MBA în Managementul Turismului și Ospitalității

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Începeți-vă viitorul în Managementul internațional al ospitalității și turismului. Programul nostru internațional de management al ospitalității și turismului oferă programe ideale pentru studenți și profesioniști din domeniile business, hotel / restaurant, turism sau domenii conexe care doresc să obțină un grad avansat de afaceri.

Programul de MBA cu concentrare în Managementul Hotelier și al Turismului Internațional poate fi finalizat în doar 15 luni.

Programul de 45 de credite care conduc la o diplomă de MBA în Managementul Ospitalității Internaționale și Turismului poate fi finalizat în cel puțin un an și jumătate. Elevii pot transfera de la un campus la altul și își pot completa cerințele de grad. Elevii cu diplomă de licență în alte domenii ar putea avea nevoie să finalizeze cursuri de pregătire MBA. Acest program poate fi completat și online.

Absolvenții de MBA în Programul Ospitalitate și Turism International vor fi capabili să:

  1. Analizați și interpretați impactul problemelor globale cu care se confruntă administratorii de ospitalitate.
  2. Evaluați impactul potențial al operațiunilor de ospitalitate asupra mediului de operare.
  3. Demonstrați sensibilitatea multiculturală și conștientizarea problemelor, oportunităților și durabilității globale.
  4. Creați un plan strategic adecvat pentru o întreprindere de ospitalitate.
  5. Demonstrați o înțelegere a altor întreprinderi care operează în contextul turismului mai larg și ipoteza impactului acestora asupra întreprinderilor din domeniul ospitalității.

Oferite la următoarele campusuri:
Tampa Bay, Madrid și online

110276_110184__G3A1767.JPG

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Citeste mai mult

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Citește mai puţin
Paris , Heidelberg , Madrid , Tampa + 3 Mai mult Mai Puțin