MBA în Relații Internaționale

Generalități

Programul de descriere

Durata studiului: 2 ani

Durata stagiului:

  • Anul 1: două luni
  • Anul 2: 6 luni

Obiective:

Le MBA în Relații Internaționale este o pregătire de elită specializată, deschisă lumii contemporane și dedicată în mod special studiul vieții politice a actorilor și a instituțiilor sale la nivel național și mai ales la nivel internațional. Acesta își propune să permită studenților să dobândească o capacitate solidă de a raționa și de analiză pentru a dezvolta capacitățile de diagnostic și de analiză necesare în relațiile internaționale și de afaceri.

admitere:

MBA în Relații Internaționale este disponibil la gradul licență și / sau echivalent sau mai mare în Drept, Științe Politice, Relații Internaționale, Economie și sectoarele de administrare.

Admiterea candidaților este supusă unei proceduri de selecție de înregistrare și evaluare de studiu.

Perspective profesionale ale cursului:

MBA în Relații Internaționale permite să ia în considerare diverse oportunități de carieră. Tranzacțiile vor postulează că absolvenții sunt în poziții de conducere în:

  • partide politice
  • Tranzacții ale diplomației și afaceri externe
  • organizaţiile străine
  • fundații internaționale
  • multinationale
  • Dulapuri de proiectare și construcție

MBA în Relații Internaționale, de asemenea, poate evolua în meserii legate de consiliere, de afaceri și relații internaționale, precum și în domeniul Lobbybing.

organizație de formare:

MBA în Relații Internaționale se concentrează pe instrumente și abordări în spațiul internațional, politica externă și de cooperare a afacerilor externe.

MBA este răspândit peste doi ani, în patru semestre, cu cursuri și seminarii predate de cadre universitare, specialiști și experți în proiecte internaționale.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of ... Citeste mai mult

The Institute of Political Studies of Tunis develops projects of prestigious partnerships in collaboration with international institutions and organizations including the International Association of Political Sciences, the European Association for the Defense of Human Rights, the Association International of Sociology and the French Association of Political Science. Citește mai puţin