Citește Descrierea Oficială

Admitere

Un solicitant trebuie să indice MBA / MSET ca un major privind aplicarea Graduate School. Admitere Absolvent va trimite o copie a materialelor prezentate la College of Business Administration şi o altă copie a Dr. Michael Kozak.

În majoritatea cazurilor, studentul va fi obligat să ia cursuri de fond în tehnologia de afaceri sau inginerie, dar nu ambele. Cu toate acestea, un student care nu are o diplomă de licenţă, fie în afaceri, inginerie sau tehnologie de inginerie ar trebui să aibă cursuri de fundal din ambele discipline. Standarde minime de admitere a ambelor discipline trebuie să fie îndeplinite, inclusiv scoruri GRE. Programul de MBA si MSET definite în acest plan este disponibil numai pentru studenţii care sunt în căutarea diplomelor comune.

Informaţii generale


În primul semestru, studentul este să se întâlnească cu doctorii. Boyd-Lillie şi Kozak şi selectaţi un profesor majore de la tehnologie de inginerie. Aceste două persoane va fi responsabil pentru dezvoltarea intelectuală a studentului prin intermediul programului şi pentru dezvoltarea cercetării tezei.

MSET 5950, teza de master este necesar. Acest lucru este să fie un efort comun al College of Business şi Departamentul de Inginerie Tehnologie. Un reprezentant industrial trebuie să fie, de asemenea, parte din comitetul de selecţie şi de la aceeaşi este responsabilitatea profesorilor comune majore şi student. O apărare pe cale orală este necesară.

Membrii comisiei absolvent student va determina dacă studentul este de a lua un examen scris cuprinzătoare în plus faţă de apărarea orală a tezei. Examen scris cuprinzătoare pentru MBA este îndeplinită prin completarea de acti 5190 - Strategia de administraţie.

Acordarea de grade


La finalizarea cursurilor de fond în tehnologie, fie de afaceri sau inginerie sau ambele, studentul va finaliza 24 de ore de cursuri postuniversitare în afaceri şi 24 de ore de cursuri postuniversitare în domeniul tehnologiei de inginerie. Douăsprezece ore de cursuri finalizate tehnologie de inginerie va conta ca o concentrare de MBA şi 12 de ore de cursuri de afaceri completat va conta ca un minor pentru MSET. Un student înscris în acest program vor beneficia de cale dublă, atât de grade, în acelaşi timp.

Vezi 4 mai multe cursuri de la University of North Texas College of Business Administration »

Acest curs este Campus based
Start Date
Iulie 2019
Duration
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2019
Termen limită de aplicare

Iulie 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date