Misiune

Acest program vizează studenții cu un amestec dinamic de probleme contemporane care afectează activitatea bancară, administrația fiscală și finanțele. O astfel de abordare este cu siguranță ideală pentru o țară care se străduiește să își găsească locul printre economiile emergente.

Obiective

Obiectivul principal al acestui curs este de a oferi studenților cunoștințele existente care leagă teoria de practică în domeniu. Se urmărește, de asemenea, formarea studenților care sunt competenți în gestionarea pozițiilor financiare și a celorlalte poziții financiare, atât la nivel mediu, cât și la cel mai înalt nivel de conducere din economie.

Cerințe de admitere

Fiecare candidat care solicită admiterea în programul de 2 ani de MBA trebuie să aibă cel puțin o diplomă de licență (în orice domeniu) cu un minim de Onoruri de clasa a II-a (marcă de 50%) sau o calificare echivalentă recunoscută de Consiliul Universității.

Candidații cu orice altă calificare care nu este considerată echivalentă pot fi obligați să ia cursuri suplimentare de licență și / sau postuniversitare considerate relevante de către Departament. Admiterea acestor candidați va fi confirmată, cu condiția finalizării cu succes a cursurilor suplimentare necesare.

Viitoare, cariere și oportunități de angajare

După absolvire, absolvenții de MBA vor ocupa funcții de conducere de nivel mediu și superior în orice organizație de afaceri, atât în ​​sectorul public, cât și în sectorul privat, precum și în cadrul ONG-urilor naționale și internaționale.

Taxe

Taxa de școlarizare pe an este de 2.024.500F CFA pentru camerunienii și 4.039.500 F CFA pentru studenții străini.

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Catholic University Of Cameroon »

Ultima actualizare July 25, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Feb 2020
Duration
2 anii
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019, Feb 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019, Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date