MBA în relații internaționale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Acest MBA este conceput pentru a oferi studenților o înțelegere profundă a impactului pe care relațiile internaționale și factorii geopolitici îl au asupra managementului operațional și a succesului în afaceri. Studierea unei game largi de probleme, inclusiv relațiile dintre organizațiile internaționale și ONG-uri, legislația internațională a drepturilor omului, genul și terorismul, diplomația cibernetică și violența politică. După finalizarea acestui MBA, studenții vor fi bine pregătiți pentru locuri de muncă în domenii internaționale precum drepturile omului, diplomația, controlul armelor și tratatele internaționale.

Pe parcursul programului elevii vor:

 • Obțineți capacitatea de a lucra în dezvoltarea strategiei diplomatice.
 • Introduceți soluții realiste pentru gestionarea crizelor globale actuale.
 • Fiți familiarizați cu culturile globale și cu rețelele sociale.
 • Crearea de contacte cu organizațiile diplomatice și cu personalul pentru a spori conexiunea la nivel mondial și viziunea.

Fapte

 • Durata: 18 luni
 • Credite: 90 ECTS
 • Limba: engleză
 • Intrări: februarie și septembrie
 • Gradul acordat: Master în Administrarea Afacerilor Majore în Relații Internaționale
 • Oportunități de transfer: Oferim studenților noștri posibilitatea de a transfera pentru un semestru între campusurile noastre de la Geneva și Barcelona
 • Stagii: Sprijinim studenții în dobândirea deprinderilor practice și oportunități de rețea prin intermediul stagiilor

  a>admissions@gbsge.comge-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/11/112336_inside02.jpg"/>a>admissions@gbsge.comAcest master a fost conceput pentru a oferi studenților o înțelegere profundă a impactului pe care relațiile internaționale și factorii geopolitici îl au asupra managementului operațional și a succesului în afaceri. După finalizarea acestui MBA, studenții vor fi bine pregătiți pentru locuri de muncă în domenii internaționale precum drepturile omului, controlul armelor și legile și tratatele internaționale.a>admissions@gbsge.compalele module de afaceri oferite în cadrul fiecărei importante, studenții iau și cursuri de specializare, precum:a>admissions@gbsge.comi terorisma>admissions@gbsge.coma>admissions@gbsge.com9;iile internaționale și managementa>admissions@gbsge.comcya>admissions@gbsge.comal drepturilor omuluia>admissions@gbsge.com259; și internaționalăa>admissions@gbsge.comge-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/11/112337_Inside01.jpg"/>a>admissions@gbsge.come carierăa>admissions@gbsge.com o importanță deosebită pentru cei care lucrează sau intenționează să lucreze ca:a>admissions@gbsge.comli>a>admissions@gbsge.coma>admissions@gbsge.come intrarea>admissions@gbsge.com59; sau echivalent, de preferință într-un domeniu conexa>admissions@gbsge.comtatele oficiale ale examenelor de engleză) sau dovada studierii anterioare într-un mediu de limbă engleză timp de cel puțin 3 ania>admissions@gbsge.com9; de muncă sau echivalenta>admissions@gbsge.com0 de cuvinte la un studiu de caz de afaceria>admissions@gbsge.comant al echipei academice din campusul ales. Răspunsul lor la studiul de caz va fi discutat în interviua>admissions@gbsge.comror diplomelor academice, transcrierii și certificatelor academice necesarea>admissions@gbsge.comt valabil / act de identitate naționala>admissions@gbsge.comde referință de la fosta lor instituție academică și de la angajatorul actual (dacă este cazul)a>admissions@gbsge.comțe de contabilitate, finanțe sau economie. Dacă cerințele nu au fost studiate anterior, orele de pre-master pot fi luate în timpul verii sau cu cursuri de nivel online, cum ar fi Peregrine și obținerea a minimum 60% la auto-teste.a>admissions@gbsge.comre excepționale - COVID-19a>admissions@gbsge.comle noastre de admitere rămân neschimbate, vom oferi sprijin studenților potențiali ale căror rezultate ale examenelor vor fi afectate de situația actuală de sănătate globală. Acum puteți trimite cererile dvs. la Geneva Business School fără scoruri de test pentru o evaluare inițială. Vă rugăm să contactați a>admissions@gbsge.com pentru mai multe detalii.

  În lumina pandemiei COVID-19, Consiliul de administrație al Geneva Business School din Geneva Business School a decis că va accepta studenții, chiar dacă nu vor putea obține rezultatele examenului de engleză TOEFL / IELTS din cauza pandemiei.

  În timpul interviurilor de aplicație, vom aplica același nivel de evaluare riguroasă, precum și evaluarea completă a nivelului de înțelegere a candidatului în limba engleză pentru a ne asigura că toată lumea are capacitatea de a participa la curs.

  Candidații acceptați la Geneva Business School fără TOEFL / IELTS sau rezultatele examenelor de liceu vor primi un an universitar suplimentar, din momentul în care se vor alătura școlii noastre, pentru a furniza documentele care lipsesc.

  Puteți găsi mai multe informații despre cerințele noastre excepționale de admitere pe blogul nostru .

  Taxe și finanțare

  Geneva Campus

  • Taxa de participare: 150 € (Nerambursabil, plătit la cerere)
  • Taxa de administrare: 3000 CHF (taxa unică, rambursare de 80% dacă viza de intrare sau permisul de ședere este refuzat de autoritățile de viză)
  • Pregătire pe semestru: CHF 12.950 (program total de 1,5 ani / 3 semestre) (rambursare de 100% dacă viza de intrare sau permisul de ședere este refuzat de Visa

Ultima actualizare Apr. 2020

Despre facultate

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcel ... Citeste mai mult

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcelona and Madrid. Our innovative methodology means students are taught in small and focused classrooms by carefully chosen faculty members, all of whom are top-level professionals, dedicated to guiding them on their journey to becoming future business leaders. Citește mai puţin
Geneva , Barcelona , Madrid + 2 Mai mult Mai Puțin