MBA în contabilitate

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

De ce să studiezi Master of Business Administration?

MBA este un curriculum de gândire care oferă studenților o perspectivă în leadership, integrarea funcțională a departamentului, managementul etic și evaluarea riscurilor. Programul oferă cursanților oportunitatea de a examina probleme etice și manageriale într-un mediu educațional respectat, susținând învățarea de-a lungul vieții.

Curriculum

Curriculumul pentru gradul de Master Management Business constă din credite de 36 de semestre de activitate la nivel de absolvire a cursului, cu o medie de punctaj cumulativ minim de 3,0 pe o scală 4.0 pentru finalizare. Trei ore de credit semestriale luate pe sesiune sunt considerate înscrieri cu normă întreagă.

Evidențierea contabilității

Accentul contabil integrează abilitățile de management cu teoria și practica contabilității. Este recomandat ca studenții să aibă o diplomă de licență în contabilitate atunci când urmăresc acest accent. Accentul contabil va oferi studenților o oportunitate de a satisface cerința de 150 de credit pentru examenul CPA uniformă. Finalizarea accentului de contabilitate nu garantează îndeplinirea cerințelor de participare la examenul CPA uniformă.

Accentul contabil integrează abilitățile de management cu teoria și practica contabilității. Accentul contabil oferă o oportunitate de a lucra pentru a obține sau de a obține 150 de ore de credit necesare pentru examinarea CPA uniformă *.

 • ACCT 551 Impozitarea pentru corporații
 • ACCT 552 Contabilitate criminalistică
 • ACCT 553 Contabilitate managerială avansată
 • BA 553 Sisteme informatice avansate de contabilitate
 • Absolvent - Alege studentul în colaborare cu un consilier

* Studenții interesați să se înscrie în CPA sunt responsabili de înțelegerea tuturor cerințelor statului pe care intenționează să le obțină certificarea.

Competențele în domeniul de accent specific sunt dezvoltate folosind un curriculum care combină teoria și aplicația; oferind cursantului cunoștințe și abilități pentru a evalua practicile de afaceri pe baza teoriilor și modelelor, a înțelege crearea valorii clienților și a evalua impactul sistemelor și reglementărilor economice asupra responsabilităților funcționale în timp ce dezvoltă roluri de conducere pentru o afacere durabilă.

Seminarul de cercetare este o experiență de piatră. Elevul pregătește un raport cercetat, care să demonstreze integrarea cunoștințelor și abilităților învățate în accentul și pe întregul program.

Brainstorming over paperHelloquence / Unsplash

Strategii de predare

Fiecare curs se concentrează pe aplicarea principiilor teoretice și a experienței practice la situațiile și problemele de afaceri. Studiile de caz, redactarea raportului și discuțiile la clasă sunt combinate pentru a asigura studenților o oportunitate de a clarifica și asimila rezultatele învățării cursului. Evaluările pot lua o varietate de forme, inclusiv proiecte de echipă, rapoarte individuale și analize de studiu de caz. Participarea la discuții este crucială pentru succesul studenților.

Programul se încheie cu un BA 590 Seminar de cercetare care oferă o experiență în piatră pentru studentul să aplice conceptele programului în elaborarea unui raport de afaceri sau a unei propuneri. Raportul sau propunerea este prezentată studenților colegi și / sau lideri de afaceri folosind software de prezentare. Raportul sau propunerea cercetată oferă studentului o oportunitate de a demonstra integrarea curriculum-ului de bază și de a pune accentul pe cunoștințele și abilitățile dobândite folosind abilități de comunicare la nivel absolvent și gândire critică.

Rezultatele învățării programului

 • Analizați implicațiile problemelor de reglementare și de drept pentru corporațiile care concurează în mediul economic actual.
 • Identificați și rezolvați problemele, creați schimbări sau dezvoltați recomandări folosind instrumente analitice pentru luarea deciziilor în afaceri.
 • Explicați interdependența responsabilităților funcționale ale companiei.
 • Evaluează practicile eficiente de afaceri și management ale corporațiilor care concurează în economia globală sau internă.

Ce spun elevii:

"Mi-am început MBA-ul în timp ce trăiam în Belfast, Irlanda de Nord. Cu pasiunea mea pentru călătorii și un program flexibil de curs asincron, Upper Iowa University a făcut posibilă această călătorie cu o facultate și un suport astept." - Fiona, studentă actuală

Upper Iowa este o universitate recunoscută la nivel național, care servește peste 4.500 de studenți care caută grad din toată lumea.

 • Facultatea cu experiență de muncă reală
 • Fără rezidență în campus
 • Șase date de început convenabile pe tot parcursul anului
 • Program flexibil pentru finalizarea accelerată a gradului
 • Cursurile online vă permit să participați la ore oricând în timpul zilei sau noaptea
 • Cursuri de seară oferite în anumite locații
 • Transferul potențial al cursurilor de recomandare ACE
 • Cinci ședințe de 8 săptămâni și o sesiune de vară accelerată, de 6 săptămâni
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UI ... Citeste mai mult

Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study. Citește mai puţin
Fayette , Hong Kong + 1 Mai mult Mai Puțin