MBA în inovație în afaceri

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

MBA ESMT Berlin Part-time Blended MBA în inovarea în afaceri este un mod ideal de a continua să lucrezi cu normă întreagă, în același timp căpătând cunoștințe și competențe pentru a sprijini nu numai dezvoltarea personală, ci și creșterea și transformarea companiei tale.

Programul se adresează persoanelor cu o experiență profesională de cel puțin trei ani, care doresc să fie agenți de schimbare efectivi în organizația lor. Indiferent dacă faceți parte dintr-o companie matură care trebuie să stimuleze inovația perturbatoare sau o startup care încearcă să se extindă, acest program ar putea fi următorul pas în cariera dvs.

Aflați mai multe despre subiecte esențiale de MBA, urmate de cursuri special concepute despre centrarea clienților, strategia antreprenorială și inovația, afacerile digitale și agilitatea.

Flexibilitatea este nucleul acestui program de studiu de doi ani livrat față în față și pe cea mai inovativă platformă de învățare virtuală din lume de către facultatea de clasă mondială a ESMT . Abordarea noastră integrată cuprinde 80% studiu online și 20% persoană în 14 săptămâni la Berlin sau Munchen (toți studenții participă la primul modul la Berlin).

Apartenența ESMT alianța Viitorul educației în management (FOME) vă garantează accesul la cel mai inovativ mediu de învățare mixt din lume.

Fapte fundamentale

 • Livrare combinată cu 80% online / 20% față în față.
 • Conducerea gradului de MBA ESMT Berlin (60 ECTS).
 • Durata programului de 24 de luni.
 • 14 module față în față (joi după-amiază - sâmbătă).
 • Bazat pe cohorte: începeți și terminați cu același grup de oameni, permițându-vă să construiți o rețea.
 • Locații: alegeți să studiați la Berlin sau Munchen pentru fiecare modul.
 • Aportul din septembrie 2020.
 • Cea mai internațională rețea de alumni din Germania.
 • Zonele de focalizare: transformarea afacerilor, inovația digitală, agilitate, perturbări, analiză.
 • Taxa de școlarizare: 38.000 EUR (rata prealabilă a păsărilor de 29.500 EUR până în iunie 2020).

În prezent , clasat în Business School FT clasament ca școală de afaceri # 1 în Germania și # 9 în Europa, ESMT este una dintre cele doar două școli de afaceri din Germania să apară în fiecare internațional situându -se printre clasamentele de top scoala de afaceri. Uitați-vă la locul în care se situează programele noastre.

132343_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Ce este „amestecat” și de ce este ideal?

Blended combina cele mai bune dintre învățarea online și fața în față. Beneficiezi de flexibilitatea învățării interactive online în ritmul tău, în timp ce înveți și de la colegii tăi și de la facultatea de clasă mondială atât online cât și personal. Fiecare curs are componente atât față în față, cât și online. Păstrează-ți treaba curentă, îmbunătățește-ți expertiza și creează-ți rețeaua într-un singur program.

De ce este cheia față în față?

Combinarea sesiunilor online cu educația față în față vă permite să lucrați mai intens cu colegii de clasă și vă îmbunătățește colaborarea online ulterioară. Elementele interactive ale hub-ului digital online ESMT vă permit să dezvoltați relații personale între elementele față în față.

Trimite-ne CV-ul tău pentru o recenzie a profilului

Vă rugăm să vedeți dacă MBA Part-time în Business Innovation este potrivit pentru dvs. și cariera dvs.? Trimiteți link-ul sau CV-ul dvs. de profil LinkedIn echipei noastre de admitere pentru o evaluare a profilului.

Cerințe de admitere

Pentru a aplica, ar trebui să aveți

 • Trei ani de experiență profesională postuniversitară.
 • O diplomă de licență sau o calificare echivalentă.
 • Scoruri puternice GMAT / GRE sau performanțe puternice în testul de admitere ESMT .

Calitățile cheie pe care le căutăm la solicitanți

 • Perspective internaționale și competență interculturală.
 • O mentalitate de schimbare și inovație.
 • Ambiția și motivația de a lucra cu normă întreagă și de a studia part-time.

Termenele limită

15 iunie 2020: termenul limită de predare a păsărilor timpurii

15 august 2020: termenul limită pentru depunerea cererilor

Admiterea ESMT operează un proces de selecție continuă, cu locuri disponibile în clasă completate pe tot parcursul anului. Spațiul din clasă este limitat, iar o aplicație timpurie este puternic sugerată. Aplicațiile sunt examinate imediat ce sunt completate.

Taxe și finanțare

Candidații care depun o cerere completată până la 15 iunie 2020, vor primi o reducere de școlarizare automată de 8.500 EUR, reducând taxa de la 38.000 EUR la 29.500 EUR, care include accesul la platforma de învățare și conținut, precum și licențele de studiu de caz necesare. Rezultatele testului însoțitor (testul de admitere GMAT, GRE, ESMT , scoruri de competență în limba engleză) pot fi trimise după această dată. Pregătirea este plătită în trei tranșe pe toată durata programului.

Împrumuturi: ESMT oferă acces la împrumuturi educaționale prin Prodigy Finance și Brain Capital.

Deducții fiscale: Multe țări, inclusiv Germania, permit scolarizarea pentru învățământul superior și costurile aferente, să fie considerate cheltuieli deductibile din impozite.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schoo ... Citeste mai mult

The schools’ expertise focuses on the development of entrepreneurial leaders with a global focus on social responsibility and the management of technology. ESMT is one of the top ranked business schools in Germany with a global network of alumni in over 50 countries. Citește mai puţin