MBA în afaceri internaționale

Generalități

4 locații disponibile

Programul de descriere

Toate locațiile Schiller International University sunt ideale pentru programe postuniversitare în Administrarea Afacerilor Internaționale. Acestea oferă acces la sediile regionale și mondiale ale numeroaselor corporații multinaționale. Bogăția informațiilor disponibile în bibliotecile publice, ambasade, comisii de înaltă calitate și diverse organizații internaționale aduce contribuții importante la programele de studii de afaceri ale Schiller International University .

În plus, câștigul dvs. MBA în International Business online vă va permite o opțiune flexibilă de a lua cursuri de oriunde, oricând!

Cursuri pentru Master of Business Administration grad subliniază aspectele detaliate ale:

  • Marketing international
  • Psihologia marketingului
  • administrare
  • Finanţa
  • Economie
  • Condiții lingvistice, sociale, economice și politice
  • Administrarea afacerilor

Există o nevoie crescută de directori care pot naviga eficient în interesele corporațiilor multinaționale atunci când se ocupă de clienți și furnizori internaționali. Cu educația potrivită, puteți deveni o parte importantă a unei echipe de afaceri.

45 de programe de credit care conduc la o diplomă de MBA în afaceri internaționale pot fi finalizate în cel puțin 15 luni. Studenții se pot transfera de la un campus la altul și își pot completa cerințele de grad. Studenții cu o diplomă de licență în alte domenii pot avea nevoie să completeze cursurile pregătitoare MBA. Acest program poate fi completat și online.

110279_110186_grad2015_11.jpg

Admitere

Completarea unuia dintre următoarele aspecte: licență în știință (BS) în grad de Business Administration sau echivalentul acesteia; o diplomă de licență sau echivalentul acesteia, cu o specializare în studii de afaceri sau economie, cu condiția ca cursurile de bază în următoarele domenii să fie finalizate: economie, statistică, drept de afaceri, marketing, management și contabilitate; sau o diplomă de licență sau echivalentul acesteia, într-un domeniu non-business, urmată de o diplomă postuniversitară în afaceri, care îndeplinește cerințele programului pregătitor MBA la Schiller sau echivalentul său în altă parte; sau prin cursuri de licență sau de absolvire în domeniile enumerate mai sus.

110270_110204_SchillerParis_27Nov2014_BertrandOrsal_StageImage_51_6310.jpg

Cerințe de absolvire

Un minim de credite de 45 de semestre la nivel de absolvent compus din cursuri enumerate după cum urmează, cu un GPA de 3,0 sau mai mare. Absolvenții trebuie, de asemenea, să finalizeze cu succes o teză de master cuprinzătoare. Absolvenții de MBA în programul de afaceri internaționale vor fi în măsură să:

1. Aplicați abilitățile și practicile generale de afaceri pe piețele internaționale.
2. Demonstrați abilitățile de comunicare necesare în mediul de afaceri de astăzi.
3. Demonstrați capacitatea de a lucra în colaborare cu ceilalți la locul de muncă.
4. Cercetarea și analizarea datelor secundare legate de mediul de afaceri internațional.

Oferite la următoarele campusuri:
Tampa Bay, Heidelberg, Madrid, Paris

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, inter ... Citeste mai mult

Since its founding four decades ago, Schiller International University has prepared men and women for leadership, government and service roles in countless countries. Schiller’s global heritage, international programs, cosmopolitan locations and experienced faculty continue to attract students from around the world. Citește mai puţin
Paris , Heidelberg , Madrid , Largo , Tampa + 4 Mai mult Mai Puțin