AACSB Accredited

Du-te puternic pentru gestionarea resurselor umane.

Liderii în managementul resurselor umane din Raleigh și dincolo de acestea sunt critici pentru succesul oricărei organizații. Ele sunt adesea prima și ultima impresie pe care o companie o face asupra angajaților. Ca atare, profesioniștii puternici, informați și etici de management al resurselor umane sunt mereu în cerere.

Pentru a satisface nevoia de profesioniști calificați, MBA Meredith oferă acum o concentrare a managementului resurselor umane . Concentrarea este concepută pentru a completa curriculumul de bază al MBA (și pentru a valorifica puterea notabilă a lui Meredith în domeniu). Prin completarea unui MBA cu o concentrare în managementul resurselor umane, vă veți îmbunătăți cariera și veți crea oportunități de avansare profesională.

Prin programul de MBA al Meredith cu HR în Raleigh, veți învăța să luați decizii strategice de personal, precum și punctele de intrare și ieșire ale relațiilor dintre angajați și muncitori. Veți deveni un adept al atragerii, motivării și păstrării celor mai bune talente pentru organizația dvs. Veți deveni un profesionist chiar mai puternic în afaceri.

Pentru a câștiga concentrarea, veți finaliza Core MBA-ul de 24 de ore de credit - împreună cu trei electives HRM pentru un total de 33 de ore de credit.

De ce Meredith?

La Meredith, programul nostru este suficient de mic pentru a te cunoaște ca pe o persoană. Veți dezvolta relații semnificative cu facultatea de experți și veți deveni parte a comunității vibrante de management al resurselor umane. Vă veți întâlni cu vorbitori de vizită și vă veți conecta cu colegii. Veți fi pregătiți să LEaD. Cu Meredith MBA cu o concentrare în Managementul resurselor umane, veți fi puternici.

Curriculumul de management al resurselor umane al Meredith este certificat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane, lider recunoscut pe plan internațional în domeniul certificării HR.

Concentrarea managementului resurselor umane - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 credite)

Managementul resurselor umane Concentrare Cursuri suplimentare necesare (9 credite)

  • MBA - 615: Dezvoltarea capitalului uman (3 cr.)
  • MBA - 616: Probleme de ocupare a forței de muncă etice și legale (3 cr.)
  • MBA - 617: Gestionarea sistemelor de recompensă (3 cr.)

Curriculumul de management al resurselor umane al Meredith este certificat de Societatea pentru Managementul Resurselor Umane, lider recunoscut pe plan internațional în domeniul certificării HR.

Cerințele pentru curriculum și descrierile cursurilor sunt supuse modificărilor cu fiecare catalog.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Meredith College »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019