Read the Official Description

Recent, plasat în partea de sus a Eduniveral lista de cele mai bune HRM MBA în Europa de Est, MBA ZSEM în Managementul Resurselor Umane reprezintă cel mai bun pas managerii de HRM pot face în dezvoltarea avantajului lor competitiv cel mai puternic de organizare; oamenii lor.

Acest program, predat pe deplin în limba engleză de către facultatea locală și mulți lectori internaționali de la universități de renume din întreaga lume, este destinat managerilor și viitorilor profesioniști de afaceri care doresc să învețe cum să-și folosească oamenii pentru a atinge obiectivele organizaționale și care doresc să învețe cum să recruteze angajați, cum să gestionați schimbările, să creați o strategie HR și multe altele.

Cursurile din acest program includ recrutarea și selecția, conducerea, managementul schimbării și resursele umane, măsurătorile de performanță și sistemele de recompense și altele. Clasele vor include exemple practice de gestionare a resurselor umane în practică, exemple video, studii de caz și vor fi extrem de interactive. În acest program, elevii vor lua parte la o simulare pe calculator, în care vor prelua rolul de manager de resurse umane și vor lua decizii privind recrutarea, promovarea, creșterea salariilor, instruirea angajaților etc. Pe baza rezultatelor acțiunilor lor, ei învață modul în care teoria resurselor umane se referă la practică. Acest program durează două semestre, în al doilea din care elevii vor trebui să creeze o teză de doctorat.

Bill Gates a spus odată: "Luați cei mai buni 20 de persoane și vă voi spune că Microsoft va deveni o companie neimportantă". Întrucât companiile concurează pe piața globală cu produsele și serviciile lor, ele concurează și ele pentru a atrage cei mai buni și mai talentați oameni. Declaratia lui Bill Gates suna doar astazi; pe masura ce intensifica competitia globala, companiile vor merge mai departe pentru a atrage si a pastra cele mai bune performante si creatori de valoare. La urma urmei, marile companii sunt create de oameni buni.

Lectorii reprezintă o combinație de experți croați de experți străini în domeniul managementului resurselor umane. Grupurile de studiu sunt mici, așa cum se întâmplă în toate programele oferite de Zagreb School of Economics and Management din Zagreb School of Economics and Management , iar comunicarea între profesori și studenți este directă. Printre participanții la acest program se numără Dino Dogan (Croatian Telecom), Li Choy Chong și Markus Menz (Universitatea St. Gallen), Herman Lassleben (Universitatea Reutlingen), Randy Richards și Dan Ebener (Universitatea St Ambrose), împreună cu ZSEM .

Acest program durează două semestre și culminează cu crearea unei teze de licență.

Durata programului: 2 semestre, 60 de credite ECTS.

Admiterea la înscrieri: septembrie și martie

Structura cursului: Cursurile sunt ținute în cicluri, iar după-amiaza, după ora 17:00.

Cerințe de admitere: Solicitanții trebuie să aibă un program de patru ani de studii universitare profesionale sau universitare, care au obținut 240 de credite ECTS . Cu toate acestea, candidații care au absolvit un program de patru ani "non-economie" se pot aplica, de asemenea, sub condiția de a lua pre-semestru cu următoarele cursuri: Bazele economiei, Bazele de marketing, Elementele de bază ale finanțelor de afaceri, de contabilitate.

Admiterea la programul MBA va fi evaluată în funcție de următoarele scale:

 • Admiterea la programul MBA va fi evaluată în funcție de următoarele scale:
 • Succesul academic în programul de licență și absolvent - 30%
 • Interviu cu un candidat - 30%
 • 2 recomandări privind calificările academice sau profesionale - 25%
 • Scrisoare de motivare - 15%

Acest program oferă posibilitatea de a obține o dublă diplomă de master cu următoarele universități partenere:

 • IIB Business School, Institutul Internațional de Business Networking, Consorțiul de Studii în Saint Petersburg, RUSIA (diplomele oferite ca parte a gradului dublu cu ZSEM : MBA în Management financiar și bancar, MBA în Management Strategic, MBA în Administrația Publică, MBA în petrol și gaze Management, MBA în Managementul Turismului)
 • Universitatea de Științe Politice și Administrative din Taipei, Taiwan University ZSEM , New Taipei City, TAIWAN (diplomele oferite ca parte a diplomelor duble cu ZSEM : MS în Management, MS în Marketing, MS în Managementul Resurselor Umane, MS în Finanțe cantitative, MS în finanțe și contabilitate)
 • Universitatea din Nagoya de Comerț
 • Managementul Strategic al Universității Tilburg, Tilburg, OLANDA (gradul obținut ca parte a gradului dublu cu ZSEM : Master of Science în Managementul Strategic)
 • Universitatea de Știință și Tehnologie din China de Est, Shanghai Shi, China (diplomă obținută ca parte a diplomelor duble cu ZSEM : Master of Business International)
 • Școala de Afaceri KEDGE din Boudreaux, Franța (oferită ca parte a diplomei duble cu ZSEM : Achiziții
Program taught in:
Engleză

See 2 more programs offered by Zagreb School of Economics and Management »

Acest curs este Campus based
Start Date
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
2 semestre
La zi
By locations
By date
Start Date
Mar. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
End Date

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date