MBA în Managementul Tehnologiei Informației

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Despre

Programul MBA în Managementul Tehnologiei Informației este conceput pentru a răspunde cerințelor pieței emergente pentru profesioniștii în managementul IT. Elevii trebuie să completeze un total de 15 de cursuri, inclusiv șapte cursuri de bază MBA, două cursuri elective și șase cursuri IT. Programul de MBA cu o concentrare în Managementul Tehnologiei Informației poate fi finalizat în două semestre și o sesiune de vară.

Tendințele recente în tehnologie au crescut cererea pentru profesioniștii din domeniul tehnologiei informației. Programul de management al tehnologiei informației pune accentul pe managementul sistemelor informatice, al gestionării bazelor de date, al rețelelor de comunicații, al managementului de proiect, al comerțului electronic, al analizei sistemelor și al designului. Elevii vor fi pregătiți pentru posturi în managementul corporațiilor internaționale și al altor întreprinderi care se referă la comerțul electronic, securitatea informațiilor, integrarea sistemului și utilizarea strategică a tehnologiei digitale și electronice în afaceri.

Notificare pentru studenți și studenți potențiali: Programul Tehnologia Informației - Masterat la campusul Tampa a fost plasat pe baza rezultatelor obținute de către acreditatorul lor, Consiliul de Acreditare pentru Colegii și Școli Independente (ACICS), din cauza nerespectării materiale a acestuia rata de retenție standard de 60%.

Acest program de MBA specializat este conceput pentru a răspunde cerințelor pieței emergente pentru profesioniștii în managementul IT. Elevii trebuie să completeze un total de 15 cursuri, inclusiv 6 cursuri IT concentrate. Programul de 45 de credite care conduc la un grad de MBA în Managementul Tehnologiei Informației poate fi finalizat în cel puțin 15 luni. Elevii pot transfera de la un campus la altul și își pot completa cerințele de grad. Elevii cu diplomă de licență în alte domenii ar putea avea nevoie să finalizeze cursuri de pregătire MBA. Acest program poate fi completat și online.

Admitere

Admiterea necesită absolvirea unei diplome de licență sau a unui echivalent în administrarea afacerilor. Completarea unei diplome de licență sau echivalent în domenii conexe, cum ar fi economie, inclusiv finalizarea următoarelor cursuri de bază: Microeconomie, Statistică, Dreptul afacerilor, Marketing, Management și Contabilitate. Programul de licență trebuie să includă o activitate de cursuri universitare completate cu un grad de "C" sau mai mare în domeniul statisticii și / sau al contabilității. ** Notă: Elevii care nu au absolvit cursurile necesare cerințele vor lua cursuri de MBA prealabile.

110271_110185__MG_1254.jpg

Cerințe de absolvire

În plus față de cerințele de absolvire pentru toți studenții absolvenți, candidații pentru MBA în Managementul tehnologiei informației gradul trebuie să completeze un minim de credite de 45 de semestru la nivel de absolvent compus din cursurile enumerate după cum urmează, cu un GPA de 3,0 sau mai mare. Absolvenții trebuie, de asemenea, să finalizeze cu succes o teză de master cuprinzătoare.

Absolvenții programului de MBA în Managementul Tehnologiei Informației vor putea:

  1. Dezvoltați și conduceți echipe de oameni tehnici spre realizarea obiectivelor stabilite și gestionați dezvoltarea produsului lor.
  2. Identificați modalitățile prin care tehnologia poate fi aplicată pentru a rezolva atât problemele existente, cât și cele noi sau anticipate.
  3. Tehnologia de pârghie pentru realizarea obiectivelor și oportunităților de management strategic.
  4. Asigurați calitatea informațiilor, precum și valoarea acestora pentru cei care o vor folosi în cele din urmă pentru luarea deciziilor.
  5. Gândiți-vă, scrieți și vorbiți convingător și persuasiv despre munca în curs sau anticipată cu colegii, utilizatorii finali și conducerea corporativă și ascultați cu atenție feedback-ul.

Oferite la următoarele campusuri:
Tampa Bay, Heidelberg și online

110279_110186_grad2015_11.jpg

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Citeste mai mult

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Citește mai puţin
Paris , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Mai mult Mai Puțin