MBA în management antreprenorial

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

 • Programul MBA permite participanților să își dezvolte competențele de management antreprenorial pentru a deveni manageri de succes în companii internaționale.
 • Programul este conceput special pentru participanții din statele baltice și Scandinavia.
 • Programul oferă o bună combinație de cunoștințe teoretice combinate cu o pregătire practică orientată spre rezultate.
 • Dezvoltarea profesională a participanților este susținută de un antrenor, care va lucra cu participantul unul pe unul de-a lungul studiilor de MBA.
 • Programul este livrat de cea mai mare și mai internațională Școală de Afaceri și Guvernare din Estonia.
 • Oferă numeroase oportunități pentru start-up-uri, diverse concursuri de modele de afaceri și școli de vară internaționale.
 • Un proiect de rezolvare a problemelor bazat pe companie este o parte integrantă a curriculumului. Este compilat în timpul studiilor și va fi extins într-o teză de master.
 • Programul poate fi finalizat în 1,5 ani.
 • Programul oferă flexibilitate: este predat în sesiuni de 3 zile, care se desfășoară o dată pe lună, ceea ce permite participanților să trăiască și să lucreze în afara Estoniei.

Curriculum

 • Studii generale - oferă cunoștințe despre componentele mediului de afaceri internațional și tendințele afacerii globale.
 • Studii de bază - includ o imagine de ansamblu asupra sistemelor de informații despre afaceri, integrarea sistemelor și analiza proceselor de afaceri; dobândi cunoștințe și abilități în marketing și leadership.
 • Studii speciale - oferă cunoștințe de contabilitate financiară și managerială, precum și cunoștințe generale de gestionare și analiză financiară pentru a permite evaluarea cu succes a ideilor de afaceri și pentru a sprijini creșterea valorii companiei.
 • Teza de master - studenții au o experiență de pregătire a unei lucrări de cercetare independente care se ocupă și rezolvă o problemă practică de administrare a afacerilor și abilități pentru aplicarea cunoștințelor teoretice pentru rezolvarea problemelor practice la nivelul masterului academic.
Semestrul 1 Semestrul 2 Semestrul 3
Dezvoltarea și mediul de afaceri Informații și organizare de afaceri Finanțe și Management
Cursuri Cursuri și cursuri elective Cursuri
Modul de dezvoltare personală
Tururi de studiu
Un proiect de rezolvare a problemelor bazat pe companie - va fi extins într-o teză de master

Cariera viitoare

Master of Business Administration (MBA) este conceput pentru a promova carierele persoanelor interesate de managementul antreprenorial. Calificarea se pretează la o varietate de cariere și reprezintă o investiție substanțială, care cu siguranță se va reflecta în potențialul de câștig crescut al titularilor. Absolvenții MBA au dobândit abilități în luarea deciziilor strategice, și-au îmbunătățit abilitățile de leadership și sunt foarte adaptabili la mediile de afaceri în continuă schimbare. MBA este un grad versatil și valoros, care vă permite să alegeți între diferite căi de carieră - totul depinde de obiectivele, aspirațiile, abilitățile și interesele dvs.

Admitere

Studenții pentru programele internaționale TalTech sunt admiși pe baza pragului de admitere. Un interviu online va fi realizat numai cu candidații care au trecut evaluarea preliminară. Scorul maxim pentru aplicația online (CV) și interviul este de 10 puncte. Este admis un solicitant care primește minimum 5 puncte.

Cerințe specifice programului

Diplomă de licență sau echivalent
Candidații cu experiență în inginerie, IT, știință sau economie sunt bineveniți să aplice.

Pentru a se califica la studii la Tallinn University of Technology , un solicitant trebuie să aibă cel puțin 60% din cel mai înalt nivel CGPA posibil.

Experiență de muncă
Este necesar să ai cel puțin 3 ani de experiență în muncă ca manager de mijloc sau specialist.

Vă rugăm să rețineți că pentru candidații care sunt angajați la o companie situată în afara UE, este obligatoriu și prezentarea unei declarații oficiale care să ateste statutul de angajat, împreună cu datele de contact ale angajatorului în vederea realizării unui interviu de trimitere online.

Preferința va fi acordată candidaților care se așteaptă să rămână angajați activ pe parcursul studiilor.

Notă! Atunci când aplicați și completați formularul de cerere online din DreamApply, vă rugăm să descrieți experiența de lucru și educația anterioară în detalii, deoarece acest formular este evaluat cu privire la CV-ul dvs. Includeți informații despre programele de studiu pe care le-ați finalizat, unde și când ați studiat; enumerați experiența dvs. de muncă, unde și în ce poziții ați lucrat, includeți responsabilități cheie, oferiți cronologia experienței dvs. de muncă.

Interviu online

Temele abordate în timpul interviului:

 • Educația anterioară, experiența de muncă, cariera și conexiunea lor cu programul de management antreprenorial MBA.
 • Motivația pentru a studia programul, scopul studiilor și motivele pentru alegerea acestui program, inclusiv alternative.
 • Cum contribuie trecerea programului de management antreprenorial MBA la cariera ta personală?

Durata interviului este de 10-15 minute.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internat ... Citeste mai mult

A vision of today’s society is innovative, entrepreneurial, technologically advanced, and open to the world, and this is what Tallinn Unversity of Technology (TalTech) is applying for through internationally high-level studies and research. Citește mai puţin