MBA în leadership în educație

Generalități

Programul de descriere

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru MBA în educație de conducere la Indiana State University. Acesta este un program unic conceput în parteneriat cu Colegiul de Afaceri Scott, Departamentul de Conducere în Educație al Colegiului de Educație Bayh și Fundația Națională de Bursă Woodrow Wilson. Scopul acestui interesant program MBA este de a recruta și pregăti o nouă generație de lideri educaționali care au cunoștințele, abilitățile și instrumentele pentru a îmbunătăți semnificativ învățarea în școlile din Indiana.

Acest program unic este conceput exclusiv pentru educatori profesioniști care au fost identificați de liderii districtului școlar din Indiana ca având competențele esențiale pentru conducerea eficientă a școlilor K-12 din Indiana. Proiectarea programului vă permite să finalizați programul în 14 luni, menținând în același timp angajare în districtul școlar. În plus, acei studenți selectați pentru program vor primi o bursă de la Woodrow Wilson National Fellowship Foundation care va acoperi toate cheltuielile legate de finalizarea programului.

Acest MBA acreditat AACSB va fi susținut de facultatea remarcabilă a Colegiului de Afaceri Scott și a Departamentului de Leadership al Educației Bayh Colegiul de Educație acreditat de NCATE. După finalizarea cu succes a MBA în conducerea educației, absolvenții vor îndeplini cerințele pentru licența la nivel de construcție din Indiana.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Welcome to Scott College of Business at Indiana State University! In late 2009, our College was named after Donald W. Scott in recognition of Don and Susan Scott’s generosity and support. With the sup ... Citeste mai mult

Welcome to Scott College of Business at Indiana State University! In late 2009, our College was named after Donald W. Scott in recognition of Don and Susan Scott’s generosity and support. With the support of the Scott family and many other friends and alumni, the Scott College of Business is positioned for continued success and advancement of our mission and our vision. Citește mai puţin