MBA în responsabilitatea socială corporativă

Generalități

Programul de descriere

MBA în responsabilitatea socială corporativă

CSR este un cadou pentru India tânără. A apărut ca o arie profundă de management, asigurând oportunități și creștere. Un nou domeniu de activitate, încalcă limitele conceptului de mașină omenească. Mai degrabă sinergizează mașina și omenirea. Aceasta este singura zonă care oferă izolarea plăcerii, cu o combinație de atingere și afaceri. Astfel, pentru managerul CSR de mâine, o persoană trebuie să fie bine pregătită din punct de vedere academic și instruită profesional în domeniile CSR. De asemenea, pentru a fi îngrijite de obicei în perspectiva CSR.


Despre programul (MBA în CSR)

Sentimentul de a începe MBA în cursul de CSR este o necesitate națională și este considerat și contribuția națională. Până acum, referințele ar fi 2013; citând mandatul dreptului CSR ca o nouă caracteristică de afaceri, mai mare decât orice altă zonă de management a specializării. RSI în societățile Bill este revoluția tăcută care va continua traiectoria de creștere a Indiei la un nivel diferit. Valoarea MBA noastre în programul de CSR poate fi găsit prin lățimea de expunere de la opțiunea de academicieni și oportunități pentru rezultate profesionale. În ceea ce privește legea, există mai mult de 3000 de companii mari și alte 11 000 de companii trebuie să-și înființeze departamentul CSR cu operațiuni deplină. Începând cu anul acesta, ar fi nevoie de mii de profesioniști. Prin urmare, CSR-CoE este singurul indian viz. Prima instituție din Asia de Sud oferă 120 de locuri.


Caracteristică distinctă a programului

MBA în CSR vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta cariera prin combinarea problemelor sociale cu perspectivele de afaceri. Mai bine îngrijit într-un mod în care veți putea să co-legați și să diferențiați un proiect tipic de bunăstare și beneficiile popoarelor prin participarea corporativă a CSR. Raportul privind sustenabilitatea se află deja sub incidența RSC. Este legată de relațiile industriale, managementul lanțului de aprovizionare, R & R și valorile de marcă, lista este literalmente mare. Acest lucru vă va înzestra cu cunoștințele și abilitățile de abordare a afacerilor și a societății în beneficiul oamenilor.

Acesta este primul program de management formal, care are potențial de locuri de muncă în ceea ce privește creșterea carierei. MBA în CSR este un efort proaspăt pentru a realiza puterea viselor tale. Dacă aveți un motiv să crească în timp, acest program este răspunsul.

Înțelegem potențialul dvs. și aceasta este pasiunea noastră Acest program de pionierat demonstrează angajamentul nostru de a ne asigura că predarea responsabilităților sociale ale practicilor și eticii corporative reprezintă o parte esențială a MBA al CSR-CoE.

Prin acest program construim noi cadre de conducere - diferă în comparație cu programul general de MBA obișnuit. Noi suntem atenți pentru alegerea corectă și aceasta este singura zonă emergentă în drum spre realizarea puterii tale de vise. Aceasta este, fără îndoială, o oportunitate deosebită care vă cheamă.

Ultima actualizare Sept 2017

Despre facultate

Centrul de Excelență CSR Centrul de Excelenta CSR (CSR - CoE) entailedwith profesionisti dedicati cu experiențe versatile inindustry și cadre universitare. Ele sunt larg recunoscute și sunt referințe ... Citeste mai mult

Centrul de Excelență CSR Centrul de Excelenta CSR (CSR - CoE) entailedwith profesionisti dedicati cu experiențe versatile inindustry și cadre universitare. Ele sunt larg recunoscute și sunt referințe în domeniul CSR. Modul în India legitimat CSR - prima de acest fel din lume. Aceasta este o istorie. Până în prezent, noi societăți Bill, CSR este mandatory.It este acum încorporat în ADN-ul de afaceri indian. Pentru a aborda această nouă dezvoltare, pentru reducerea decalajului de resurse umane, CSR - CoE este activ de lucru spre realizarea viziunii sale de pârghie CSR pentru a spori și a permite competitivității întreprinderii într-un mediu conduse de piață. Prin activitățile sale, CSR -CoE stabilit deja cadru instituțional care are takena rol principal pentru înființarea învățământ superior în CSR, MDPs, cercetare și facilitarea de industrie și societatea civilă. În prezent, este mandatat că afacerea nu este doar pentru profit, mai degrabă businessensures responsabil incluziunea de interes public, care, în turnsafeguards dezvoltare susținută. Asta în cazul în India se află astăzi. Acest proiect de lege da directionsto Companii forspending minimum 2% din profitul după impozitare (PAT) în CSR. Afiseaza Raportul CSR în domeniul public este trebuie. Proiectul de lege, de asemenea, își propune să aibă un "departament" dedicat sprijinit de un director independent plus alte două directori de promotori. Aceste directori sunt responsabile și răspunzătoare pentru activitățile de CSR și cheltuieli. CSRnorms încalcă va echivala cu acțiuni penale. Acest lucru reflectă importanța deosebită a RSC în afaceri indian. Din aprilie 2013, în lista 2073 Companii (plus 11.000 Industrie) va fi sub incidența CSR; acest lucru va crea mai mult de 270 bilioane INR (Rs. Douăzeci de mii de crores Seven) anual. În afară de aceasta, SEBI aplicate deja CSR obligatorie pentru 100 de companii listate de top. În termen de următoarele șase luni, cu aceste instrumente unice CSR ar apărea ca fiind unul dintre departamentele cele mai vibrante pentru 13.000 de companii din India. India singur necesită peste 50.000 de MBA în CSR și mai mult de 1,50,000 Certified Professionals și instruiți inthe anii următori. Acest lucru este pur și simplu unic în comparație cu alte posibilități de afaceri în India. Interesant, în acest an începând organizațiile necesar instruit de resurse umane în CSR. Cu această dezvoltare, pentru a aborda situația, India nu are nici o instituție dedicată pentru a satisface cererea mare de CSR și resursele umane. Pentru gestionarea CSR, o persoană trebuie să fie expus academic și instruiți profesional. De asemenea, urmează să fie îngrijit intelectual în perspectivă a CSR. Aceasta este pur și simplu un anume academic în curs de dezvoltare. zona profesională de Management în India. Citește mai puţin