MBA în managementul datelor

Generalități

Programul de descriere

Programul nostru unic de MBA în Managementul Datelor este o experiență de transformare care își propune să dezvolte abilități profesionale și soft esențiale pentru a cultiva liderii secolului XXI.

Programul explorează și dezvoltă toate domeniile de management corporativ, cu un accent puternic pe abilitățile cele mai solicitate în afaceri: abilități analitice, managementul datelor, inteligență de afaceri și o gamă largă de abilități soft. Experiența MBA IBS este un program de un an full-time, conceput pentru profesioniști cu experiență de lucru de la 3 la 5 ani.

Programul nostru se concentrează mai întâi pe "abilitățile de bază", adică pe competențele necesare pentru a comunica și a colabora cu alte părți interesate, pentru a dobândi o organizare solidă, un management de proiect și abilități financiare și analitice actualizate. Cea de a doua parte a programului se concentrează pe "abilități funcționale", adică abilități avansate pentru gestionarea rolurilor în organizațiile corporative, inclusiv gestionarea datelor și inteligența afacerilor, managementul relațiilor cu clienții și abilitățile strategice de luare a deciziilor. Programul se încheie cu un proiect capstone care vă evaluează aptitudinile de afaceri nou dobândite și abilitățile de business intelligence.

Durata programului

Structura programului

Semestru

Modul

1

Abilități de comunicare

1

Bugetarea și conștientizarea costurilor

1

Serviciu excelent

1

Decizii și abilități analitice

1

Abilități de management organizațional și de proiect

2

Leadership într-o lume globalizată

2

Business Intelligence

2

MBA Electivă

2

Management strategic

2

Managementul abilităților echipei

3

Tutorial Seminar de cercetare

3

Capstone Project


Electives:/>

Analiza pieței și a concurenței
Gestionarea și vizualizarea datelor
Strategic HRM

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

From a school that was founded in 1991 as the first private higher education college in Central Europe, IBS - Budapest has grown into a great business school. It is an attractive place to learn and te ... Citeste mai mult

From a school that was founded in 1991 as the first private higher education college in Central Europe, IBS - Budapest has grown into a great business school. It is an attractive place to learn and teach because of our collaborative culture – a blend of academic rigor, cooperative teamwork, entrepreneurship, diversity and continuous innovation. The academic experience we offer is providing our students from over 100 countries of the world not only with an undergraduate or postgraduate degree, but skills and networking opportunities that bring lifelong competitive advantages. Citește mai puţin
Budapesta , Viena + 1 Mai mult Mai Puțin