajută pe echipa de cercetare sau echipa de produse în proiectarea produselor futuriste. Managementul de marketing este procesul de dezvoltare a strategiilor și a planificării pentru produse sau servicii, publicitate, promoții, vânzări pentru a atinge segmentul de clienți dorit. Un manager de marketing este responsabil pentru auditul mărcii, strategia de marketing, implementarea și planificarea, managementul proiectelor de marketing, marketingul internațional și managementul relațiilor cu clienții. Specializarea Marketing Management (MM) acoperă modulele de marketing internațional, segmentarea clienților, managementul relațiilor cu clienții, managementul mărcii, lansarea produsului, dezvoltarea planului de marketing, comunicarea de marketing, lansarea produsului și managementul, strategiile de intrare pe piață și distribuția. Programul va acoperi, de asemenea, modulele privind strategiile de produs și prețurile.

MBA de un an (Master of Business Administration) în Marketing Management este un program complet conceput pentru profesioniștii de marketing care așteaptă cu nerăbdare o carieră minunată în domeniul marketingului. După finalizarea programului, cursanții vor fi premiați cu o diplomă postuniversitar extinsă în Management de marketing de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un MBA în Marketing Management Universitatea Catolica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu cu MBA în Marketing Management va efectua modulele de bază privind resursele internaționale umane, managementul schimbării strategic, Management strategic și leadership și managementul operațiunilor și module specializate pe Marketing și Management Internațional, Marketing și Management și secolul 21 Globalizarea în Prima parte în timp ce în a doua parte studenții vor lua modulul de Mediu socio-economic-juridic și o lucrare de teze.

UCAM - Programul de certificare duală CIQ

Programul dublu de certificare MBA în operațiuni și management de proiect la ESBF va fi facilitat de către facultate renumită cu decenii de experiență în domeniu. În timpul programului, elevii vor fi expuși la studii de caz specifice industriei, simulări de afaceri și extempore. Toți studenții înscriși pentru programul MBA vor avea acces la biblioteca Exeed School of Business and Finance , accesul la Ebrary cu 1000 de reviste și cărți, vizite regulate ale liderilor industriei și târguri de carieră

În timpul programului, studentul se poate alătura clubului sportiv, clubului de antreprenoriat și clubului de dezvoltare profesională. Ca parte a programului, studenții vor vizita centre de inovare, organizații mari, acceleratori și start-up-uri promițătoare în întreaga regiune a Emiratelor Arabe Unite. Studentul are de asemenea posibilitatea de a participa la un târg de carieră al companiei, cu participarea celor mai bune companii din Emiratele Arabe Unite. După finalizarea programului, elevul are posibilitatea de a participa la convocarea universitară în campusul UCAM, Murcia, Spania.

Despre UCAM (Universidad Catolica de Murcia) - Universitatea Catolică din Murcia

UCAM este o universitate cu excelență din Murcia, Spania. Începând cu anul 1995, UCAM are o bază studențească activă de 21.000 de studenți și are un personal academic de peste 1000. Programul MBA de la UCAM, Murcia, Spania este acreditat de ANECA, iar universitatea este membru al ENQA, Universia și EUA. UCAM are o rețea de parteneriat strategic de peste 300 de universități, inclusiv Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Tehnologică Națională. UCAM are un parteneriat strategic corporativ cu lideri din industrie, printre care Coca Cola, Microsoft, Soft și SAP. Luați în considerare ca Universitatea de Sport, UCAM are mai mult de 20 de Olimpiade ca absolvenții săi.

Despre CIQ

Cambridge International Qualifications este un organism internațional de acordare a premiilor din Regatul Unit. CIQ premiază profesioniști din întreaga lume în domeniul managementului și tehnologiei și are un parteneriat de dezvoltare cu universități proeminente din întreaga lume. CIQ este membru al Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior și programele CIQ sunt aprobate de TQUK și NCFE. CIQ este, de asemenea, un partener de învățare corporativă din peste 100 de organizații din întreaga lume.

Prezentarea programului - partea A

Partea A cuprinde șase module, din care patru module sunt nucleu, în timp ce două sunt module specializate. Cele șase module vor fi livrate pe o perioadă de șase luni. Toți cursanții care completează partea A vor atinge 40 de ECTS, echivalentul a 120 de credite din Marea Britanie.

  • Managementul internațional al resurselor umane
  • Gestionarea strategică a schimbărilor
  • Management Strategic și Leadership
  • De gestionare a operațiunilor
  • Managementul internațional de marketing
  • 21 st Century Globalizare

Programa programului - Partea B

Partea B constă într-un modul obligatoriu și o lucrare de teze. Partea B va dura o durată de șase luni și toți cursanții vor completa partea A și partea B va primi o diplomă în MBA în managementul sănătății de la UCAM Spania și va atinge 60 de credite ECTS (European Credit Transfer System) echivalentă cu 180 Creditele din Regatul Unit.

  • Mediul socio-economic - juridic
  • Teza de doctorat

Livrare - online:

Programul va fi livrat prin sistemul de învățare on-line de ultimă oră și toți cursanții vor avea acces la reviste și cărți internaționale. Toate programele vor fi livrate de către facultatea internațională, iar elevul poate participa la prelegeri live de la facultăți internaționale de nivel superior prin logarea în sistem. Toate sesiunile vor fi înregistrate, iar elevii pot asculta prelegerile în timpul liber. LMS are o opțiune pentru sesiunea de clarificare a îndoielii și pentru activitatea de clasă online. Clasele se vor desfășura de două ori pe săptămână (duminică și marți) timp de trei ore fiecare.

Cesiune și evaluare:

UCAM - ESBF urmează abordarea bazată pe evaluarea bazată pe atribuire, iar elevul trebuie să trimită o sarcină după fiecare modul.

Admisie:

UCAM - ESBF urmează admisie modulară / rotativă, iar cursanții pot accepta admiterea la începutul fiecărui modul. Pentru sprijinul de admitere trimiteți-vă întrebările la adresa info@esbfedu.com

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Citeste mai mult

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Citește mai puţin
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Arabia Saudită Online , Singapore Online , Bahrain Online , India online , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Malaysia Online , Londra , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Mai mult Mai Puțin