MBA în Managementul Resurselor Umane

Generalități

Programul de descriere

Despre

Colegiul de Administrare a Afacerilor de la Al Falah University din Dubai își propune să devină un colegiu competitiv și recunoscut pe plan internațional pentru serviciile educaționale, consultanță și cercetare competente. Colegiul oferă studenților viziunea și instrumentele practice care le permit să devină lideri distinși în afaceri, management, resurse umane, contabilitate și marketing; unele la nivel de licență și altele la nivel de absolvent. Elevii sunt cultivați cu o bază intensă atât în aspectele teoretice, cât și în cele aplicate ale cursurilor relevante din programul lor de studiu specializat. La nivel de absolvent, elevii sunt asigurați prin faptul că sunt expuși la predare la un nivel avansat pentru a le distinge printre altele în specialitățile lor.

Colegiul armează elevii cu viziunea și instrumentele practice care le permit să fie privilegiate în disciplina resurselor umane. Elevii au o bază solidă atât în ceea ce privește aspectele teoretice, cât și aplicate ale marketingului și alte cursuri relevante.

Programul pregătește studenții pentru rolurile lor ca potențiali manageri seniori, obținând în același timp o îmbunătățire imediată a performanței manageriale. Fiind o natură practică, teoria este legată de practica de a oferi „soluții mai bune” la problemele și oportunitățile de afaceri.

Master of Business Administration (MBA) propus este structurat pentru a genera absolvenți care vor dezvălui o conducere, o aplicare abilă a principiilor de afaceri și o înțelegere conștientă a impactului afacerilor asupra societății și a mediului.

Programul MBA este conceput pentru a dezvolta competențe strategice, comportamentale și tehnice, care să permită indivizilor să fie performanți superioare în mediul lor de afaceri. Programul se concentrează pe furnizarea de experiențe educaționale care pregătesc studenții să se implice în mod eficient în problemele de la intersecția dintre afaceri și societate, cum ar fi practicile etice de afaceri, globalizarea și schimbările tehnologice.

Cursuri pre-MBA

Solicitanții la programul de MBA sunt de așteptat să aibă un fundal adecvat, cu demonstrat de competență în matematică, economie, și diverse domenii de afaceri. Studenții potențiali de MBA care nu au competențe în domeniile de fundație necesare se pot înscrie ca studenți Pre-MBA în timp ce finalizează cursurile de fundație necesare.

Numărul cursului

Titlul cursului

premisă

Cr

0501501

Principiul managementului

Nici unul

-

0502501

Principiul contabilității

Nici unul

-

0509501

Principiul economiei

Nici unul

-

0504501

Principiul marketingului

Nici unul

-

0509502

Principiul statisticilor

Nici unul

-

Programul MBA are patru concentrații:

 1. Administrarea afacerilor
 2. Managementul resurselor umane
 3. Marketing
 4. Contabilitate

Obiective

 • Comunicarea verbală și scrisă: exprimă credințe, judecăți și investighează articulat, în mod influent și eficient, exploatând diferite abordări și metode, inclusiv prezentări în limita de timp dată și informații clare și scurte și texte de afaceri.
 • Abilitate de management și cooperare: conectați-vă în activitățile echipei și să depuneți eforturi în realizarea unui obiectiv general. Identificați punctele forte și slăbiciunea celorlalți și implicați-le pentru a atinge obiectivele stabilite.
 • Cunoașterea afacerilor de bază: extinde seturile de abilități pentru a încorpora conceptele principale și metodele multi-specializate în procesul de luare a deciziilor în afaceri, incluzând contabilitatea principală a afacerilor, finanțe, marketing, management, operațiuni, managementul resurselor umane și tehnologie.
 • Abilități cantitative și calitative: utilizează metode cantitative și calitative pentru a reprezenta, evalua, analiza situațiile și problemele de afaceri, interpreta rezultatele și recomandă soluții semnificative.
 • Orientarea etică: evaluarea și identificarea condițiilor de probleme și preocupări etice și morale, înțelegerea principiilor adecvate ale conduitei umane, a efectelor diferitelor comportamente asupra altora și a codurilor și standardelor etice în dezvoltarea principiilor și valorilor personale pentru rezolvarea acestor probleme și situații.


Obiective

 • Elevii vor exprima abilitatea de a comunica în setările grupului, comentând, ridicând întrebări și participând în mod corect la discuțiile oficiale și informale.
 • Absolvenții vor demonstra metodologii de grup adecvate pentru a conduce o sarcină de echipă care are ca rezultat o performanță eficientă.
 • Absolvenții vor analiza performanțele de afaceri neproductive care rezultă din procesele de afaceri slab integrate.
 • Absolvenții vor formula propuneri solide pentru îmbunătățirea proceselor de afaceri integrate.
 • Absolvenții vor implementa o metodă sistematică pentru soluționarea problemelor de afaceri.
 • Absolvenții vor evalua situațiile financiare și documentele pentru a sprijini deciziile de afaceri.
 • Studenții vor folosi metodologii adecvate în colectarea și analizarea datelor relevante pentru luarea deciziilor manageriale.
 • Elevii vor demonstra abilitatea de a înțelege rezultatele analitice.


Rezultatele învățării programului

La finalizarea cu succes a acestui program, absolventul va fi capabil:

Cunoştinţe

 • PLO 1- Demonstrarea abilităților de comunicare pe cale orală și în scris către publicul general și specializat folosind mediile și instrumentele IT.
 • PLO 2- Descrieți disciplinele de afaceri principale de la oameni, economie, vânzări și percepții manageriale esențiale pentru organizațiile administrației într-un mediu complex.
 • PLO 3-Evaluați opțiunile manageriale ale organizației și luarea deciziilor la altitudinea tactică și operațională.
 • PLO 4- Demonstrați cunoștințe aprofundate despre procesele și procedurile standard pentru recrutarea, dezvoltarea și evaluarea performanței angajaților.

Aptitudini

 • PLO 5- Analizați datele utilizând diverse abordări statistice și tehnici de rezolvare a problemelor.
 • PLO 6- Aplicați cercetări metodologice pentru situații de administrare critică și neregulată care necesită soluții noi.
 • PLO 7-Evaluarea și realizarea strategiilor practice pentru diferite organizații la nivel internațional și național.
 • PLO 8-Evaluează diferite concepte, tipuri și metodologii și impactul acestora asupra schimbării mediului de afaceri.
 • PLO 9-Demonstrează capacitatea de a evalua sistemele de resurse umane și impactul acestora asupra performanței angajaților și a eficacității organizaționale.

Autonomie

 • PLO 10 - Independența practică la locul de muncă și cadrul de studiu pentru a explica problemele și a crea soluții de pionierat.

Rolul în context

 • PLO 11- Ilustrați roluri eficiente ca membru al echipei și manager în exploatarea resurselor organizației pentru realizarea obiectivelor de afaceri și strategice.

Dezvoltare de sine

 • PLO 12-Evaluează complexitatea sugestiilor morale, educaționale și comunitare în practicile de afaceri ale unei organizații.
 • PLO 13 - Afișează un nivel ridicat de curiozitate și talent pentru a obține independent cunoștințe noi pentru dezvoltarea personală și profesională.
Ultima actualizare Septembrie 2019

Despre facultate

Al Falah University is located in the heart of the Emirate of Dubai and is determined to become one of the nation's leading institutions of higher education. Our University offers a teaching and learn ... Citeste mai mult

Al Falah University is located in the heart of the Emirate of Dubai and is determined to become one of the nation's leading institutions of higher education. Our University offers a teaching and learning environment generated by a distinguished academic cadre, supported by best practice educational and communications technology, as well as library resources. In this exemplary educational environment, students will be motivated to understand disciplinary concepts, tools and data that will prepare them for more advanced education, or for satisfying and productive careers which contribute to further national and regional development. Citește mai puţin