MBA în responsabilitatea socială corporativă

CSR este un cadou pentru India tânără. A apărut ca o arie profundă de management, asigurând oportunități și creștere. Un nou domeniu de activitate, încalcă limitele conceptului de mașină omenească. Mai degrabă sinergizează mașina și omenirea. Aceasta este singura zonă care oferă izolarea plăcerii, cu o combinație de atingere și afaceri. Astfel, pentru managerul CSR de mâine, o persoană trebuie să fie bine pregătită din punct de vedere academic și instruită profesional în domeniile CSR. De asemenea, pentru a fi îngrijite de obicei în perspectiva CSR.


Despre programul (MBA în CSR)

Sentimentul de a începe MBA în cursul de CSR este o necesitate națională și este considerat și contribuția națională. Până acum, referințele ar fi 2013; citând mandatul dreptului CSR ca o nouă caracteristică de afaceri, mai mare decât orice altă zonă de management a specializării. RSI în societățile Bill este revoluția tăcută care va continua traiectoria de creștere a Indiei la un nivel diferit. Valoarea MBA noastre în programul de CSR poate fi găsit prin lățimea de expunere de la opțiunea de academicieni și oportunități pentru rezultate profesionale. În ceea ce privește legea, există mai mult de 3000 de companii mari și alte 11 000 de companii trebuie să-și înființeze departamentul CSR cu operațiuni deplină. Începând cu anul acesta, ar fi nevoie de mii de profesioniști. Prin urmare, CSR-CoE este singurul indian viz. Prima instituție din Asia de Sud oferă 120 de locuri.


Caracteristică distinctă a programului

MBA în CSR vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta cariera prin combinarea problemelor sociale cu perspectivele de afaceri. Mai bine îngrijit într-un mod în care veți putea să co-legați și să diferențiați un proiect tipic de bunăstare și beneficiile popoarelor prin participarea corporativă a CSR. Raportul privind sustenabilitatea se află deja sub incidența RSC. Este legată de relațiile industriale, managementul lanțului de aprovizionare, R & R și valorile de marcă, lista este literalmente mare. Acest lucru vă va înzestra cu cunoștințele și abilitățile de abordare a afacerilor și a societății în beneficiul oamenilor.

Acesta este primul program de management formal, care are potențial de locuri de muncă în ceea ce privește creșterea carierei. MBA în CSR este un efort proaspăt pentru a realiza puterea viselor tale. Dacă aveți un motiv să crească în timp, acest program este răspunsul.

Înțelegem potențialul dvs. și aceasta este pasiunea noastră Acest program de pionierat demonstrează angajamentul nostru de a ne asigura că predarea responsabilităților sociale ale practicilor și eticii corporative reprezintă o parte esențială a MBA al CSR-CoE.

Prin acest program construim noi cadre de conducere - diferă în comparație cu programul general de MBA obișnuit. Noi suntem atenți pentru alegerea corectă și aceasta este singura zonă emergentă în drum spre realizarea puterii tale de vise. Aceasta este, fără îndoială, o oportunitate deosebită care vă cheamă.

Program predat în:
  • Engleză
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Iulie 2020
Duration
2 anii
La zi
Price
193,500 INR
După locații
După dată
Start Date
Iulie 2020
Termen limită de aplicare

Iulie 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date