Citește Descrierea Oficială

Cum este studiat Petrol MBA si Gaze?

În luna septembrie a începe, MBA Oil & Gas este livrat 100% prin învățământ la distanță online, peste 24 de luni și este disponibil la nivel global. Cursul este conceput cu atenție și livrat, astfel încât să puteți accelera dezvoltarea profesionala fără a fi nevoie pentru a întrerupe cariera, ia perioade lungi de la locul de muncă sau în afara dvs. de călătorie la o clasă la distanță. Nu exista cursuri sau seminarii pentru a participa fizic - atâta timp cât puteți accesa internetul, portalul de învățare on-line Middlesex University oferă acces la scris, conținut audio și video. Se administrează, de asemenea, interacțiuni de grup, crearea de rețele la egal la egal și suport tutorial folosind o varietate de instrumente de e-learning. Ca un student al acestui curs veți primi un manual electronic gratuit pentru fiecare modul.

Cine este Petrol MBA si Gaze pentru?

Poate că vrei să devină mai eficient în rolul de gestionare curentă, sau sa se angajeze la un nivel superior. Poate că doriți să-și lărgească seta ți cunoștințele de conducere sau de a explora noi domenii de specializare. Este posibil ca esti unul dintre cei mulți profesioniști, cum ar fi geologi, ingineri, analiști etc, în căutarea de a formaliza ani de cunoștințe tehnice industriei și experiență, precum și dezvolta cunoștințele de management și competență.

Oricare ar fi motivația, abordarea academică riguroasă, facultate cu experiență, colegii de student angajat pe plan internațional și dovedit mediu de învățare on-line de MBA Oil & Gas va ajuta să realizeze potențialul de lider și rapid-track cariera ta.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 anii
Part time
Price
16,000 GBP
Taxele internaționale: £ 16.000
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date