MBA în managementul de petrol și gaze

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Acest MBA oferă studenților cunoștințe aprofundate și instruire practică, relevante pentru domeniul specializat în comerțul cu petrol și gaze la scară internațională. Studenții vor învăța cum să facă față provocărilor, să ia decizii cheie și să stăpânească politicile și legalitățile internaționale în cadrul industriei energetice, explorând factorii cheie și tehnologiile emergente care influențează viitorul petrolului și al gazului.

Pe parcursul programului elevii vor:

 • Dețineți expertiză în tehnicile de tranzacționare a petrolului și gazelor.
 • Deveniți cunoscuți în principiile economice care conduc industria petrolului și a gazelor.
 • Să fie capabil de contabilitate și finanțare internațională.
 • Familiarizați-vă cu politicile și legalitățile internaționale care guvernează comerțul cu petrol și gaze.

Fapte

 • Durata: 18 luni
 • Credite: 90 ECTS
 • Limba: engleză
 • Intrări: februarie și septembrie
 • Gradul acordat: Master în administrarea afacerilor majore în managementul de petrol și gaze
 • Oportunități de transfer: Oferim studenților noștri posibilitatea de a transfera pentru un semestru între campusurile noastre de la Geneva și Barcelona
 • Stagii: Sprijinim studenții în dobândirea deprinderilor practice și oportunități de rețea prin intermediul stagiilor

  a>admissions@gbsge.comment img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/11/112336_inside02.jpg"/>a>admissions@gbsge.comh2>a>admissions@gbsge.com;ilor cunoștințe aprofundate și instruire practică relevante pentru domeniul specializat în comerțul cu petrol și gaze la scară internațională. Ei vor învăța cum să facă față provocărilor și să ia decizii cheie în cadrul industriei energetice.a>admissions@gbsge.compalele module de afaceri oferite în cadrul fiecărei importante, studenții iau și cursuri de specializare, precum:a>admissions@gbsge.com și proiectarea prețurilor petroluluia>admissions@gbsge.comul riscului în petrol și gazea>admissions@gbsge.comională și finanțe pentru petrol și gazea>admissions@gbsge.comc;n petrol și gazea>admissions@gbsge.com59;rfurilora>admissions@gbsge.comge-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/11/112337_Inside01.jpg"/>a>admissions@gbsge.com259;a>admissions@gbsge.com o relevanță deosebită pentru cei care lucrează sau care intenționează să lucreze ca:a>admissions@gbsge.comi>Supply Chain Managera>admissions@gbsge.comExpert în mărfuria>admissions@gbsge.comrea afacerilora>admissions@gbsge.comli>a>admissions@gbsge.comom/embed/TUW7m3FSLng">a>admissions@gbsge.come de intrarea>admissions@gbsge.com59; sau echivalent, de preferință într-un domeniu conexa>admissions@gbsge.comtatele oficiale ale examenelor de engleză) sau dovada studierii anterioare într-un mediu de limbă engleză timp de cel puțin 3 ania>admissions@gbsge.com9; de muncă sau echivalenta>admissions@gbsge.com0 de cuvinte la un studiu de caz de afaceria>admissions@gbsge.comant al echipei academice din campusul ales. Răspunsul lor la studiul de caz va fi discutat în interviua>admissions@gbsge.comror diplomelor academice, transcrierii și certificatelor academice necesarea>admissions@gbsge.comt valabil / act de identitate naționala>admissions@gbsge.comde referință de la fosta lor instituție academică și de la angajatorul actual (dacă este cazul)a>admissions@gbsge.comțe de contabilitate, finanțe sau economie. Dacă cerințele nu au fost studiate anterior, orele de pre-master pot fi luate în timpul verii sau cu cursuri de nivel online, cum ar fi Peregrine și obținerea a minimum 60% la auto-teste.a>admissions@gbsge.comre excepționale - COVID-19a>admissions@gbsge.comle noastre de admitere rămân neschimbate, vom oferi sprijin studenților potențiali ale căror rezultate ale examenelor vor fi afectate de situația actuală de sănătate globală. Acum puteți trimite cererile dvs. la Geneva Business School fără scoruri de test pentru o evaluare inițială. Vă rugăm să contactați a>admissions@gbsge.com pentru mai multe detalii.

  În lumina pandemiei COVID-19, Consiliul de administrație al Geneva Business School din Geneva Business School a decis că va accepta studenții, chiar dacă nu vor putea obține rezultatele examenului de engleză TOEFL / IELTS din cauza pandemiei.

  În timpul interviurilor de aplicație, vom aplica același nivel de evaluare riguroasă, precum și evaluarea completă a nivelului de înțelegere a candidatului în limba engleză pentru a ne asigura că toată lumea are capacitatea de a participa la curs.

  Candidații acceptați la Geneva Business School fără TOEFL / IELTS sau rezultatele examenelor de liceu vor primi un an universitar suplimentar, din momentul în care se vor alătura școlii noastre, pentru a furniza documentele care lipsesc.

  Puteți găsi mai multe informații despre cerințele noastre excepționale de admitere pe blogul nostru .

  Taxe și finanțare

  Geneva Campus

  • Taxa de participare: 150 € (Nerambursabil, plătit la cerere)
  • Taxa de administrare: 3000 CHF (taxa unică, rambursare de 80% dacă viza de intrare sau permisul de ședere este refuzat de autoritățile de viză)
  • Pregătire pe semestru: CHF 12.950 (program total de 1,5 ani / 3 semestre) (rambursare de 100% dacă viza de intrare sau permisul de ședere este refuzat de Visa
Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcel ... Citeste mai mult

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcelona and Madrid. Our innovative methodology means students are taught in small and focused classrooms by carefully chosen faculty members, all of whom are top-level professionals, dedicated to guiding them on their journey to becoming future business leaders. Citește mai puţin
Geneva , Barcelona , Madrid + 2 Mai mult Mai Puțin