MBA în Managementul Resurselor Umane

Generalități

Programul de descriere

Du-te puternic pentru gestionarea resurselor umane.

Liderii în managementul resurselor umane din Raleigh și dincolo de acestea sunt critici pentru succesul oricărei organizații. Ele sunt adesea prima și ultima impresie pe care o companie o face asupra angajaților. Ca atare, profesioniștii puternici, informați și etici de management al resurselor umane sunt mereu în cerere.

Pentru a satisface nevoia de profesioniști calificați, MBA Meredith oferă acum o concentrare a managementului resurselor umane . Concentrarea este concepută pentru a completa curriculumul de bază al MBA (și pentru a valorifica puterea notabilă a lui Meredith în domeniu). Prin completarea unui MBA cu o concentrare în managementul resurselor umane, vă veți îmbunătăți cariera și veți crea oportunități de avansare profesională.

Prin programul de MBA al Meredith cu HR în Raleigh, veți învăța să luați decizii strategice de personal, precum și punctele de intrare și ieșire ale relațiilor dintre angajați și muncitori. Veți deveni un adept al atragerii, motivării și păstrării celor mai bune talente pentru organizația dvs. Veți deveni un profesionist chiar mai puternic în afaceri.

Pentru a câștiga concentrarea, veți finaliza Core MBA-ul de 24 de ore de credit - împreună cu trei electives HRM pentru un total de 33 de ore de credit.

De ce Meredith?

La Meredith, programul nostru este suficient de mic pentru a te cunoaște ca pe o persoană. Veți dezvolta relații semnificative cu facultatea de experți și veți deveni parte a comunității vibrante de management al resurselor umane. Vă veți întâlni cu vorbitori de vizită și vă veți conecta cu colegii. Veți fi pregătiți să LEaD. Cu Meredith MBA cu o concentrare în Managementul resurselor umane, veți fi puternici.

Curriculumul de management al resurselor umane al Meredith este certificat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane, lider recunoscut pe plan internațional în domeniul certificării HR.

Concentrarea managementului resurselor umane - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 credite)

Managementul resurselor umane Concentrare Cursuri suplimentare necesare (9 credite)

  • MBA - 615: Dezvoltarea capitalului uman (3 cr.)
  • MBA - 616: Probleme de ocupare a forței de muncă etice și legale (3 cr.)
  • MBA - 617: Gestionarea sistemelor de recompensă (3 cr.)

Curriculumul de management al resurselor umane al Meredith este certificat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane, lider recunoscut pe plan internațional în domeniul certificării HR.

Cerințele pentru curriculum și descrierile cursurilor sunt supuse modificărilor cu fiecare catalog.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate progra ... Citeste mai mult

More than one hundred years ago, Meredith College opened with just over 200 women. Today, our student body has grown to include nearly 2,000 students, including men who are part of our graduate programs. All learn to enhance their strengths, broaden their perspectives, and prepare for lives of impact and distinction. All going strong. Citește mai puţin

Acreditări

AACSB Accredited