Citește Descrierea Oficială

Acest MBA de specialitate vă va dezvolta abilitățile manageriale critice, cunoștințele și abordările în achizițiile de proprietăți, planificarea, managementul proiectelor și managementul clienților. Pregătiți-vă pentru rolul de lider în sectorul proprietății și al construcțiilor. Întotdeauna luați o abordare holistică a conducerii strategice, pentru a vă pregăti cel mai bine să răspundeți schimbărilor de afaceri, globalizării și complexității organizaționale.

7 motive pentru a vă lua aici MBA

 1. Moduri de livrare flexibile:
  Conceput pentru a se potrivi profesioniștilor ocupați cu vârf - Block Mode - complet în 12 luni, cu orele de vineri (zi și seară) plus sâmbătă.
 2. Gestionarea relațiilor cheie în proiectele de construcție:
  înțelegeți procesul de gestionare a proiectelor de la început până la finalizare; să înțeleagă importanța procesului de informare; gestionarea achizițiilor pentru a satisface cerințele clienților - și procesul de selectare a consultanților și a contractantului.
 3. Avansat cunoștințele dvs. de proprietate:
  Faceți evaluări de proprietate, evaluări, o cercetare de piață pentru o dezvoltare propusă și evaluați politica de planificare și deciziile, în special consecințele economice pentru schema de dezvoltare a condițiilor de planificare și a obligațiilor de planificare.
 4. Două weekend-uri rezidențiale:
  învățarea intensivă, coaching-ul de viață, crearea de rețele și dezvoltarea weekend-urilor de competențe - unde puteți învăța de la (și cu) participanții la MBA.
 5. Învățare live în cazul studiilor:
  consolidați și aplicați învățarea dvs. în situații reale de afaceri și propuneți soluții clare, bazate pe dovezi ale problemelor de afaceri contemporane.
 6. Acreditarea profesională CMI:
  oportunitatea de a obține certificatul de nivel 8 în managementul strategic și conducere.


Se dezvoltă un MBA

 • înțelegerea dvs. analitică a afacerilor internaționale prin analiza critică a noilor concepte, a practicilor manageriale și a alternativelor
 • gândirea dvs. strategică sa aplicat unui context de afaceri
 • abilitățile dumneavoastră de a conduce schimbarea, de a lua decizii, de a vă adapta la circumstanțe, întreprinderi și durabilitate în schimbare
 • inteligența dvs. culturală într-un mediu de afaceri globalizat din ce în ce mai multicultural
 • tehnicile de analiză de afaceri de care veți avea nevoie, inclusiv posibilitatea de a selecta instrumentele analitice adecvate.


La finalizare

 • veți integra cunoștințele funcționale și aptitudinile de management strategic aplicate pentru a gestiona, negocia, conduce și gestiona cu succes echipele prin mediul în continuă schimbare pentru a atinge obiectivele organizaționale;
 • veți înțelege părțile interesate din domeniul afacerilor, resursele și finanțarea; maximizarea eficienței pentru a aduce valoare unei organizații și societății
 • veți avea o înțelegere bogată a procedurilor și tehnicilor utilizate pentru a gestiona proiectele de construcție, precum și contextul în care se iau deciziile de dezvoltare a proprietății
 • veți analiza în mod critic, evaluați și luați decizii în cunoștință de cauză în cadrul constrângerilor legate de mediile globale complexe de afaceri, cu referire specifică la industria de gestionare a construcțiilor și a infrastructurii;
 • ca absolvent de MBA, puteți avea încredere că veți reuși într-o gamă largă de management, roluri de conducere și roluri antreprenoriale, independente de industrie sau sector.

Acreditari

Informații despre cursul principal - ordonat după mod

mod

module

 • În interiorul organizației moderne
 • Crearea unei strategii organizaționale de transformare
 • Principalele schimbări, performanțe și eficacitate
 • Consultanță aplicată în management
 • Achiziționarea și gestionarea construcțiilor
 • Procesul de dezvoltare a proprietății
 • Proiect de afaceri MBA


Angajabilitate

Perspectivele de angajare sunt excelente. Modulele de construcții și de infrastructură specializate sunt concepute special pentru a dezvolta abilitățile cheie în planificarea și evaluarea dezvoltării, care sunt utilizate de către profesioniștii din domeniul dezvoltării și planificării, precum și competențele cheie în managementul de proiect, utilizate de specialiștii în construcții.

Pe acest MBA veți dezvolta, de asemenea, o abordare holistică a conducerii strategice. Dezvoltarea personală a cursului reflectă abilitățile cerute de roluri flexibile în gestionarea diverselor culturi organizaționale și funcții în cadrul companiilor multinaționale.

Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă - The Times și Sunday Times Good University Guide 2018.

La LSBU, vrem să vă pregătim pentru o carieră de succes. În timpul studiilor - și timp de doi ani după absolvire - veți avea acces la Serviciul nostru de ocupare a forței de muncă, care include:

 • Un forum online unde puteți vedea o gamă largă de destinații de plasare: cu normă întreagă, cu normă întreagă sau voluntară. Puteți, de asemenea, să vă alăturați pentru a vă consulta pe consultanții noștri de locuri de muncă, care sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să faceți următorul pas în căutarea dvs.
 • Carieră Gym oferind ateliere de lucru pe teme de CV, tehnici de interviu și experiență de lucru, precum și prezentări regulate de la angajatori dintr-o serie de sectoare.

Echipa noastră de studenți Enterprise vă poate ajuta să vă începeți propria afacere și să dezvoltați aptitudini antreprenoriale valoroase.


Predand si invatand

Domeniile principale de studiu se bazează pe următoarele teme-cheie:

 • În interiorul organizației moderne
 • Crearea avantajului competitiv de transformare
 • Conducerea schimbării, performanței și eficacității
 • Consultanță aplicată

Fiecare dintre aceste patru teme este informat de șase componente ale cunoștințelor de specialitate: economie, contabilitate și finanțe, managementul resurselor umane, operațiuni și management de proiect, marketing și leadership și management strategic. Livrarea modulelor este secvențială, astfel încât să puteți aplica cele mai recente teorii manageriale într-o situație reală într-o abordare holistică încă de la început.

Deși dobândirea de cunoștințe și înțelegere va fi oferită printr-o varietate de strategii, utilizarea studiilor de caz din viața reală este esențială pentru strategia noastră de predare și învățare.


Strategie pentru predare și învățare

Studiu de caz în viața reală

La începutul cursului, fiecare participant alege un studiu de caz (sau studii de caz dacă nu acoperă toate scenariile) pe baza fondului lor disciplinar și / sau a gustului MBA ales. Metodele de predare sunt integrate în cadrul celor patru module de bază și prezentate în exemple și aplicate studiului de caz. De exemplu, în cadrul primului modul - În interiorul organizației moderne - studiul de caz este folosit astfel încât participantul să poată aborda problemele-cheie din diferitele fluxuri disciplinare.

Cursuri de masterat

O serie de cursuri de masterat furnizate de experți externi în diferite domenii de specialitate vor fi livrate pe parcursul întregului an universitar, permițând studenților noștri să se angajeze în probleme de management contemporane.

Săptămâni rezidențiale

Două evenimente rezidențiale vor sprijini studenții care învață

Prelegeri, seminarii și ateliere

Fiecare dintre cele patru module de bază va fi livrat de o echipă de cadre universitare din fiecare curs de disciplină subiect. Seminarele interactive și atelierele vor susține cursurile și vor avea un accent deosebit pe activitățile grupurilor mici, pentru a încuraja participarea activă a studenților pe tot parcursul anului universitar, pentru a dezvolta învățarea reciprocă, schimbul de cunoștințe și sprijin între diferitele organizații studențești.

Învățare autonomă

Activitățile de învățare auto-gestionate pentru a suplimenta și consolida activitatea de clasă includ: citirea textelor și jurnalelor relevante, aplicarea cunoștințelor pentru exerciții suplimentare bazate pe probleme, angajarea în cursuri, discuții de grup, revizuirea temelor-cheie și pregătirea examenelor acolo unde este cazul. Multe dintre aceste activități sunt susținute de mediul virtual de învățare (VLE).


Dezvoltarea de cunoștințe și abilități

Programul oferă oportunități pentru tine de a dezvolta și a demonstra cunoștințele și abilitățile într-o serie de domenii care sunt descrise mai jos.

Cunoștințe și înțelegere

La finalizarea programului, elevul de succes va avea cunoștințe și înțelegere despre:

 1. factorii de decizie din sectorul privat, resursele și finanțarea și cum să maximizeze eficiența pentru a aduce valoare unei organizații și societății.
 2. impactul forțelor externe asupra organizațiilor de afaceri, rolul eticii în afaceri și responsabilitatea corporativă în determinarea avantajului competitiv.
 3. principalele domenii funcționale ale managementului și relațiile dintre ele.
 4. gestionarea și dezvoltarea persoanelor din cadrul organizațiilor.
 5. factorii care determină capacitatea strategică, performanța și succesul organizației.
 6. chestiunile cheie teoretice și contextuale legate de management, leadership și cultură de afaceri într-un context global.
 7. abordări strategice ale designului organizațional, schimbări manageriale, dezvoltare organizațională durabilă, inclusiv managementul diversității. și
 8. dezvoltarea de politici și strategii de afaceri adecvate într-un context în schimbare pentru a răspunde intereselor părților interesate.

Competențe intelectuale

Veți dezvolta abilitățile intelectuale astfel încât să puteți:

 1. să evalueze critic și să aplice concepte și tehnici analitice în principiu.
 2. domeniile funcționale de management.
 3. gândiți-vă critic și creativ; organizarea gândirii, analizei, sintezei și aprecierii critice.
 4. să integreze, să evalueze și să evalueze date / dovezi, concepte funcționale / manageriale și tehnici pentru a analiza, evalua și rezolva probleme complexe multidisciplinare.
 5. să analizeze problemele complexe de gestionare, să facă hotărâri solide și decizii în absența unor date complete.
 6. să formuleze recomandări strategice și să dezvolte strategii corporatiste eficiente care să fie solide din punct de vedere analitic, fezabile din punct de vedere operațional și etice.
 7. cercetarea unei probleme majore de management sau a problemei alegerii studenților în profunzime; prin vehiculul proiectului MBA.

Abilitati practice

Veți dobândi și dezvolta abilități practice astfel încât să puteți:

 1. selectați și demonstrați un stil de conducere adecvat pentru situații și abilități de lucru în echipă.
 2. dezvoltați o apreciere / înțelegere a modului de adaptare a managementului și a strategiei în toate culturile.
 3. să înțeleagă și să utilizeze informații economice, financiare și de marketing.
 4. gestiona, revizui și recompensa performanța prin utilizarea diferitelor instrumente pentru a îmbunătăți performanța organizațională.
 5. recunoaște situațiile în care apar aspecte etice și aplică valorile etice, sociale și organizaționale situațiilor și alegerilor.

Aptitudini transferabile

Veți dobândi și dezvolta abilități transferabile astfel încât să puteți:

 1. să comunice eficient utilizând o serie de mijloace media, inclusiv pregătirea și evaluarea rapoartelor de afaceri; inclusiv ascultarea, negocierea și convingerea și influențarea celorlalți.
 2. să gestioneze și să dezvolte sine și să se dezvolte ca un practicant reflectorizant; exercită sensibilitate la diversitate în oameni și în situații diferite; și continuați să învățați și să reflectați la locul de muncă.
 3. să funcționeze eficient într-un mediu de echipă și să recunoască și să utilizeze contribuțiile altor persoane la procesele de grup; efectuați selecția echipei, delegarea, dezvoltarea și managementul.


Cerințe de intrare

 • Cel puțin 3 ani de experiență managerială relevantă și cel puțin o diplomă de diplomă de gradul 2 sau 2 sau un echivalent internațional;
 • Limba engleză necesită cel puțin IELTS de nivel 6.5 sau Trinity (din Marea Britanie) și îndeplinirea cerințelor de viză în Marea Britanie pentru studenții internaționali.

Putem intervieva solicitanții (față în față sau prin Skype) înainte ca universitatea să facă o ofertă de studiu.

Calificări alternative

Dacă sunteți interesat (ă) de MBA, dar încă în carieră nu aveți trei (sau mai mulți) ani de experiență de management, ar trebui să luați în considerare aplicarea la una dintre următoarele calificări:

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la London South Bank University »

Ultima actualizare February 26, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 23, 2019
Ian. 2020
Duration
1 - 2 anii
Part time
La zi
Price
14,800 GBP
Full-time: £ 14800. Anul 1 Cu jumătate de normă: £ 14800
După locații
După dată
Start Date
Sept. 23, 2019
End Date
Iunie 5, 2020
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Sept. 23, 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iunie 5, 2020

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date