MBA în managementul internațional al lanțului de aprovizionare electronică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Domeniul lanțului de aprovizionare înregistrează o transformare și o creștere rapidă în zilele noastre. Noile tehnologii și îmbunătățirile IT, cum ar fi AI, blockchain, robotică, învățare automată și cloud computing modelează enorm industria logistică și de management a lanțului de aprovizionare, precum și viețile noastre.

Nu este de așteptat ca sectorul de gestionare a lanțului de aprovizionare să ajungă la 24.532 miliarde de dolari până în 2025, crescând la o rată de creștere anuală compusă de 9,7% din 2018 până în 2025, potrivit Allied Market Research. Toate aceste evoluții se traduc într-o accelerare și un cost mai mic al serviciilor de livrare, plus o îmbunătățire a fiabilității serviciilor. Fără îndoială, industria logistică și a lanțului de aprovizionare nu este aceeași ca în urmă cu un deceniu și încă se confruntă cu o transformare rapidă în toate sectoarele. Acesta este motivul pentru care tehnologia nu este considerată un avantaj de piață pentru cele mai experimentate companii, ci un standard la nivel general. Prin urmare, este esențial pentru actorii cheie din sector să anticipeze modul în care cele mai recente inovații vor avea impact asupra lanțurilor lor de aprovizionare și să profite de noua tehnologie în consecință.

Urmărind acest MBA dublu acreditat, studenții vor avea acces la o educație fiabilă și practică în domeniul managementului lanțului de aprovizionare și vor investiga ultimele evoluții și tehnologii, cu scopul de a le putea folosi și aplica în mod conștient în viața lor profesională.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Curriculum-ul programului

 1. Strategie și globalizare
 2. Conducere și managementul resurselor umane
 3. Managementul operațiunilor și comerț
 4. Marketing international
 5. Management financiar și economic
 6. Antreprenoriat și inovare
 7. Joc de afaceri
 8. Noi tehnologii și optimizarea SCM
 9. Strategia de achiziții și achiziții în CSM
 10. Distribuție, depozitare, manipulare, transport și logistică inversă în SCM. Gestionarea stocurilor
 11. Calitate, productivitate și operațiuni
 12. Proiect final de master

Proiectul final al masterului este scris fie ca un plan de afaceri, fie un studiu de caz pentru o afacere existentă. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru studenți de a-și dezvolta ideile de afaceri și de a le oferi viață, deoarece proiectele sunt supravegheate și ghidate de unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu. Îi încurajăm cu tărie studenții noștri să profite de proiectul de master pentru a-și împinge limitele folosindu-l ca exercițiu pentru antreprenoriat.

Proiectul poate fi realizat fie individual, fie în grup.

Profilul studenților

 • Profesioniști în domeniul logisticii și al lanțului de aprovizionare care doresc să își actualizeze cunoștințele și abilitățile cu cei mai buni profesioniști din sector.
 • Antreprenorii care doresc să obțină o imagine detaliată a lanțului de aprovizionare, a operațiunilor și a aspectelor manageriale logistice, împreună cu cele mai noi dezvoltări și tehnologii disponibile pe piață.
 • Absolvenții recenți care doresc să se specializeze în domeniul gestionării lanțului de aprovizionare cu o abordare inovatoare și unică, care le va permite să câștige un avantaj competitiv în momentul intrării pe piața muncii.

Acreditare

Diplomă dublă în e-Supply Chain Management

 • MBA în managementul internațional al lanțului de aprovizionare electronică de către BEBS Barcelona Executive Business School
 • Master în management internațional al lanțului de aprovizionare electronică de către UCAV (Universitatea Catolică din Ávila)

BEBS este o școală privată de afaceri, care oferă studii superioare valabile la nivel mondial, precum și membră a Asociației Școlilor de Afaceri din Spania (AEEN) și a Învățământului Superior Privat al Uniunii Europene (EUPHE).

Documente necesare

 1. Reluare actualizată (CV)
 2. Scrisoare de motivație
 3. Copie de pașaport sau de identitate
 4. Licențiat
 5. Dosarul academic (Transcriere / note)
 6. IELTS 6.0 sau echivalent, cum ar fi TOEFL sau educația anterioară în engleză
Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Citeste mai mult

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Citește mai puţin