MBA în Managementul Turismului Internațional

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Master în Administrarea Afacerilor - Made in Germany

Programul MBA în Managementul Turismului Internațional oferă studenților competențe specifice pentru afacerea turistică într-o abordare orientată spre practică și holistică. Aceasta ține cont de faptul că sectorul turistic prosperă recrutează din ce în ce mai mulți manageri cu o calificare academică recunoscută și cu o mare sensibilitate față de nevoile de management internaționale și interculturale. Programul oferă competențe cheie necesare în domeniul turismului și se bazează pe studiile anterioare ale studenților.

Program

MBA în Managementul Turismului Internațional este un curs de trei semestre cu normă întreagă care conduce la o specializare Master of Business Administration (MBA) -degree.

Programul oferă competențe complexe, antreprenoriale, inovatoare și globale de rețea.

Acest lucru este realizat de personal didactic calificat, de un organism studențesc internațional și diversificat, de o facultate care oferă un mediu unic pentru schimbul intelectual, o cercetare comună combinată cu excelență academică, orientare practică și un stagiu în companie. Cursul oferă studenților un avantaj competitiv în asigurarea unei cariere în industria turismului.

Grup țintă

Cursul postuniversitar MBA în Managementul Turismului Internațional oferă doar discipline obligatorii, toate concentrându-se pe pregătirea sistematică a viitorilor manageri pentru diverse sarcini în cadrul managementului turismului internațional într-un mediu global. Pentru a aborda complexitatea în coordonarea diferitelor industrii din domeniul turismului și pentru a îndeplini necesitatea de a îmbunătăți competențele din acest sector, trebuie îmbunătățită formarea.

Obiective

Programul MTM oferă studenților un echilibru atent al cunoștințelor manageriale și al abilităților de specialitate adaptate în mod special către sectorul turismului. Abilitatea de a fi elastic și adaptabil la schimbări este o cerință critică pentru supraviețuire. Managerii trebuie să poată prelua sarcina și să implementeze acțiuni dure și decisive.

Acest lucru necesită abilități inovatoare și cuprinzătoare de rețele. Prin urmare, acest grad prestigios le permite elevilor să se ocupe de aceste schimbări în mod eficient, cu mare încredere și să facă uz de oportunitățile abundente de mâine.

Componentele principale ale programului MBA acoperă următoarele domenii de calificare:

 • Fenomenul turismului și al sistemelor acestuia
 • Economia turismului și a industriilor sale
 • Mediul turismului
 • Cererea de turism
 • Competențe strategice și operaționale de marketing în turism
 • Managementul turismului internațional și global
 • Competențe manageriale specifice în domeniul turismului (management al proiectelor, e-turism, managementul calității și managementul proceselor)
 • Cercetare de marketing în turism
 • Cultura și managementul culturii încrucișate
 • Politica de afaceri și etica

grad

MBA în Managementul Turismului Internațional este completat cu examenul de master care este luată după două semestre. Elevii sunt obligați să scrie teza de masterat la sfârșitul celui de-al doilea semestru atunci când toate modulele au fost acoperite pe deplin. Teza trebuie să fie apărată într-un examen oral. În cazul în care un student practică un stagiu după cel de-al doilea semestru, examenul oral are loc după al treilea semestru.

Gradul general include rezultatele obŃinute din examenele din timpul cursului, precum și evaluarea tezei de doctorat. După finalizarea cu succes a cursului, elevii sunt acordate gradul de "Master of Business Administration (MBA)".

Admitere

Cerințele generale pentru admitere sunt:

 • O diplomă academică, de afaceri (licență). Pentru solicitanții străini: directorul cursului trebuie să aprobe gradul academic
 • Un an de experiență profesională practică
 • Dovada unui nivel foarte bun de limba engleza indicat de certificate corespunzatoare (curs de limba engleza A, TOEFL pe hartie 560 puncte, computer TOEFL bazat pe 220 puncte, IELTS 6,0, optiune: test englezesc)
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership.

The International Graduate Center (IGC) was founded by the University of Applied Sciences Bremen as an interdisciplinary Graduate School for Management and Leadership. Citește mai puţin