MBA în Marketing Management în Madrid

Generalități

Programul de descriere

Răspuns COVID-19:

Nu amâna planurile de studiu. Începeți călătoria dvs. educațională înscriindu-vă în campusul nostru online și veniți la Barcelona sau Madrid în toamnă sau iarnă. Învățarea combinată este disponibilă pentru aporturile din iulie și octombrie.

De ce MBA în Marketing Management în Madrid

Recunoscuta ca o clasare Global MBA Tier One si # 11 Online MBA in revista CEO

 • Studiați administrarea afacerilor la o școală de afaceri unde „Digital” se află în centrul său. GBSB Global este singura instituție de învățământ superior din Spania acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală. Stabiliți-vă în afară de concurență.
 • Obțineți o calificare diferențiată cu Microsoft Imagine Academy - GBSB Global pregătește studenții pentru a răspunde cererii pieței în domeniul tehnologiilor digitale

Descrierea programului

Programul MBA în Managementul Marketingului din Madrid, la GBSB Global utilizează cele mai recente metodologii de predare, studii de caz, analize situaționale, jocuri de simulare și cursuri hands-on care oferă cunoștințe practice care se aplică în mediul de afaceri dinamic și modern. Acest MBA în Managementul de marketing din Madrid pregătește studenții pentru a face față provocărilor prezentate de economia globalizată și oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra peste granițe. Studenții MBA dezvoltă o inteligență culturală și o conștientizare culturală mai mare, permițându-i să lucreze eficient cu oameni care au valori și comportamente extrem de diferite. MBA în Marketing Management în Madrid este un program de transformare, care inspiră studenții să crească atât personal, cât și profesional. Este unul dintre cele mai inovatoare MBA din Spania, care își propune să schimbe conceptul de educație în afaceri și pregătește lideri de afaceri responsabili, inovativi și cu adevărat globali. MBA în Marketing Management în programul de la Madrid se concentrează pe practici durabile, etica în afaceri, spirit antreprenorial, abilități puternice de conducere și de rezolvare a problemelor inovatoare, pregătind profesioniști de afaceri, care va conduce lumea pentru a schimba și transforma viitorul de afaceri. MBA în Marketing Management în Madrid include cursuri de conducere de bază și analitice, cum ar fi managementul operațiunilor, contabilitatea financiară și management strategic, care oferă studenților cu cunoștințe și abilități esențiale pentru poziții de conducere de top. În același timp, acest program de MBA oferă studenților o educație avansată, specializată în diferite domenii de marketing. MBA în Marketing Management din Madrid se axează pe tendințele pieței globale, strategia de marketing, comunicările de marketing inovatoare, cercetarea pieței, dezvoltarea de produse, managementul mărcii și promovarea. MBA în Marketing Management în Madrid nu numai pregătește studenții, honing lor de competențe de marketing, dar le sfătuiește cu privire la modul de a le pune în practică de utilizare. MBA în Marketing Management în Madrid studenții să învețe cum să creeze soluții inovatoare, și avansul de luare a deciziilor și aptitudini de leadership antreprenorial.

Fapte reale

 • Durata programului - 9 luni
 • Limba programului - limba engleză
 • Intrări - octombrie, ianuarie, aprilie / anual
 • Program - zi, zi
 • Locație - Madrid, Spania

Programul evidențiază

 • Facultatea cu experiență în industrie
 • Vizitele companiei
 • Elevii din 70 de țări diferite
 • Exclusiv evenimente internaționale de afaceri
 • Cunoștințe practice aplicabile pe o scară globală
 • Oportunități de carieră cu companii multinaționale

De ce să câștigați acest grad

Creșteți potențialul dvs. de inovare - faceți cursuri de gândire în proiectare sau creativitate și psihologie a dezvoltării de noi produse și pregătiți-vă să lucrați în companii inovatoare. Luați cursuri precum Design Thinking, promovând creativitatea și înțelegerea psihologiei dezvoltării produsului.

Departamentul de cercetare de la GBSB Global Business School este implicat constant în cercetarea în domeniul educației în afaceri, care promovează proiectarea celor mai inovatoare și practice programe de afaceri. GBSB Global implementează cele mai avansate metodologii de predare disponibile astăzi curriculum-ului MBA, cum ar fi Lego Series Plays și desenarea sarcinilor de producție.

Construiți o rețea cu adevărat globală, cu legături puternice profesionale între granițe și industrii - Profitați de diversele corpuri de elevi de la Global Business School Barcelona, reprezentând peste 65 de naționalități.

Rețelele joacă un rol foarte important în dezvoltarea carierei, atât în găsirea unui loc de muncă bun, cât și în dezvoltarea de relații benefice cu noi parteneri sau clienți. La GBSB, veți avea șansa de a vă conecta cu studenți, viitori lideri de afaceri din peste 65 de țări și cu profesori, actuali manageri și fondatori ai diferitelor companii din peste 18 țări din întreaga lume.

Măriți-vă salariul, obțineți o promoție și deschideți noi oportunități de carieră - satisfaceți-vă ambițiile profesionale, dezvoltați o carieră puternică și depășiți-vă țintele.

3 din 4 absolvenți de MBA au declarat că nu și-ar fi obținut locul de muncă actual fără diploma de MBA (GMAC, 2013). 90% dintre respondenți au declarat că programul MBA a fost recompensat profesional.

Profitați de Madrid - Rețele și construiți relații într-un oraș plin de oportunități de carieră, companii de renume internațional și evenimente la scară industrială.

Studiați și descoperiți lumea noilor oportunități profesionale în cel de-al treilea oraș din lume pentru a trăi în străinătate (Internațional Expat Insider 2016 Survey) și al treilea oraș din lume în clasamentul de prestigiu al Congresului Internațional și al Convenției Internaționale (ICCA, 2015)

Pregătiți-vă pentru a face față provocărilor secolului 21 - Alăturați-vă profesioniștilor din domeniul afacerilor în căutarea unei agende bazate pe durabilitate și practici etice de afaceri.

Din ce în ce mai multe companii aleg astăzi cu grijă furnizorii și partenerii lor dintr-o serie de firme care respectă standardele internaționale de mediu și cerințele stabilite care respectă drepturile omului și desfășoară operații etice. O educație axată pe durabilitatea globală va pregăti studenții pentru tendința recentă axată pe practicile etice de afaceri în afaceri globale.

Perfecționează-ți leadershipul și abilitățile manageriale - Deveniți un manager profesionist, lider entuziast, satisfaceți-vă ambițiile și inspirați-i pe alții.

Există o corelație directă între nivelul de performanță și succesul unei afaceri, cu capacitățile de conducere ale managerilor săi. Aceasta înseamnă că cererea de manageri bine educați, cu abilități de leadership bune, va crește doar.

De ce GBSB Global ?

 • Singura școală de afaceri din Spania, cu o acreditare internațională de la ASIC
 • Prima și singura școală oficială Microsoft din Spania, acreditată de Microsoft ca lider în educația digitală, oferind studenților experiența de învățare de cea mai înaltă calitate din prima zi
 • Școala oficială Microsoft Showcase
 • Singura școală de afaceri din Barcelona și Madrid, cu statutul de centru de examinare bazate pe computerul ACCA
 • Membru al Consiliului de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP), SUA
 • Înregistrat ca una dintre cele mai bune școli de afaceri din Europa de către MYBS (minte-ți propria școală de afaceri)
 • Recunoscuta ca LEADER IN EDUCATIE GLOBALA de revista Newsweek
 • Clasat pe locul 1 în Europa în Ghidul școlilor de sustenabilitate
 • MEMBRU OFICIAL al Consiliului Europei pentru Educație în Afaceri (ECBE)
 • Câștigător câștigător al Competiției pentru cazurile de etică în afaceri internaționale, SUA
 • Diversitatea globală Elevii din 70 de țări și facultate din 20 de țări
 • Concentrați-vă pe inovare De la metodele de predare, curriculum-ul cursului și atelierele de lucru la mediul educațional complet digital, suntem cu toții în legătură cu inovația și cu provocările
 • Oportunități de angajare și dezvoltare a carierei | Cunoștințe și abilități practice, consiliere în carieră și sesiuni de coaching individual
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Citeste mai mult

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Citește mai puţin
Barcelona , Madrid + 1 Mai mult Mai Puțin