MBA în management hotelier internațional

Generalități

Programul de descriere

În apropierea domeniilor profesionale în care vor lucra în curând, Vatel MBA la studenți internaționali în management hotelier

 • cunoaște oameni care lucrează în domeniu, care fac prezentări ale locurilor de muncă, chiar la școală
 • rezolvă probleme reale, trimise de hotelurile partenere
 • participa la Vatel International Business Game, un joc serios de simulare a managementului
 • poate alege una dintre cele 10 specializări MBA din școlile Vatel
 • își termină studiile printr-un stagiu extrem de strategic, care se transformă adesea în primul lor loc de muncă

Conceptul nostru didactic își are rădăcinile în realități ale profesiei

Instruirea managerilor operaționali și a conducătorilor superiori din industria ospitalității internaționale, care pot lucra într-un mediu concurențial și cosmopolit se bazează, desigur, pe studii de afaceri: marketing, resurse umane, administrație și finanțe. Dar asta nu este tot!

La Vatel credem că o educație completă necesită o verificare a realității în domeniul profesional. Acest principiu didactic este unul dintre motivele pentru care un grad Vatel este atât de apreciat pe piața muncii. În termeni practice, aceasta înseamnă că există:

 • Instruire practică în infrastructurile de aplicații, complet integrată în școlile Vatel. Aceste hoteluri sau restaurante pentru aplicații, destinate clienților reali, sunt locuri de formare concrete și operaționale.
 • Experiență managerială de primă mână, adică studenții seniori gestionează studenții juniori.
 • Profesioniști recunoscuți în domeniul lor participă la predare.
 • Construirea progresivă a unei căi de carieră pentru fiecare student.

Inițierea la management include întotdeauna teorie și experiență profesională122107_rsz_screen_shot_2019-10-01_at_32016_pm.png

Programul de 2 ani

 • Anul 1 MBA academic : Când au dobândit elementele de bază în managementul hotelului și cultura profesională, studenții se pot concentra pe metodele analitice și luarea deciziilor în calitate de manageri.
 • Anul 2 MBA academic : Studierea regulilor strategice cheie și aplicarea lor în companii internaționale din toate domeniile îi determină pe studenți să definească exemple concrete de management în turism și în domeniul managementului ospitalității. În cel de-al cincilea an de școală, elevii pot alege dintre una din cele 10 specializări MBA Vatel .
 • Internship MBA anul 2: Pentru a se obișnui cu procesul de recrutare, studenții care vor absolvi în curând să își caute propriile stagii, în conformitate cu proiectele lor profesionale. Acest ultim stagiu, care trebuie validat de școală și care durează șase luni, își propune ca elevii să practice funcții manageriale extrem de strategice.

Cerințele de admitere

MBA Anul 1

Ați terminat studiile superioare de licență și ați dori să faceți o diplomă de absolvire în Managementul Hotelurilor Internaționale, utilizând pe deplin studiile anterioare. Cu toate acestea, trebuie să fi dobândit elementele de bază ale industriei ospitalității.

Programul Passerelle Vatel a fost conceput pentru a permite studenților cu o diplomă de licență în management să-și însușească abilitățile și cunoștințele în managementul serviciilor de ospitalitate și restaurante pentru a-și continua școala cu studiile absolvite MBA Vatel, optimizând în același timp cunoștințele lor anterioare.

Acesta este un program de zece săptămâni, în care studenții au atât cursuri teoretice, cât și aplicații profesionale, atât în servicii de restaurant, cât și în divizia de camere ale unui hotel.

anul fondarii

 • În Franța: grad profesional de 2 ani
 • În Belgia: certificatul de sfârșit a studiilor secundare 2 ani
 • În Elveția: Maturité 2 ani
 • În alte țări: Diploma liceului sau echivalenți la nivel A 2 ani

Pentru cei cu o diplomă de 2 ani, programul Fundației An a fost conceput în minte pentru tine, astfel încât să îți poți perfecționa cunoștințele manageriale și să descoperi sau să te afli mai profund în cultura profesională legată de ospitalitate pentru a continua cu un MBA.

Pentru studenții care doresc să își facă cursurile în engleză: Nivelul necesar în engleză TOEFL 550 (80 IBT) sau IELTS 5.5 (academic) scrisoare de intenție în engleză.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Vatel Nimes is the Vatel Group’s Main Campus and is the largest Vatel School, with its own 4* Hotel, spa, and student residence, all on campus. Complete and comprehensive courses, which appeal to youn ... Citeste mai mult

Vatel Nimes is the Vatel Group’s Main Campus and is the largest Vatel School, with its own 4* Hotel, spa, and student residence, all on campus. Complete and comprehensive courses, which appeal to young adults from the entire world: 45 different nationalities of students on-site, who take Vatel courses either in French or in English. Citește mai puţin