Prezentare generală

Câștigați un MBA la nivel internațional recunoscut în managementul sănătății de la Universitatea din Marconi pentru a vă accelera cariera în HealthCare și dezvoltați-vă într-un profesionist în domeniul sănătății, care înțelege cum să gestionați organizațiile nonprofit, profit și voluntar, în mod eficient și inovator .

Programul de MBA în Managementul Sănătății se concentrează asupra necesității ca managerii din domeniul sănătății să fie cursanți, gânditori critici și practicieni etici prin recunoașterea naturii multi-constructive a realităților umane, sociale și organizaționale și a relațiilor complexe dintre sistemul furnizorilor de servicii medicale și nevoile al comunității.

Marconi's Blended Learning MBA flexibilă în Managementul Sănătății combină clasele Face to Face și clase virtuale în toate locațiile, în timp ce elevii își echilibrează viața personală și profesională.

Master în Administrarea Afacerilor în Managementul Sănătății

Câștigați un MBA la nivel internațional recunoscut în managementul sănătății de la Universitatea din Marconi pentru a vă accelera cariera în HealthCare și dezvoltați-vă într-un profesionist în domeniul sănătății, care înțelege cum să gestionați organizațiile nonprofit, profit și voluntar, în mod eficient și inovator .

European Graduate School of Management în parteneriat cu Guglielmo Marconi University (GMU) oferă un Master of Business Administration în Managementul Sănătății (MBA în HM) în Orientul Mijlociu, Africa și Asia. MBA finală în calificarea Managementul Sănătății este acordată de Guglielmo Marconi University .

MBA în programul de management al sănătății

 • Durata - 10-12 luni
 • Structura MBA - 8 cursuri 2 Cursuri de specializare în domeniul sănătății Metodologia cercetării Proiectul final al cursului
 • Clase - Cursuri de week-end față în față cu 18-20 de ore de contact în toate locațiile (clase înregistrate pe Youtube - faceți clic pe link-ul: https://bit.ly/2QuFnfp)
 • Facultatea - Fly în profesori din Europa UK și SUA (Pentru a vizualiza Profilul nostru de facultate, vă rugăm să vizitați link-ul: http://www.egsm-edu.com/faculty.php)
 • Diplomă dublă - Diploma postuniversitară în management strategic și leadership din Marea Britanie MBA în sănătate Management grad de la Guglielmo Marconi University , Italia
 • Acreditarea - Ministerul Învățământului Superior din Italia. De asemenea, face parte din universitățile aprobate de ENIC NARIC și este recunoscută pe plan mondial.
 • Posibil - Participarea la cursurile din Roma Italia, Emiratele Arabe Unite (Emiratele Arabe Unite), Bahrain și în Toate Locațiile.
 • Evaluare - cursuri bazate pe atribuții
 • Plata - Plătiți în timp ce faceți - Rapoarte lunare flexibile
 • Absolvire - opțiune de absolvire a absolvirii la Roma, Italia
 • LMS - Acces complet la sistemul de management al învățării Acces la Biblioteca Online ProQuest

Universitatea Marconi, afiliată la Facultatea de Management European Graduate, oferă cursurile prin următoarele mijloace:

 • Clase de week-end la fața locului
 • Cursuri online interactive live
 • Sesiuni de învățare mixte
 • Modele de auto-studiu

De-a lungul studiilor MBA în domeniul Managementului Sănătății, veți obține acces nelimitat la toate materialele de studiu necesare, inclusiv texte de curs cuprinzătoare și site-uri de curs interactive, care sunt disponibile imediat prin sistemul de management al învățării al Universității.

Guglielmo Marconi University este situată în inima capitalei Italiei, Roma. Este o universitate de clasă mondială cunoscută pentru Tradiție, Calitate și Excelență.

În prezent, comunitatea diversă a Guglielmo Marconi University are peste 16.000 de studenți înscriși în programe postuniversitare și postuniversitare, 300 de membri ai facultății și o echipă de consilieri universitari formată din mai mult de 200 de experți

Perspective Profesionale ale MBA de la Universitatea Marconi în Managementul Sănătății

 • Asistați-vă în realizarea unor tranziții de carieră de succes, adică trecerea de la specializare la poziția HealthCareManagerial.
 • Asistă la conștientizarea de sine ca manager de sănătate
 • Dezvoltați abilitățile și tehnicile profesionale în managementul sănătății și creșteți încrederea în toate domeniile afacerii
 • Creați oportunități pentru o nouă carieră și posibilități de promovare

116533_Study-in-Rome.png

Program predat în:
Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Guglielmo Marconi University »

Ultima actualizare June 18, 2019
Acest curs este Online, Bazat în Campus, Online & Campus Combinate
Start Date
Înscriere Deschisă
Duration
10 - 12 luni
Part time
La zi
Price
7,728 USD
USD 5, 333 - USD 7,728 Plata flexibila prin bursa lunara Bursa speciala disponibila pentru Africa
După locații
După dată
Start Date
Înscriere Deschisă
Termen limită de aplicare

Înscriere Deschisă

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Our Faculties