MBA în operațiuni și management de proiect

Generalități

18 locații disponibile

Programul de descriere

Prezentare generală

Un Operator și un Manager de Proiect este responsabil pentru succesul și eșecul proiectului. Responsabilitățile managerului de proiect includ planificarea, executarea și închiderea proiectelor pe lângă gestionarea operațiunilor generale. Un proiect este un efort unic, tranzitor, realizat pentru atingerea obiectivelor planificate, care pot fi definite în funcție de rezultate, rezultate sau beneficii. Operațiunile și Managementul Proiectelor (OPM) este o ramură a managementului care acoperă aplicarea proceselor, metodelor, abilităților și experienței pentru a realiza succesul proiectului. Conceput ca pe ediția a VI - a a PMBOK (Organismul de Management al Proiectului de Cunoștințe), accentul central al acestui program este pe cinci grupuri de procese, și anume, inițierea, planificarea, executarea, monitorizarea și controlul și închiderea. Proiectat pentru manageri de operațiuni precum și pentru manageri de proiecte, programul dispune de module privind managementul strategic al proiectelor, implementarea, lanțurile strategice de aprovizionare, relația dintre obiectivele ofertei și obiectivele organizației de afaceri și gestionarea operațiunilor de afaceri.

Master of Business Administration (MBA) în Operațiuni și Management de Proiect este un program cuprinzător conceput pentru manageri de afaceri care așteaptă cu nerăbdare o carieră excelentă în domeniul de operațiuni sau domeniul de management de proiect. În urma finalizării programului, studenții vor primi o diplomă postuniversitară în Operațiuni și Management de Proiect de la Cambridge International Qualifications, Marea Britanie și un MBA în Operațiuni și Management de Proiect de la Universidad Catolica de Murcia, UCAM.

Studenții care se înscriu în MBA în Operațiuni și Management de Proiect vor prelua modulele de bază privind Resurse Umane Internaționale, Managementul Schimbărilor Strategice, Managementul Strategic și Leadership și Operations Management și module specializate în Chain Supply, Shipping and Logistics Management, Operations Management și Management Strategic de Proiect și implementarea în prima parte, în timp ce în a doua parte elevii vor lua modulul privind mediul socio-economic-juridic și o lucrare de teză.

UCAM - Programul de certificare duală CIQ

Programul dublu de certificare MBA în operațiuni și management de proiect la ESBF va fi facilitat de către facultate renumită cu decenii de experiență în domeniu. În timpul programului, elevii vor fi expuși la studii de caz specifice industriei, simulări de afaceri și extempore. Toți studenții înscriși pentru programul MBA vor avea acces la biblioteca Exeed School of Business and Finance , accesul la Ebrary cu 1000 de reviste și cărți, vizite regulate ale liderilor industriei și târguri de carieră

În timpul programului, studentul se poate alătura clubului sportiv, clubului de antreprenoriat și clubului de dezvoltare profesională. Ca parte a programului, studenții vor vizita centre de inovare, organizații mari, acceleratori și start-up-uri promițătoare în întreaga regiune a Emiratelor Arabe Unite. Studentul are de asemenea posibilitatea de a participa la un târg de carieră al companiei, cu participarea celor mai bune companii din Emiratele Arabe Unite. După finalizarea programului, elevul are posibilitatea de a participa la convocarea universitară în campusul UCAM, Murcia, Spania.

Atelierul de Leadership din Londra

Toți elevii care au terminat prima parte a programului vor călători în orașul Londra, Regatul Unit pentru a se angaja într-un atelier intensiv de conducere și un tur industrial.

Despre UCAM (Universidad Catolica de Murcia) - Universitatea Catolică din Murcia

UCAM este o universitate cu excelență din Murcia, Spania. Începând cu anul 1995, UCAM are o bază studențească activă de 21.000 de studenți și are un personal academic de peste 1000. Programul MBA de la UCAM, Murcia, Spania este acreditat de ANECA, iar universitatea este membru al ENQA, Universia și EUA. UCAM are o rețea de parteneriat strategic de peste 300 de universități, inclusiv Stanford, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Tehnologică Națională. UCAM are un parteneriat strategic corporativ cu lideri din industrie, printre care Coca Cola, Microsoft, Soft și SAP. Luați în considerare ca Universitatea de Sport, UCAM are mai mult de 20 de Olimpiade ca absolvenții săi.

Despre CIQ

Cambridge International Qualifications este un organism internațional de acordare a premiilor din Regatul Unit. CIQ premiază profesioniști din întreaga lume în domeniul managementului și tehnologiei și are un parteneriat de dezvoltare cu universități proeminente din întreaga lume. CIQ este membru al Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior și programele CIQ sunt aprobate de TQUK și NCFE. CIQ este, de asemenea, un partener de învățare corporativă din peste 100 de organizații din întreaga lume.

Prezentarea programului - partea A

Partea A cuprinde șase module, din care patru module sunt nucleu, în timp ce două sunt module specializate. Cele șase module vor fi livrate pe o perioadă de șase luni. Toți cursanții care completează partea A vor atinge 40 de ECTS, echivalentul a 120 de credite din Marea Britanie.

  • Managementul internațional al resurselor umane
  • Gestionarea strategică a schimbărilor
  • Management Strategic și Leadership
  • De gestionare a operațiunilor
  • Lanțul strategic de aprovizionare și managementul logistic
  • Gestionarea și implementarea strategică a proiectelor

Programa programului - Partea B

Partea B constă într-un modul obligatoriu și o lucrare de teze. Partea B va dura o durată de șase luni și toți cursanții vor completa partea A și partea B va primi o diplomă de MBA în Operațiuni și Management de Proiect de la UCAM Spania și va atinge 60 ECTS (European Credit Transfer System) echivalent la 180 de credite din Regatul Unit.

  • Mediul socio-economic - juridic
  • Teza de doctorat

Livrare - online:

Programul va fi livrat prin sistemul de învățare on-line de ultimă oră și toți cursanții vor avea acces la reviste și cărți internaționale. Toate programele vor fi livrate de către facultatea internațională, iar elevul poate participa la prelegeri live de la facultăți internaționale de nivel superior prin logarea în sistem. Toate sesiunile vor fi înregistrate, iar elevii pot asculta prelegerile în timpul liber. LMS are o opțiune pentru sesiunea de clarificare a îndoielii și pentru activitatea de clasă online. Clasele se vor desfășura de două ori pe săptămână (duminică și marți) timp de trei ore fiecare.

Livrare - Clasă:

Pentru cursanții care doresc să participe la sesiunea de curs, Exeed School of Business and Finance va facilita sesiunile de clasă în fiecare vineri la campusul din Sharjah, Emiratele Arabe Unite. Toate sesiunile vor fi trimise de facultățile de nivel superior. Toți elevii vor avea, de asemenea, acces la sistemul de învățare de ultimă oră, care are opțiunea de a încărca materialele și jurnalele de atribuire și de referință.

Cesiune și evaluare:

UCAM - ESBF urmează abordarea bazată pe evaluarea bazată pe atribuire, iar elevul trebuie să trimită o sarcină după fiecare modul.

Bursa de studiu:

Pentru a încuraja învățarea continuă și pentru a sprijini educația pentru toți, UCAM - ESBF oferă bursă pentru profesioniștii care lucrează. Elevii pot beneficia de o bursă de până la 20% pe baza rezultatelor academice și a profilului de lucru.

Documente pentru evaluare:

Toți studenții interesați să se alăture programului UCAM - ESBF își pot evalua candidatura, depunând documentele, inclusiv copia ultimului certificat de învățământ, CV-ul și copia pașaportului la info@esbfedu.com

Admisie:

UCAM - ESBF urmează admisie modulară / rotativă, iar cursanții pot accepta admiterea la începutul fiecărui modul. Pentru sprijinul de admitere trimiteți-vă întrebările la adresa info@esbfedu.com

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Citeste mai mult

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Citește mai puţin
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Arabia Saudită Online , Singapore Online , Bahrain Online , India online , Dubai , Canada Online , Nigeria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Malaysia Online , Londra , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Mai mult Mai Puțin